Кашчей написа:Отговарям чинно![]()
Не знам нито много, нито всичко, но достатъчно, за да ми е ясно, че това са журналистическо-фенски бъртвежи за момента.
Касае ме това, че ЦСКА дължи милиони на държавата и на доста клубове, а ТИТАН АД може да плати на 6!?! проектантски бюра луди пари за проект, за който не е изобщо сигурно, че някога ще стане реалност (това също влиза в графата "празни приказки", защото не мисля, че в ТИТАН работят идиоти)
И пак на първият ти въпрос:Засега няма да строите и един стадион!Ако от ТИТАН чак толкова са навити да го правят, знаят как става-купуваш терен, поръчваш си проект (или организираш конкурс) и, като получиш разрешително започваш строежа.При това, всичко ще е твое, докато не решиш да го продадеш.
Основната ми цел беше да покажа, как се измислят небивалици в нета и колко много хора могат да се хванат на елементарна измислица.Съжалявам, че повечето хора не разбраха това.
ПП-Признавам си, че в началото на темата и аз се бях разпалил прекалено и написах няколко недомислици, най-вече за площта на терена.
ППП-Да допълня, а колегите, които са завършили ВИАС могат да кажат дали съм прав или не:Доколкото знам, първо се избира спечелият конкурса идеен проект, а едва след това се прави работен, с чертежите и всички останали подробности.Казвам за конкурс, във връзка с това, че има 6 папки с проекти в офисите на ТИТАН, според колегата bobonikolov
ТИТАН дължи млн. на държавата и са се разбрали че ако ги платят ще им дадат концесия или както и да го формулират за стадиона!!!За това че дължат млн на клубове - айде да ме светнеш кой са тези клубове и колко са тези млн. - и ако е така как си картотекират играчите(можеби имат разсрочки и т.н. и съответно не е проблем това)
Що се отнася до това че"засега няма да строите и един стадион" -аха ама само засега.Лятото да не ти стане само лошо ако пък вземат че почнат

Дали е измислица в нета или не , ще поживеем ще видим.Според теб(без нищо да знаеш) е измислица,според други не е.Всеки си избира на кой и на какво да вярва.
ПП - А ти плати ли си всичко на държавата ???