msm написа:Кашчей написа:Много ти е неиздържан примерът-вашето име е абревиатура, а една абревиатура трябва да има някакво значение, но вашата няма такова-Нито сте на армията, нито сте централен.Нито "Дунав", нито "Левски", нито "Ботев" са абревиатури, за да се чудиш какво означават.След като не сте армейски клуб, защо се пънете да сте наследници на офицерски клуб.Както вече казах, според родословното ви дърво, трябва 3/4 София да е наследство на ЦСКА.Пък и....дали територията на днешният стадион Българска армия е 1:1 копие на територията на стадиона на АС-23?Защо ми се струва, че има някой и друг декар в повече и доста построено.Не съм убеден, че реституцията важи за подобни обекти, или пък ще ви върнат само тази част от терена, която е включвала като площ старият стадион, а около него ще си остане държавна собственост

Аууу, и какво е това животно " абревиатура"? Взети първите букви от думите които образуват име и за по-лесно изговаряне. А значението е абсалютно същото, както и имената на който и да е отбор. Всеки може да си кръсти отбора така, както му харесва,а не че трябва точно да сме централен или армейски. Защото както ти казах и Левски не е В.Левски, и Ботев не е Хр.Ботев и т.н. Просто мозъците ви са пълни с някаква незнайна злъч, която избива в комплекси. Името на ЦСКА ли ти е най-големия проблем? Значи името-абревиатура трябва да има значение, а името , каквото и да е то няма значение. Да ти имам логиката.
Сори, но отново издишаш!Казваш, че абревиатурата нищо не значи, което е повече от смешно, направо избива към жалко.Как можеш да сравняваш имена, като "Дунав", "Локомотив", "Левски", "Славия", "Ботев".. с ЦСКА, което било произволен набор от главни букви-хахахаха.Какво ли означава тогава ПСЖ-сигурно Парижки страстни жени

И, като няма значение, че не сте отбор на армията, що се самонаричате "армейци"?Дотук с имената.
Нещо споменах за реституцията, но ти леко го подмина.По закон, застроени площи не се връщат.Това, че в момента там има стадион, съвсем не означава, че това е същият стадион, със същата площ и инфраструктура.Ако толкова много напиняте, то е редно да ви обезщетят с терен, равностоен на този, но въобще не трябва да е точно това място.По вашата логика, доста предприятия и жилищни комплекси щяха да станат собственост на някого, само защото някога е притежавал тази земя.