Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот BRF » 11 юли 2024 15:25

danko_sot написа:В интерес на истината, ако играем с трима за Кареасо ще бъде по-добре. Спри да търсиш само негативното. Виж новата благотворителна инициатива! Ози ден Майкъла каза, че строжа на новия стадион върви добре, а той разбира от строителство. Правят се хубави неща, просто спри да гледаш само с тъмните очила!

Изграждане на характер чрез благотворителност е страхотна идея и се развам ,че се опитва отново ЦСКА да става общество където да се градят добродетели!Само възпитание в изконни армейски ценности ще върнат всички нас на правия път!
Всички знаем,че Майкъла е бил винаги критичен към ЦСКА и щом казва,че строежа е добре а той разбира от това,значи е наред!
Относно селекцията-всички говорим за нуждата от ляв бек,но е възможно треньора да смята,че има такъв в лицето на Санянг!
Кареасо е мноооооого класен футболист-бърз и борбен и е един от 7-8 футболиста които искам да видя в ЦСКА и следващия сезон!Другите са тримата норвежци,Петров,Кордоба,Фаетон и Турицов!Селекцията си върви добре според мен,а хората които ни липсват колкото и странно да звучи са Шампиони!Трябват ни такива,които са се борили за първите места винаги и са ги печелили!В тази връзка национала на косово си е попадение в предвид,че е няколко пъти шампион!
Плътно зад ЦСКА-купуваме карти за сезона и артикули!

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 11 юли 2024 15:57

BRF написа:Ще станат звезди защото ще им се даде шанс да бъдат такива!Ямал и Уилямс също можеха да ги почакат 3-4 години да станат на 20,че да не им счупят психиката!В ЦСКА дори си имаме пример-Антов започна на 15 години в първия отбор!Не знам Турицов и Петров кога заиграха за първия отбор,но ако не си ме разбрал какво искам да кажа,ок!

Искам да напомня, че Отабор беше юноша на Бирмингам, Джеферсон като младеж е бил викан за национал на БРАЗИЛИЯ!, Тибо Вион е юноша на Метц и Порто!, младежки национал и световен шампион с Франция, Шакич е юноша на Рапид Виена, Никон Ел Маестро на 15 е юноша на Шалке 04, а на 19 е твърда резерва във втора сръбска лига. Това са само малка част от хиляди подобни фрапантни примери, които идват да покажат, че дори СВЕТОВНО известни отбори-марки с академии за пример успяват да вадят някаква бройка добри играчи, но 10 пъти по тази бройка са играчи- дърводелци и полупрофесионалисти, които никога не са получили шанса да дебютират за първите отбори и с право- защото са нямали нужните качества, психика и/или физика и са почти непотребни дори в България. От дечицата, които дебютираха при Клоп гарантирам, че за половината повече няма да чуем. Ямал (и Мбапе преди няколко години) за да играе за Барселона и да се отличава ДОРИ в мъжкият отбор на тази възраст означава, че всяка година при всеки следващ набор е бил най-добрият сред най-добрите, не само в Барселона, не само в Испания, не в Европа, а в света. И сравни с Папазов, който не може да блесне дори във втора лига и Хебър. Тези млади момчета, на които в момента се дава шанс, са се отличавали с нещо в нашата школа, но нашата школа не е най-добрата дори в България. Дори онези с най-добрата уж школа не могат да произведат играчи, достойни за първия им отбор. Нито един! И нашата школа, бидейки по-слаба от тяхната, ще ни зарежда с играчи, с които да ги бутнем тези същите от първото място. Така ли?!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юли 2024 16:04

Gotzev.88 написа:
BRF написа:Ще станат звезди защото ще им се даде шанс да бъдат такива!Ямал и Уилямс също можеха да ги почакат 3-4 години да станат на 20,че да не им счупят психиката!В ЦСКА дори си имаме пример-Антов започна на 15 години в първия отбор!Не знам Турицов и Петров кога заиграха за първия отбор,но ако не си ме разбрал какво искам да кажа,ок!

Искам да напомня, че Отабор беше юноша на Бирмингам, Джеферсон като младеж е бил викан за национал на БРАЗИЛИЯ!, Тибо Вион е юноша на Метц и Порто!, младежки национал и световен шампион с Франция, Шакич е юноша на Рапид Виена, Никон Ел Маестро на 15 е юноша на Шалке 04, а на 19 е твърда резерва във втора сръбска лига. Това са само малка част от хиляди подобни фрапантни примери, които идват да покажат, че дори СВЕТОВНО известни отбори-марки с академии за пример успяват да вадят някаква бройка добри играчи, но 10 пъти по тази бройка са играчи- дърводелци и полупрофесионалисти, които никога не са получили шанса да дебютират за първите отбори и с право- защото са нямали нужните качества, психика и/или физика и са почти непотребни дори в България. От дечицата, които дебютираха при Клоп гарантирам, че за половината повече няма да чуем. Ямал (и Мбапе преди няколко години) за да играе за Барселона и да се отличава ДОРИ в мъжкият отбор на тази възраст означава, че всяка година при всеки следващ набор е бил най-добрият сред най-добрите, не само в Барселона, не само в Испания, не в Европа, а в света. И сравни с Папазов, който не може да блесне дори във втора лига и Хебър. Тези млади момчета, на които в момента се дава шанс, са се отличавали с нещо в нашата школа, но нашата школа не е най-добрата дори в България. Дори онези с най-добрата уж школа не могат да произведат играчи, достойни за първия им отбор. Нито един! И нашата школа, бидейки по-слаба от тяхната, ще ни зарежда с играчи, с които да ги бутнем тези същите от първото място. Така ли?!

Не знам какво точно си написал и какво точно ме питаш!Още помня как наричаха Христо Йовов -младата надежда на българския футбол дори като беше на 28!
На Ямал му подават халфовете на Барселона и Испания,на Папазов някакви събрани от кол и въже в Хебър!Тия момчета на Клоп ,аз ги гледах и се справяха страхотно,но наистина може да не чуем за голяма част от тях!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 юли 2024 16:56

Трябва да се дава път на младите, за да имат стимул да се развиват. Ще се допускат грешки, но това е пътят.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 11 юли 2024 17:26

BRF написа:
Gotzev.88 написа:

Не знам какво точно си написал и какво точно ме питаш!Още помня как наричаха Христо Йовов -младата надежда на българския футбол дори като беше на 28!
На Ямал му подават халфовете на Барселона и Испания,на Папазов някакви събрани от кол и въже в Хебър!Тия момчета на Клоп ,аз ги гледах и се справяха страхотно,но наистина може да не чуем за голяма част от тях!

На Ямал му подават халфовете на Барселона, защото той е на ниво Барселона, а на Папазов му подават тези точно на неговото ниво, той не се различава от останалите момчета в Хебър с нищо. Себастиян Вия игра с цял един отбор събран от кол и въже, ама в абсолютният смисъл на израза, които се запознаха 6 месеца преди той да отиде там. На тия момчета дори не им плащаха и крадяха ориз и боб. Е, той там вкара 5 гола в 11 мача за 3-4 месеца и във всеки мач се виждаше нагледно, че той е класи над всички останали взети заедно, с всяко свое докосване го показваше. Наш Папазов вкарва 5 гола за 28 мача за две години. Не питам нищо. Казвам, че Вион не е станал ренде изведнъж, защото Порто не са му дали шанс, а обратното- Порто не са му дали шанс, защото той не е успял да се развие дотам да отговаря на нивото и целите на Порто и си е останал просто едно ренде, горе-долу ставащо за топ 6 на Ефбет лига. Ние сме далеч от Порто, но не сме отбор, за който е ОК да се бори за бараж от 7мо място само и само да играят наши момчета...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 юли 2024 17:34

Трябва да се дава игрово време на МОЖЕЩИТЕ без значение дали са млади, дали са българи, наши или чужди!
Имахме чудесен пример миналия сезон - върналият се от Европата Шопов до 30 да го налагат, все тая!
Ако ще градим силен отбор/клуб, няма място за сантименти!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 юли 2024 17:58

Според мен процесът е двустранен с пускането на младите. Колкото и да искаш да го наложиш някой младок, ако в него няма пламък, желание и качества няма да стане. Те трябва да си заслужат шанса първо в тренировките, после с отношението си извън терена, професионално отношение, хранене, режими и т.н.
Аз съм сигурен, че Стипич и новото ръководство ще дадат шанс на тези от младите, които заслужават за първият отбор. Оттам нататък всичко си зависи от тях дали ще използват шанса си.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юли 2024 09:27

Gotzev.88 написа:
BRF написа:
Gotzev.88 написа:

На Ямал му подават халфовете на Барселона, защото той е на ниво Барселона, а на Папазов му подават тези точно на неговото ниво, той не се различава от останалите момчета в Хебър с нищо. Себастиян Вия игра с цял един отбор събран от кол и въже, ама в абсолютният смисъл на израза, които се запознаха 6 месеца преди той да отиде там. На тия момчета дори не им плащаха и крадяха ориз и боб. Е, той там вкара 5 гола в 11 мача за 3-4 месеца и във всеки мач се виждаше нагледно, че той е класи над всички останали взети заедно, с всяко свое докосване го показваше. Наш Папазов вкарва 5 гола за 28 мача за две години. Не питам нищо. Казвам, че Вион не е станал ренде изведнъж, защото Порто не са му дали шанс, а обратното- Порто не са му дали шанс, защото той не е успял да се развие дотам да отговаря на нивото и целите на Порто и си е останал просто едно ренде, горе-долу ставащо за топ 6 на Ефбет лига. Ние сме далеч от Порто, но не сме отбор, за който е ОК да се бори за бараж от 7мо място само и само да играят наши момчета...

Ок,ок ще чакаме някой да блесне във втория отбор и ще му се даде шанс в 1-2 мача в първия и ще кажем,че няма класа!Хората дават шанс на младите си футболисти и очакват техните грешки защото всеки греши!Като си почнал с примерите да дам и аз един!Мач България-Холандия квалификация 2:0 с голове на Спас Делев като направи смешен защитника срещу когото игра!Тоя беше на 17 години и сега струва 100 милиона и името му е Де лихт!
Без да се дава шансове на млади футболисти няма как да се разбере дали могат!
Ама нищо,нали гоним високи цели и да завършим втори през 2000 души на терена и с огромни претенции!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 юли 2024 11:24

Mitata написа:Трябва да се дава път на младите, за да имат стимул да се развиват. Ще се допускат грешки, но това е пътят.

Младите като почнат да ходят на тренировки с желанието с което ходят на дискотека има шанс за тях да станат нещо повече от средна ръка футболисти за вътрешна консумация тип средняшки отбор.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юли 2024 14:04

Какво става с трансферите ни, нещо съвсем зациклиха?!
Гледам че и Майкъла е започнал да търси оправдания за липсата на трансфери! :o :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”