Edit:
Много си бърз в изтриването на мнения, хора сме и всеки може да сгреши.
delqnski47 написа:Според мене тука плюе към Малинката.Можеш ли да обориш?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Според мене тука плюе към Малинката.Можеш ли да обориш?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Някъде да пише, че съм член на ДК, че да оборвам, каквото и да е било?
Edit:
Много си бърз в изтриването на мнения, хора сме и всеки може да сгреши.delqnski47 написа:Според мене тука плюе към Малинката.Можеш ли да обориш?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Остроумниченето няма да промени нищо ако случаят е описан в официалните доклади на мача.
Dust написа:Едва ли ще стигне до чичо Гошо, но виж до Вашчук може и да стигне, ще разберем от решенията на ДК днес.
delqnski47 написа:Абе кво е тва пискане за Бодуров?Къде наплюл Васшчук,че така и не видях
Red_Neck написа:delqnski47 написа:Абе кво е тва пискане за Бодуров?Къде наплюл Васшчук,че така и не видях
Мисля, че каза:"Пу за мен!",.... да не го пререди Малинката след мача
Dust написа:Нещо, като случая на Живко Миланов, който беше наказахн с 1 мача.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта