гражданин от село написа:Синчец, това ви беше максимума.Вие имате посредствени играчи и само наивните грешки на несработения ни отбор ви дадоха шансове.А бяхте тръгнали да се оголвате отзад, а поне 1-2 гола щяхме да вкараме, въпреки яловостта при завършване на атаките.Не мисли, че знаеш и можеш повече от Дедо.
Пич, вие търсите интригата и пропускате основните неща. Колко пъти и в тази тема съм казвал, че бъдещето на футбола ни е в ръцете на невръстни дечица и треньорите им? Колко пъти съм казвал, че тук идват чужденци, които в родината си освен да продават дюнер пред стадиона, няма да имат общо с футбола? !Че нивото е брутално ниско, че играчите се спъват в топката и я бият с корите?
Не е въпроса до Левски и ЦСКА( бивше ЦСКА или бъдещо ЦСКА, или подменено). Но вие винаги бягате от този диспут. С малки изключения.
Ние имаме някакви играчи. Дали са посредствени-това точно ти не можеш да определиш. Вие имате подобни, аз лично не знам дали са посредствени, но не хващат око.
Толкова комични отигравания имаше днес и от двата отбора, че е кощунство да се говори за футбол. Това е израз на бездарие, с малки изключения.
Това не само , че не ни е максимума, а е един от най-слабите ни мачове тази есен. И то срещу слаб съперник.
Така стоят нещата, а вие си развивайте каквито искате теории.