ЦСКА-София - Левски - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ЦСКА-София - Левски 15.10/16:30, Нац. стадион "Васил Лев

Мнениеот sin4ec » 15 окт 2016 21:16

гражданин от село написа:Синчец, това ви беше максимума.Вие имате посредствени играчи и само наивните грешки на несработения ни отбор ви дадоха шансове.А бяхте тръгнали да се оголвате отзад, а поне 1-2 гола щяхме да вкараме, въпреки яловостта при завършване на атаките.Не мисли, че знаеш и можеш повече от Дедо. ;)

Пич, вие търсите интригата и пропускате основните неща. Колко пъти и в тази тема съм казвал, че бъдещето на футбола ни е в ръцете на невръстни дечица и треньорите им? Колко пъти съм казвал, че тук идват чужденци, които в родината си освен да продават дюнер пред стадиона, няма да имат общо с футбола? !Че нивото е брутално ниско, че играчите се спъват в топката и я бият с корите?
Не е въпроса до Левски и ЦСКА( бивше ЦСКА или бъдещо ЦСКА, или подменено). Но вие винаги бягате от този диспут. С малки изключения.
Ние имаме някакви играчи. Дали са посредствени-това точно ти не можеш да определиш. Вие имате подобни, аз лично не знам дали са посредствени, но не хващат око.
Толкова комични отигравания имаше днес и от двата отбора, че е кощунство да се говори за футбол. Това е израз на бездарие, с малки изключения.
Това не само , че не ни е максимума, а е един от най-слабите ни мачове тази есен. И то срещу слаб съперник.
Така стоят нещата, а вие си развивайте каквито искате теории.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 15 окт 2016 21:18

0007 написа:По-смешна дузпа и в селските групи не дават. :| :| :|

смешното е,че не изгониха вратарчето на левски,другото смешно,че не дадоха и друга дузпа,също смешно е ,че рендето не го изгониха още до 40 мин....
А пък най смешното от цялата работа е,че сините футбалерчета се бяха оакали от страх....
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 окт 2016 21:19

0007 написа:По-смешна дузпа и в селските групи не дават. :| :| :|

... и по-насрани опълченци не са ни гостували :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 15 окт 2016 21:19

sin4ec написа:
гражданин от село написа:Синчец, това ви беше максимума.Вие имате посредствени играчи и само наивните грешки на несработения ни отбор ви дадоха шансове.А бяхте тръгнали да се оголвате отзад, а поне 1-2 гола щяхме да вкараме, въпреки яловостта при завършване на атаките.Не мисли, че знаеш и можеш повече от Дедо. ;)

Пич, вие търсите интригата и пропускате основните неща. Колко пъти и в тази тема съм казвал, че бъдещето на футбола ни е в ръцете на невръстни дечица и треньорите им? Колко пъти съм казвал, че тук идват чужденци, които в родината си освен да продават дюнер пред стадиона, няма да имат общо с футбола? !Че нивото е брутално ниско, че играчите се спъват в топката и я бият с корите?
Не е въпроса до Левски и ЦСКА( бивше ЦСКА или бъдещо ЦСКА, или подменено). Но вие винаги бягате от този диспут. С малки изключения.
Ние имаме някакви играчи. Дали са посредствени-това точно ти не можеш да определиш. Вие имате подобни, аз лично не знам дали са посредствени, но не хващат око.
Толкова комични отигравания имаше днес и от двата отбора, че е кощунство да се говори за футбол. Това е израз на бездарие, с малки изключения.
Това не само , че не ни е максимума, а е един от най-слабите ни мачове тази есен. И то срещу слаб съперник.
Така стоят нещата, а вие си развивайте каквито искате теории.

ще гоним ли дедо комик?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 15 окт 2016 21:21

Милиционерите играха като типичен провинциален отбор дошъл в София ..... с пълни гащи и неизлизащо от собственото си наказателно поле ......

Напред армейски лъвове

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 15 окт 2016 21:50

Аз само не мога да разбера от къде това приповдигнато настроение тук от феновете на Цска-София (София)??
Днес седнах да гледам 1-ви и най-вероятно последен мач на този отбор и не ми е ясно от къде тая радост? Ако не беше една спорна дузпа, то мача си го печелеше Левски, а пък тях няма и смисъл да ги коментирам какви трагици са.
Скучен мач, една камара грешки (и от двата отбора), общо взето посредственост, тези с червените фанелки, явно още си мислят, че са с оранжеви.
Да беше отбора от миналата година с няколкото читави от този отбор, с треньор, с колектива и т.н. нещата можеше и да са различни (няма смисъл от примери кой, къде бил отишъл сега и какво правел, защото отбора и колектива имат по-голямо значение от това, че някое португалче е много технично), но минало-заминало.
Левски за титла само могат да си мечтаят, Цска-София са си нивото на отбора който са, това ако ще се правят изводи от този мач, лично мнение.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 окт 2016 22:08

eMs1 написа:Аз само не мога да разбера от къде това приповдигнато настроение тук от феновете на Цска-София (София)??
Днес седнах да гледам 1-ви и най-вероятно последен мач на този отбор и не ми е ясно от къде тая радост? Ако не беше една спорна дузпа, то мача си го печелеше Левски, а пък тях няма и смисъл да ги коментирам какви трагици са.
Скучен мач, една камара грешки (и от двата отбора), общо взето посредственост, тези с червените фанелки, явно още си мислят, че са с оранжеви.
Да беше отбора от миналата година с няколкото читави от този отбор, с треньор, с колектива и т.н. нещата можеше и да са различни (няма смисъл от примери кой, къде бил отишъл сега и какво правел, защото отбора и колектива имат по-голямо значение от това, че някое португалче е много технично), но минало-заминало.
Левски за титла само могат да си мечтаят, Цска-София са си нивото на отбора който са, това ако ще се правят изводи от този мач, лично мнение.

И да играеше с 40 годишни чички във В група направо ги пореше, както Митьо пори манекенка. :mrgreen:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 окт 2016 22:12

Жълто-черен Пловдив написа:Огромна грешка, че разгонихте отбора, спечелил Купата.
Имате добри футболисти, но някак няма настроение, дух, хъс. Не знам.

Учудвам се, че подуенци бяха повече от вас по трибуните. Поне така изглеждаше по тв-то. Явно все пак доста фенове на ЦСКА не приемат настоящия отбор за свой.

Продадени билети за А и Г сектор 13245, продадени билети за Б и В сектор 11854. Включи и зрителите с абонаментни карти за ЦСКА, да кажем още 1000-1500. Може да сме били с 2000 повече, но пред фактите и простото говедо мълчи ! Чак се учудвам как с половин уста си признаха, начело с дъртия сърбин, че ЦСКА игра по-добре !!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2016 22:30

Тръгнали да стават шампиони тия клоуни в синьо.
Паркирали автобуса и играят антифутбол, ама, че даже и пишат, че изпуснали мача ХАХАХАХА!
Притежанието на топката е 71% на 29%... първото полувреме освен удара на печката във вратата нямаха точен удар и два пъти минаха центъра. Просто не ми се мисли като се сработят нашите футболисти + 2-3 класни попълнения зимата!
Направо ще ги издухаме като ветър - вестник напролет.
@ Щом не може да ни бият в това моментно състояние смятай колко са зле... аз казах и преди мача, че футбол със страх не се играе. Тия се беха настрали жестоко само и само да не паднат. Това, което изпуснахме днес ще си го вземем на рождения ми ден на 4 март!
Последна промяна от Teo на 15 окт 2016 22:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 окт 2016 22:36

Добра посещаемост , доста над очакванията ми . :)
Бях на работа и не съм гледал мача , но е нямало много футболни аргументи .
Новият ЦСКА е толкова голям дразнител , колкото беше и старият ЦСКА !
Изображение

Върни се в “ЦСКА”