Противоречив дебют направи Галин Иванов и аз съм по-скоро разочарован. От една страна, който ми е чел постовете знае, че аз съм един от най-големите застъпници на идеята за открит, атакуващ футбол, без страх (една от основните причини да не симпатизирам на Стойчо Младенов). В този ред на мисли ми се понрави как изглеждаше ЦСКА в първите 20-ина минути от мача - агресивно, с пасове по земя, с опити да се изнася топката от защитниците, без изритани дълги топки, с мисъл.. Само че как да стане такава радикална промяна в стила на игра на един отбор, граден вече почти две години на други основи, само за две седмици

В отбор, който е психически рухнал, след три поредни загуби и игрова криза?! И отгоре на всичко да искаш да демонстрираш нов стил срещу най-силният отбор в България на неговия стадион

Не смела, а глупава стратегия на треньорския тандем! Още повече ме издразни лицензоносителят Борисов след мача, който си позволи да говори открито срещу играчи в тима - недопустимо за атмосферата в съблекалнията..