Тончи Кукоч наказан за два мача

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Тончи Кукоч наказан за два мача

Мнениеот 1982 » 05 ное 2014 16:23

Всичко се връща и най-голямото доказателство е ужасът на Левски. Плащате си греховете, а те са безкрайни, така че още много болка ви очаква.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2014 19:03

защо написа:Аз имам един принципен въпрос - ако на терена се появи някакъв друг боклук, примерно бутилка, паве или просто втора топка, който пречи на играчите и съдията, Кукоч може ли да го отстрани или трябва да изчака съдията да спре играта и да покани хората от охраната да почистят?

Ако на терена се появи такъв предмет, по време на игра(особено пък втора топка), съдията трябва да спре играта до отстраняване на предмета и да поднови със съдийска топка. Ако това стане след края на мача (случаят Кукоч) съдията нищо не прави. Обаче за изпълнението на Кукоч, съдията трябваше да му покаже поне жълт картон, ако не и червен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 ное 2014 20:53

Тоя ще излезе баси подводния камък :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 07 ное 2014 15:15

Този палячо не го слуша главата. Такива дошли от майната си и с голямо самочувствие. Чак и национал на България ще ми става :roll:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 09 ное 2014 11:53

Ако играехме за купата щяха да го накажат с три мача, обеден съм. Хубаво е да гориш в играта, но действията на Кукоч бяха безумни. При това аз на стадиона не видях да блъска Петков, защото вратарчето избяга много бързо. Дали и тази провокация не е режисирана от трети отбор? Всички знаят, че Стойчо не разполага с друг равностоен бек за следващите два мача. Надявам се да не е така. Дано въпреки всичко бием Лудогорец, пък в плейофите, каквото стане.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 09 ное 2014 11:53

Ако играехме за купата щяха да го накажат с три мача, обеден съм. Хубаво е да гориш в играта, но действията на Кукоч бяха безумни. При това аз на стадиона не видях да блъска Петков, защото вратарчето избяга много бързо. Дали и тази провокация не е режисирана от трети отбор? Всички знаят, че Стойчо не разполага с друг равностоен бек за следващите два мача. Надявам се да не е така. Дано въпреки всичко бием Лудогорец, пък в плейофите, каквото стане.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2014 12:09

angelofdeath написа:Ако играехме за купата щяха да го накажат с три мача, обеден съм. Хубаво е да гориш в играта, но действията на Кукоч бяха безумни. При това аз на стадиона не видях да блъска Петков, защото вратарчето избяга много бързо. Дали и тази провокация не е режисирана от трети отбор? Всички знаят, че Стойчо не разполага с друг равностоен бек за следващите два мача. Надявам се да не е така. Дано въпреки всичко бием Лудогорец, пък в плейофите, каквото стане.

Не бъди толкова Убеден. При ваш мач за купата трябваше да го накажат за 4 мача, ако следваме твоята логика, освен ако в периода 27-30 октомври ЦСКА няма мач за първенството 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”