XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: XIV кръг: ЦСКА - Славия 0:0

Мнениеот boabbb » 02 ное 2014 00:17

Bojko Berojko написа:Днес трябваше и да паднат цска! Омръзна ми да ревете всеки път като вдовица за *УЙ .Шампиони нямам как да станете в следващите поне 5-10 год. Докато не станете нормален отбор с нормални собственици и нормални фенове.Не на последно място и с нормален стадион!

А не е ли добре да минеме на по-евтин ток и да закриеме марулите :roll: Аз така предлагам ... Само специалисти се извъдихте, а като ви гостувахме, се чудехте как да минете центъра ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 ное 2014 00:23

haha написа:Бях неутрален, но парите на Домуса (с които си купих кренвирши) ме направиха "зелен". Жалко само, че закъснява с последното си плащане към мен.

Къде да му изпратя И-бана си?!
Аз понеже от много време твърдя, че ЦСКА са най-последователният ни абонат съм заслужил пожизнена рента, като за олимпийски шампион!
Не мога да отрека обаче, че "армейците" държат някои национални и дори балкански рекорди, за които Лудогорци не биха могли дори да мечтаят!:
- Привлекли са и то без трансферна сума най-простият хърватин обитаващ нашата вселена!
- Под ръководството на Вечния Вой нямат отбелязан гол в 9 поредни двубоя и нито една шампионатна победа във "великата" си история срещу Делиорманската еднодневка!
- ...............................

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 02 ное 2014 00:25

:evil:
Последна промяна от kolokolo на 02 ное 2014 00:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: XIV кръг: ЦСКА - Славия

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 ное 2014 00:25

Udoji90 написа:Вероятно някои от вас ще ми се нахвърлят, но дори "Славия" да са били стимулирани финансово от "Лудогорец" (не го твърдя, тъй като не мога да го докажа), това не може да бъде оправдание. Подобен прийом може да повиши единствено мотивацията на "белите", но не и класата им. Ако и ние сме достатъчно мотивирани, няма значение дали съперникът ни е бил стимулиран - сигурен съм, че преди сме побеждавали други отбори, на които са били обещавани премии от трети страни. Да платиш на някого, за да бие (или поне да вземе Х), си е в реда на нещата - нередно е, ако му платиш, за да загуби. "Славия" взеха точки на "Лудогорец", взеха и на нас, на "Герена" малко не им стигна да устискат 0-0. Играят си хората честно, независимо дали някой им плаща. ;)

Както винаги Удоджи с обективно мнение, подкрепено от фактите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 ное 2014 00:31

delqnski47 написа:
Viktor4o_Rs написа:Ще се постарая да пиша, без да провокирам. Та - вие сериозно ли смятате, че ще станете шампиони :lol: :lol: :shock: С тези игри, с тези играчи, как го виждате да преборите Лудогорец, който ви спуква от бой всеки път ? Отсега го виждам как ще се оправдавате - с конспирации, как Домуса плащал на другите, бла-бла-бла. А що не вземете поне един път в живота ви да ги биете Лудогорец, а ? Славия ги е била преди, Левски ги би, Ловеч ги би, само вие падате дежурно от тях. Бийте ги и тогава имайте някакви претенции.

Иначе за мача - резонен хикс. Можехме и да паднем, можехме и да бием, не сме в добро състояние, имаме много контузени, така че аз лично съм доволен на точката. На поредната простотия как Домусчиев ни плащал - май забравихте, че Славия взе точка на Лудогорец в Разград :roll: Ама това май не кореспондира много с конспиративните ви теории. А на хърватския келеш Кукоч, на който много се кефите в момента - ще ви се изсере в лицето в някой твърде неподходящ момент, защото е простак и посредствен футболист и тогава ще го запсувате яко, ама ще е късно.

И последно, може и да ви подразни, но не ми пука. 100 пъти по-добре за България е да стане шампион Лудогорец, а не вие. Със Стойчо ще отпаднете и от шампиона на Гибралтар.

Мнението ти е повече от перфектно.Кратко,точно и ясно.Не знам кво пречи на останалите потребители да пишат такива нормални коментари без тъпаци,говеда и прасета...Както и да е.

Смятат го за семкарско, а и така са свикнали - да подкрепят отбора си сипвайки доволно на "прасета говеда тъпаци". Туктам и да викат за своите :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 ное 2014 00:35

Red_Girl написа:Аз не знам кой е казал, че ние ше сме шампиони.. Няма такова нещо, толкова много има мачове да се изиграят.. Пълни глупости са това.

Червените фенове мечтаят за титла (в този форум дори тема има) и това го разбирам.. лидер са, 5 точки, имат мач в който ако бият.. защо не?!
Въпроса е, че след всеки мач се говори как има заговор да им се попречи да станат шампион, намират се какви ли не причини за да не се признае, че към момента може би нямат силите за това.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 02 ное 2014 00:36

Браво Тончи!
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 ное 2014 00:38

kolokolo написа::evil:

Това ли е дузпата ?

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 02 ное 2014 00:39

Кашчей написа:

Това ли е дузпата ?

Изображение

Чиста дузпа
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 ное 2014 00:44

Lubaka1892 написа:
Кашчей написа:

Това ли е дузпата ?

Изображение

Чиста дузпа

Макар че за мен си е нарушение, щото ясно се вижда как го бута много рефери за това, което е на видеото няма да свирят дузпа. Просто съм виждал такива ситуации в мачове на всякакви нива от куп държави, явно реферите имат правото в такъв случай да преценяват примерно, че е част от борбата за топка/позиция ли кво ама.. често не свирят.
Според мен трябва да свирят такива положения, но практиката не е да го правят винаги.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “ЦСКА”