VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот RedeviL » 13 сеп 2014 19:16

delqnski47 написа:Цял мач абсолютно нищо не играхме.Скъсаха ми нервите от 15-стата минута,когато ги усетих,до края.Само да не ми се оправдавате с терена.Малоумните идиотски отигравания и безкрайно нулевото КПД на някои футболисти нямат нищо общо с терена.

Хиляда пъти съм го казвал, ще го кажа и сега - със страх футбол се не играе! Страх да свалиш топката на земята, да разгърнеш играта по ширината на терена и т.н. Колко двойно подавания или някакви други бързи комбинации видяхме днес?
Последна промяна от RedeviL на 13 сеп 2014 19:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 19:17

Интересно един ден като го няма Стойчо срещу кого ще ревете? Само че този път няма да има дори победи срещу Подуяне, а нищо чудно да сме някъде из "В" група. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 19:18

Стойчо другият път ще бъде играещ треньор и ще скача на корнери вместо Дивиш.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 13 сеп 2014 19:20

Red Warrior написа:Интересно един ден като го няма Стойчо срещу кого ще ревете? Само че този път няма да има дори победи срещу Подуяне, а нищо чудно да сме някъде из "В" група. :roll:

Е мачовете с нас ли са ти опорна точка в случая? При това даже когато сме толкова зле. Истинските достойнства на треньора се виждат в европейските мачове.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 19:23

mtaraduda написа:
Red Warrior написа:Интересно един ден като го няма Стойчо срещу кого ще ревете? Само че този път няма да има дори победи срещу Подуяне, а нищо чудно да сме някъде из "В" група. :roll:

Е мачовете с нас ли са ти опорна точка в случая? При това даже когато сме толкова зле. Истинските достойнства на треньора се виждат в европейските мачове.

А ти защо си мислиш, че един фалирал отбор трябва да има опорна точка някой друг освен Левски? Докато той ви бие като тъпан на сватба, а вие ми обяснявате колко смешен треньор е, аз ще съм зад него. 8-)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 сеп 2014 19:25

Ти не беше ли за градивната критика? Интересно тя включва ли това да си затваряме очите за допуснатите слабости и да се задоволяваме по презумпция с всичко?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 19:28

RedeviL написа:

Ти не беше ли за градивната критика? Интересно тя включва ли това да си затваряме очите за допуснатите слабости и да се задоволяваме по презумпция с всичко?

Ами аз не виждам при една изритана топка и две индивидуални грешки на Тунчев и Дивиш с какво е виновен тренера, но ОК. Като се обърне колата пътища много.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2014 19:29

Няма да се притесняваш.Вече е организирана експедиция до Непал с цел билка,гарантираща вечен живот,безсмъртие.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 13 сеп 2014 19:30

RedeviL написа:
delqnski47 написа:Цял мач абсолютно нищо не играхме.Скъсаха ми нервите от 15-стата минута,когато ги усетих,до края.Само да не ми се оправдавате с терена.Малоумните идиотски отигравания и безкрайно нулевото КПД на някои футболисти нямат нищо общо с терена.

Хиляда пъти съм го казвал, ще го кажа и сега - със страх футбол се не играе! Страх да свалиш топката на земята, да разгърнеш играта по ширината на терена и т.н. Колко двойно подавания или някакви други бързи комбинации видяхме днес?

По такъв наин се провеждат 90% от мачовете на ЦСКА. Какво му е странното сега? Все пак Стойчо е най-добрият. Няма какво да драматизирате:
cska-632 написа:Re: Програмата на ЦСКА за сезон 2014/2015
от cska-632 на 17 Юни 2014 12:31
2 загуби и 3 равни след първите 11 кръга.

АКо го надскочим добре дошло.
Последна промяна от cska-632 на 13 сеп 2014 19:30, променено общо 1 път.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 сеп 2014 19:30

trokadero_ написа:Голям праз . Напред червените , идва златото ;)

Не се превъзбуждай , Трокареров :lol:

Върни се в “ЦСКА”