Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг

Мнениеот Logical person » 17 юли 2014 22:37

Не е зле резултата. Все пак играчите още не се познават. Титулярните ни защитници са контузени ( Тунчев и Вальо ), Камбуров беше с контузия и без подготовка. Освен това отбори като Зимбру и другите на ниво втори кръг в ЛЕ съвсем не са толкова слаби. И да не им достигат качества, залагат на здравата битка.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 юли 2014 22:38

Каква подготовка са водили,не могат да си спрат топката,ако я спрат не могат да я контролират и да си я водят,абе въобще топката им пречи.Пасовете и центриранията са ни невероятни,не следят играта,един подава другият блее.Не си ли взехме поука от мача с Мура?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юли 2014 22:38

Аз пък ги очаквах резултатите, Литекс с/у унгарците си го играх X2 от раз Ботев на кантар, наще очаквах 0 : 0.
Е 1 : 1 е по зле от 0 : 0 де.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 юли 2014 22:38

Logical person написа:Не е зле резултата. Все пак играчите още не се познават. Титулярните ни защитници са контузени ( Тунчев и Вальо ), Камбуров беше с контузия и без подготовка. Освен това отбори като Зимбру и другите на ниво втори кръг в ЛЕ съвсем не са толкова слаби. И да не им достигат качества, залагат на здравата битка.

Кво не е зле!? В Молдова трябва да вкарваме голове.. Ако бяхме били с поне един гол разлика, нямаше да е зле, ама сега... :|

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 юли 2014 22:40

Бях в движение и не гледах мача, освен последните 10-ина минути. Резултатът не е добър, но поне мен повече ме притеснява травмата на Силва, който е един от най-острите ни играчи. Дано поне Карачанаков да продължи възходящо след днешния си гол.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 17 юли 2014 22:40

Logical person написа:Не е зле резултата. Все пак играчите още не се познават. Титулярните ни защитници са контузени ( Тунчев и Вальо ), Камбуров беше с контузия и без подготовка. Освен това отбори като Зимбру и другите на ниво втори кръг в ЛЕ съвсем не са толкова слаби. И да не им достигат качества, залагат на здравата битка.

Ммммммдаааа, тва щото вие играете с тях. Ако друг играеше щеше да е географско откритие.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 юли 2014 22:42

гражданин от село написа:Каква подготовка са водили,не могат да си спрат топката,ако я спрат не могат да я контролират и да си я водят,абе въобще топката им пречи.Пасовете и центриранията са ни невероятни,не следят играта,един подава другият блее.Не си ли взехме поука от мача с Мура?

Къф беше тоя на левия бек!? Сасупола ли е, Сопола ли, не го знам, ама много слаб... :mrgreen: Ужас! Това е първи мач, който гледам на отбора и с ръка на сърцето ви казвам, че толкова слаба селекция сме нямали от доста време! ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2014 22:48

terata написа:
terata написа:1:1 :roll:

След тази ми прогноза много розови наскачаха да ми се обесняват как тва не мое стане видиш ли... та не мое да стане,а? :mrgreen:

Мен пък ме е яд, че не си хванах точния резултат, изложих се тука пред красноармейците:
TristaNNN написа:Прогнозирам 0-0 и се обосновавам с факта, че червените все още не са толкова стикован и обигран отбор. Освен това дефанзивните похвати на спеца от Плоски в комбинация със вероятно забъркания молдовски бетон, като нищо ще скъсат нервите на 5 000 по трибуните.

Както и да е. Дупе да им е яко на армейците в Молдова. В по-предно мнение описах, че отборите от тия държави по принцип са домакински, така че да му мисли спецът от Плоски :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2014 22:51

шивача написа:Слабичко, но нищо страшно не станало. Няма нужда от рязане на вени. В Молдова ще ни е по-лесно.

В Молдова ще е по-лесно за Зимбру, не за вас. Точка и гол на чужд терен ще ги вдигне до небесата. Ще си повярват и ще ви пометат с тази необиграна защита.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 17 юли 2014 22:57

Ако Тунчев и Силва са на линия, то шансовете ни са 99%. Без тях сме 50 на 50.

Върни се в “ЦСКА”