XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи) 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи) 0:1

Мнениеот sin4ec » 30 мар 2014 19:43

мемнто написа:Така, сега погледни и последните ви мачове с пловдивските отбори, и ако там не отркиеш нищо съмнително, значи този ти коментар не струва и 5 пари. ;)

Локо Пд ги видяхме колко струват днес, да прощаваш! Колкото до Ботев-3 пъти гости на Герена, три пъти трагични, в исторически план май имат две победи тук. Ако има нещо съмнително, то е в резервите, които пусна Мъри на Герена.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот delqnski47 » 30 мар 2014 20:18

sin4ec написа:
Кировец написа:
Red_Girl написа:От 3 м не е толкова сложно. Просто един път трябва да вкарат и да си повярват, щото изпускането на такива положения може да ни изиграе лоша шега.

Вече ни е изиграло. :)
А щом не сме вкарали от 3 метра значи имаш и отговор на мнението ти, че не е сложно. :lol:

Всъщност някой от вас спомена в темата, че ЦСКА няма креативни халфове, оттук-лошо владеене на топката, малко или липсващи положения за гол. Стойчо компенсира със заучени отигравания на статични положения, но това е недостатъчно. Според мен въпросният фен много точно е уцелил как стоят нещата. Колкото до мача-вчера ми се стръваше реален, но днес погледнах някои отигравания на оранжевите и вече не съм толкова убеден. Особено се набива на очи нулевата активност в борбата за отбитите от червената защита топки в центъра. Отбор кандидат-шампион да приема толкова спокойно провалите, ами не е нормално.

Явно не са ти се набили много на очи смешните ни отигравания първото полувреме,които бяха доста изнервящи,както и идиотските пропуски на Чочев и Косоко!Но те разбирам от личен опит!И аз съм търсел конспирации във ваши мачове,тъй че реакцията ви е нормална! ;) Колкото до мача - не можеш да съдиш за конспирация от ''нулева активност в борбата''!Веднага ти казвам - липса на мотивация!Повече от ясна е,вижда се напоследък в Литекс!Единствено техния Момчил Цветанов тичаше като кон за всяка топка,но явно на него не са му казали за конспирацията и момчето явно си е играло както трябва!Поне аз така го виждам!
А аз лично никога през тоя сезон не съм смятал Литекс за някакъв фаворит!Просто не ги усещах като такива!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2014 20:45

sin4ec написа:
Кировец написа:
Red_Girl написа:От 3 м не е толкова сложно. Просто един път трябва да вкарат и да си повярват, щото изпускането на такива положения може да ни изиграе лоша шега.

Вече ни е изиграло. :)
А щом не сме вкарали от 3 метра значи имаш и отговор на мнението ти, че не е сложно. :lol:

Всъщност някой от вас спомена в темата, че ЦСКА няма креативни халфове, оттук-лошо владеене на топката, малко или липсващи положения за гол. Стойчо компенсира със заучени отигравания на статични положения, но това е недостатъчно. Според мен въпросният фен много точно е уцелил как стоят нещата. Колкото до мача-вчера ми се стръваше реален, но днес погледнах някои отигравания на оранжевите и вече не съм толкова убеден. Особено се набива на очи нулевата активност в борбата за отбитите от червената защита топки в центъра. Отбор кандидат-шампион да приема толкова спокойно провалите, ами не е нормално.

Ама като ги разбихте на Герена беше нормално. Нормално беше и като Мъри ви излиза с резервите, и когато минавате круиз през Лаута.
Интересно ударът на Том, ако бе влезнал и мача свърши 1:1 какво щеше да е мнението ти. :roll:

Потребителски аватар
мемнто

Мнениеот мемнто » 30 мар 2014 20:52

Опита се да търси под вола теле, ама не му се получи. :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 мар 2014 21:00

мемнто написа:Опита се да търси под вола теле, ама не му се получи. :geek:

Напротив, аз съм единственият син, който беше против писанията за съмнителен мач. И сега съм против, просто някои неща на оранжевите ми изглеждат странни и ги споделям. За разлика от вас, които обявиха двете ни пловдивски победи за уговорени без капка аргументи или логика! А някои от вас имат и наглостта да определят предстоящия ни мач с ЧМ също за вече уговорен! Да прощавате, но това е ненормално, меко казано! А пък вие ако си мислите, че вчера сте играли футбол-радвам се за вас!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 мар 2014 21:47

sin4ec написа:

Напротив, аз съм единственият син, който беше против писанията за съмнителен мач. И сега съм против, просто някои неща на оранжевите ми изглеждат странни и ги споделям. За разлика от вас, които обявиха двете ни пловдивски победи за уговорени без капка аргументи или логика! А някои от вас имат и наглостта да определят предстоящия ни мач с ЧМ също за вече уговорен! Да прощавате, но това е ненормално, меко казано! А пък вие ако си мислите, че вчера сте играли футбол-радвам се за вас!

Ти имаш ли някакво логично обяснение защо Ботев игра с резервите срещу вас? Ей така, нещо измисли, та да ти се вържем.
Литекс от първите 6 тима в класирането победиха само веднъж Лудогорец и то след недадена очевадна дузпа за разградчани. Какво толкова странно има да ги победим, след като сме победили вас 3 пъти в този сезон?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2014 21:49

sin4ec написа:

Хайде обясни аргумента и логиката на Мъри да излезне с резервите срещу един макар и слаб Левски на Герена. Видяхме днес как се пребориха за точка с Лудогорец - 3 мача без загуба с шампиона. Защо не го прави с вас? Щото не иска или щото не може?
Мъри вече 2 пъти ви дарява победата, точно когато сте в срив. Ама не го прави в Пловдив, щото ще го качат на рейса и ще му бият шута да си пътува с вас. Тука феновете вече им писна от нескритата му симпатия към Левски. Дори не празнува и не споделя радостта на феновете, че ви е отстранил за Купата.
Гонзо е същата картинка. Идвал да ви бие... Кой му вярва?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 мар 2014 22:40

sin4ec написа: Вижте сега, не всеки като вас Лц го бие под път и над път. За Купата Мъри игра с титулярите, и след това 3:1 вие написахте директивата за Левски с Купата за стогодишнината. После се покрихте като путки, аз това не съм го забравил, ако вие сте го забравили! А срещу Гонзо тоз шампионат имаме хикс и загуба. Имайте малко срам и достойнство!

Кои сме "ние" и кои сте "вие" не знам, ама сега ще си починеш малко, че май ти дойде в повече тази наша победа в Ловеч.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 мар 2014 23:17

Излиза, че Ботев не бил толкова слаб, щом взе точката от Лудогорец, а аз ги хванах на точен. :) Я да се опитам да позная- а, да, не играха с много резерви. :) :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 мар 2014 02:48

Red_Girl написа:
Koсоко и Менди трябва да научат вкарат, щото вече много уникални възможности пропускаме..

Ако си действаш по-често с другия профил, може и да му върже на твоя любимец.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”