Мнениеот delqnski47 » 30 мар 2014 20:18
sin4ec написа:Кировец написа:Red_Girl написа:От 3 м не е толкова сложно. Просто един път трябва да вкарат и да си повярват, щото изпускането на такива положения може да ни изиграе лоша шега.
Вече ни е изиграло.
А щом не сме вкарали от 3 метра значи имаш и отговор на мнението ти, че не е сложно.

Всъщност някой от вас спомена в темата, че ЦСКА няма креативни халфове, оттук-лошо владеене на топката, малко или липсващи положения за гол. Стойчо компенсира със заучени отигравания на статични положения, но това е недостатъчно. Според мен въпросният фен много точно е уцелил как стоят нещата. Колкото до мача-вчера ми се стръваше реален, но днес погледнах някои отигравания на оранжевите и вече не съм толкова убеден. Особено се набива на очи нулевата активност в борбата за отбитите от червената защита топки в центъра. Отбор кандидат-шампион да приема толкова спокойно провалите, ами не е нормално.
Явно не са ти се набили много на очи смешните ни отигравания първото полувреме,които бяха доста изнервящи,както и идиотските пропуски на Чочев и Косоко!Но те разбирам от личен опит!И аз съм търсел конспирации във ваши мачове,тъй че реакцията ви е нормална!

Колкото до мача - не можеш да съдиш за конспирация от ''нулева активност в борбата''!Веднага ти казвам - липса на мотивация!Повече от ясна е,вижда се напоследък в Литекс!Единствено техния Момчил Цветанов тичаше като кон за всяка топка,но явно на него не са му казали за конспирацията и момчето явно си е играло както трябва!Поне аз така го виждам!
А аз лично никога през тоя сезон не съм смятал Литекс за някакъв фаворит!Просто не ги усещах като такива!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.