XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)

Мнениеот Teo » 14 мар 2014 17:51

[center]
Армейци,

Заради огромния интерес, който предизвика сред Вас откъсът от книгата на легендата Иван Колев „Футболисти и приятели във времето" и многото обаждания, решихме, че няма по-подходящ момент от навечерието на вечното дерби, за да Ви припомним житейската кауза на една футболна икона!

В „Моето верую” е концентрирано цялото величие и притегателната сила на най-великия български Клуб. Това са думи на човек, чийто достоен живот е минал в името на ЦСКА. Те са изречени заради нас и са посветени на нас! А ние трябва да ги споменаваме и на тези след нас!

Армейци,

ЦСКА е съвкупност от слава и непреходност. Нека заедно съхраним и продължим тази велика история! Утре започва от днес. Вярваме в нашия отбор, вярваме в ЦСКА. Нека всички да подкрепим отбора на стадиона, защото ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

Не забравяйте, че заедно можем всичко!

САМО ЦСКА

Моето верую:

"Търся думи извън думите, за да определя най-точно величието и непреходността на футболния клуб ЦСКА.

Може би затова, че съм лудо влюбен и във футболната игра, и в ЦСКА говоря, мисля и пиша високопарно. Но за ЦСКА се мисли, говори и пише така. Този Клуб ще остане в моето съзнание като нещо най-свидно и скъпо, като една петолъчна звезда на небосклона, която блести и пулсира, но никога не изгаря и вечно напомня за младостта.

Човек е блажен тогава, когато усеща чистотата на непресъхващия извор, когато е заобиколен със съмишленици, когато има подкрепата на истински приятели. Има признание!

Всичко това аз получих, благодарение на този Клуб, който живее и ще живее, както в моето сърце, така и в сърцата на милионите си привърженици.

И неслучайно милионите в България и чужбина мълвят:

ЦСКА – ВИНАГИ И СЕГА!

Това е моето верую!"

В памет на Иван Колев
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2014 18:01

Aрмейци,

Стойчо Младенов определи група от 20 футболисти за вечното дерби:

12. Томас Черни, 99. Стоян Колев, 2. Здравко Илиев, 4. Стивън Сънди, 5. Тодор Янчев, 6. Джаксън Менди, 7. Тони Силва, 10. Марсиньо, 11. Неманя Милисавлевич, 17. Мартин Петров, 18. Ивайло Чочев, 21. Венцислав Василев, 23. Емил Гъргоров, 24. Юлиян Чапаев, 26. Гуидо Ди Вани, 27. Браян Ереро, 28. Иван Маркович, 37. Жереми Фо-Поре, 66. Пламен Крачунов, 73. Иван Стоянов

Според мен Стойчо ще започване така:
Колев, Илиев, Крачунов, Менди, Фо-Поре, Тодор, Чочев, Гъргоров, Милето, Иван Стоянов, Ди Вани.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 14 мар 2014 18:08

http://www.cska.bg/news/Grupata-za-vech ... i/457.html
Eреро и Маркович тръбва да се следят по от близо :arrow:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 мар 2014 18:22

Ако Милисавлевич попадне и в окончателните 18, ще бъде много добре, дори да остане резерва. Най-добре според мен в защита да започнат Василев и Илиев, тъй като Крачунов се включи късно в подготовката, имаше здравословни проблеми и не участва в контролите, а в предишните 3 кръга даже не беше в разширената група. Ще бъде интересно, ако Марсиньо получи възможност да играе, макар че вероятността не ми се вижда голяма. При всяко положение обаче доста се преувеличаваше, че едва ли не сме останали без играчи - тези 20 изглеждат доста добре, а дори ще отпаднат двама. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 14 мар 2014 18:33

Защо по дяволите Томас Черни ще остане резерва за сметка на Колев?
Не го проумявам
А още по малко проумява къде е Долапчиев. Даже и в групата го няма срамота значи ще го затрием и него
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 мар 2014 18:40

demon777 написа:Защо по дяволите Томас Черни ще остане резерва за сметка на Колев?
Не го проумявам
А още по малко проумява къде е Долапчиев. Даже и в групата го няма срамота значи ще го затрием и него

Защото Черни засега отказва да подпише нов договор и е много малък шансът да се съгласи. Затова беше извън групата в предишните 3 мача - сега просто липсва Райс и са включили Черни, за да имаме двама вратари на разположение. Същата ситуация е и с Марсиньо (даже по-зле - той 100% си тръгва), но и той поне е в разширената група, защото явно Милисавлевич е под въпрос, а и Карачанаков със сигурност пропуска.
За Долапчиев не знам - очаквах, че поне ще е в групата, но и честно казано едва ли точно той е решаващ играч за такъв двубой.
Последна промяна от Udoji90 на 14 мар 2014 18:49, променено общо 10 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 14 мар 2014 18:41

demon777 написа:Защо по дяволите Томас Черни ще остане резерва за сметка на Колев?
Не го проумявам

Защото отказва да подпише ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2014 19:08

bastuna2003 написа:
Не го проумявам

Левандовски пускат ли го да играе за Борусия?
Въпросът не е извън темата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 14 мар 2014 19:34

Кашчей написа:
bastuna2003 написа:
Не го проумявам

Левандовски пускат ли го да играе за Борусия?
Въпросът не е извън темата.

Черни не е нищо особено - нито един мач не ни извади, доста негови грешки! Левандовски е звездата на отбора, играч, който дава качество! Стоян Колев не е по-слаб от Черни, а Мболи е направо като Буфон в сравнение с него! И тук принципа е прост - той не подписва, ние го изпращаме да гледа видео - нека го забележат по-добри отбори от нашия ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 мар 2014 19:40

Udoji90 написа:Ако Милисавлевич попадне и в окончателните 18, ще бъде много добре, дори да остане резерва. Най-добре според мен в защита да започнат Василев и Илиев, тъй като Крачунов се включи късно в подготовката, имаше здравословни проблеми и не участва в контролите, а в предишните 3 кръга даже не беше в разширената група. Ще бъде интересно, ако Марсиньо получи възможност да играе, макар че вероятността не ми се вижда голяма. При всяко положение обаче доста се преувеличаваше, че едва ли не сме останали без играчи - тези 20 изглеждат доста добре, а дори ще отпаднат двама. ;)

Вальо Илиев е наказан заради натрупани жълти картони и няма да играе в този мач за съжаление,вероятната двойка централни защитници е Менди и Василев смятам,че е и най-правилната,защото първо Крачунов не е играл от месеци насам и второ никога не съм го харесвал.Томас Черни винаги ми е бил доста спорен вратар неговата най-силна черта е високите топки поне аз имам такива наблюдения със краката е мега зле така,че по-скоро съм доволен от пускането на Стоян Колев.Има още един детайл дали Черни и Марсиньо ще са достатъчно мотивирани,ако случайно попаднат в титулярният ни състав?Аз имам опасение,че с оглед събитията около тях може и да не си дават много зор.
Според мен трябва да изглеждаме така:Колев,Василев,Менди,Фо-Поре,Здравко Илиев,Чочев,Янчев,Милисавлиевич,(Ако не се оправи най-добре Иван Стоянов да го замени)Тони Силва,Емил Гъргоров,Гуидо Ди Вани

Върни се в “ЦСКА”