Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот GOLEADOR » 03 сеп 2013 19:32

Явно във форума се е появило някакво ново подобие на червени фенове от които лично аз се срамувам.Толкова ниско са паднали,че спокойно мога да им дам за пример фенове на Левски за да разберат как се подкрепя отбор.След мача на сините с Черноморец,коментатора на мача (Гонг.бг) срина със земята Йоканович.Как това бил новият Достанич.Как сърбина взимал 25 000 евро заплата,а ревял за 9 нови играча.За тия пари той трябвало с наличните футболисти да ниже победа след победа,а това не се случва.Все неща от този сорт.Но вижте как феновете на Левски реагираха на такива нападки срещу треньора на сините,сложиха банери в подписите си в негова защита.Така се прави,а не като нашата нова порода фенчета,да почнат да плюят по най-силната фигура в отбора ни.Разбира се и сините може би си имат фенове тип "Само Подуяне обичаме",но аз лично не съм видял такива.Но и да си имат,мен това не ме касае,само ако може ние да се отървем от този тип фенчета защото те са срам за клуба ни.Но както се пее в една песен "А дано,ама надали".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 сеп 2013 19:43

GOLEADOR написа:Явно във форума се е появило някакво ново подобие на червени фенове от които лично аз се срамувам.Толкова ниско са паднали,че спокойно мога да им дам за пример фенове на Левски за да разберат как се подкрепя отбор.След мача на сините с Черноморец,коментатора на мача (Гонг.бг) срина със земята Йоканович.Как това бил новият Достанич.Как сърбина взимал 25 000 евро заплата,а ревял за 9 нови играча.За тия пари той трябвало с наличните футболисти да ниже победа след победа,а това не се случва.Все неща от този сорт.Но вижте как феновете на Левски реагираха на такива нападки срещу треньора на сините,сложиха банери в подписите си в негова защита.Така се прави,а не като нашата нова порода фенчета,да почнат да плюят по най-силната фигура в отбора ни.Разбира се и сините може би си имат фенове тип "Само Подуяне обичаме",но аз лично не съм видял такива.Но и да си имат,мен това не ме касае,само ако може ние да се отървем от този тип фенчета защото те са срам за клуба ни.Но както се пее в една песен "А дано,ама надали".

Щом казваш,паразит съм,но един ден когато осъзнаете,че Стойчо ви сере в устата пак ще си говорим.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 сеп 2013 19:44

Ако искате да не се нервите повече, спрете четете - вестник 7 дни спорт, ***(чистата синя помия), спортал, спортлайн, ла*фспорт и т.н. Тия всеки ден живеят с омразата към ЦСКА, всеки божи ден!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 сеп 2013 19:51

GOLEADOR написа:Явно във форума се е появило някакво ново подобие на червени фенове от които лично аз се срамувам.Толкова ниско са паднали,че спокойно мога да им дам за пример фенове на Левски за да разберат как се подкрепя отбор.След мача на сините с Черноморец,коментатора на мача (Гонг.бг) срина със земята Йоканович.Как това бил новият Достанич.Как сърбина взимал 25 000 евро заплата,а ревял за 9 нови играча.За тия пари той трябвало с наличните футболисти да ниже победа след победа,а това не се случва.Все неща от този сорт.Но вижте как феновете на Левски реагираха на такива нападки срещу треньора на сините,сложиха банери в подписите си в негова защита.Така се прави,а не като нашата нова порода фенчета,да почнат да плюят по най-силната фигура в отбора ни.Разбира се и сините може би си имат фенове тип "Само Подуяне обичаме",но аз лично не съм видял такива.Но и да си имат,мен това не ме касае,само ако може ние да се отървем от този тип фенчета защото те са срам за клуба ни.Но както се пее в една песен "А дано,ама надали".

Сините подкрепят Йоканович само и единствено защото той се държи на ниво, възпитан е и ходи с костюм. Колко мислиш, че ще го подкрепят ако до края на годината наредят още две загуби и два равни? Защото в момента те са с такава селекция, намират се в такава атмосфера, че от тук натам не би трябвало да имат извинение и за един равен.
Стойчо е най-малкото противоречив като треньор. Прави изключително елементарни грешки при избор на състав и тактика, но от друга страна само той в момента може да обедини отбора и да запази колектива, дори и когато има забавяния на заплати. В този този момент той просто е необходимото зло, това е. Ако доживеем ЦСКА да стане стабилен и реално развиващ се клуб, тогава със сигурност трябва друг треньор - като гледам каква е тенденцията, следващият треньор най-вероятно ще е англичанин, а Стойчо да си стане спортно-технически директор, примерно, и това е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 сеп 2013 21:01

vaskonti написа:

Сините подкрепят Йоканович само и единствено защото той се държи на ниво, възпитан е и ходи с костюм. Колко мислиш, че ще го подкрепят ако до края на годината наредят още две загуби и два равни? Защото в момента те са с такава селекция, намират се в такава атмосфера, че от тук натам не би трябвало да имат извинение и за един равен.
Стойчо е най-малкото противоречив като треньор. Прави изключително елементарни грешки при избор на състав и тактика, но от друга страна само той в момента може да обедини отбора и да запази колектива, дори и когато има забавяния на заплати. В този този момент той просто е необходимото зло, това е. Ако доживеем ЦСКА да стане стабилен и реално развиващ се клуб, тогава със сигурност трябва друг треньор - като гледам каква е тенденцията, следващият треньор най-вероятно ще е англичанин, а Стойчо да си стане спортно-технически директор, примерно, и това е.

Васконти, донякъде си прав в подчертаното за Славиша. Но не е единствено за това. Онзи ден беше с риза и дънки, но пак стилен. Просто много от нас виждат или усещат, че този човек разбира от футбол. Много му е ясна материята. Че най-сетне имаме начело треньор, който не робува на схемите( от това 4-3-3 ни се гади!), нито се носи по течението. В Левски ясно се вижда вече стил и постройка, както и тактическа дисциплина, а това никак не е малко за краткото време, в което води отбора. Той не се колебае даже в един мач да сменя схемата няколко пъти, като в баскетбола... Да налага на пръв поглед странни решения. Той разбра, че в този си вид сините не могат да мачкат цял мач и би Любимец с тяхната стратегия. Командва поверената му армия( или по-скоро остатъци от армия) с логика и без излишни изхвърляния. Затова го подкрепяме. Ако не пропускахме на празна врата, щяхме да бием и Литекс, и ЧМ, и Берое. Но това няма значение, резултатите рано или късно ще дойдат, ако се работи правилно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 сеп 2013 21:12

sin4ec написа: Васконти, донякъде си прав в подчертаното за Славиша. Но не е единствено за това. Онзи ден беше с риза и дънки, но пак стилен. Просто много от нас виждат или усещат, че този човек разбира от футбол. Много му е ясна материята. Че най-сетне имаме начело треньор, който не робува на схемите( от това 4-3-3 ни се гади!), нито се носи по течението. В Левски ясно се вижда вече стил и постройка, както и тактическа дисциплина, а това никак не е малко за краткото време, в което води отбора. Той не се колебае даже в един мач да сменя схемата няколко пъти, като в баскетбола... Да налага на пръв поглед странни решения. Той разбра, че в този си вид сините не могат да мачкат цял мач и би Любимец с тяхната стратегия. Командва поверената му армия( или по-скоро остатъци от армия) с логика и без излишни изхвърляния. Затова го подкрепяме. Ако не пропускахме на празна врата, щяхме да бием и Литекс, и ЧМ, и Берое. Но това няма значение, резултатите рано или късно ще дойдат, ако се работи правилно.

Човек, ти това за "стилът на игра" го повтаряш от Костов насам при всеки наставник, а всъщност играете едно голямо нищо. Къде го видя тоя стил срещу Любимец? Това, че 70 минути от мача всичките ви играчи бяха във вашето поле, това ли ви е новия стил? Да, бихте, но общо взето от 2 положения и половина влязоха 2 гола. Любимец играят много по-трудно, когато трябва да пробиват 10 човека в защита. Ама така приляга на Пирин да играе срещу тях, не и на Левски.
Ако не пропускали, щели да бият Литекс и ала бала. Ми и на нас половината от гредите да бяха влезнали, сега щяхме да сме в тройката. Пък нека не играем, като вас "с мисъл, тактическа постройка и логика".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 сеп 2013 21:21

Божичко............... :shock:
Славишата го подкрепят само медиите на Батков и на тези, дето Раев им плаща, за да не лъсне и неговия задник. Славишата е изгонен като мръсно коте от Партизан и Малайзия, ЗАЩОТО е в кюпа с черното тото, където и Раев го играе властелин. Виждал се стилът му :lol: ......та тая циркова трупа не е надиграла нито един отбор :idea: Отделно от това, наркопласьорите също го подкрепят, щото иват изгода от това...Та това е Славиша........ Стойчо , ако не го плюеха толкова, ако имаше медииния комфорт на разни сръбски паразити, щеше да е треньор номер едно в Бг....Не казвам, че няма кусури, напротив, но всеки си има недостатъци.
до ЦСКА ОБИЧАМЕ. братленце, като обичаш някой в живота, в родата, ако щеш майка си, ги приемаш такива, каквито са, демек с недостатъците им.Аре приеми и Стойчо, и се поспри малко.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 сеп 2013 21:33

шивача написа:Божичко............... :shock:
Славишата го подкрепят само медиите на Батков и на тези, дето Раев им плаща, за да не лъсне и неговия задник. Славишата е изгонен като мръсно коте от Партизан и Малайзия, ЗАЩОТО е в кюпа с черното тото, където и Раев го играе властелин. Виждал се стилът му :lol: ......та тая циркова трупа не е надиграла нито един отбор :idea: Отделно от това, наркопласьорите също го подкрепят, щото иват изгода от това...Та това е Славиша........ Стойчо , ако не го плюеха толкова, ако имаше медииния комфорт на разни сръбски паразити, щеше да е треньор номер едно в Бг....Не казвам, че няма кусури, напротив, но всеки си има недостатъци.
до ЦСКА ОБИЧАМЕ. братленце, като обичаш някой в живота, в родата, ако щеш майка си, ги приемаш такива, каквито са, демек с недостатъците им.Аре приеми и Стойчо, и се поспри малко.

:?:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 сеп 2013 21:59

mistreated написа:Човек, ти това за "стилът на игра" го повтаряш от Костов насам при всеки наставник, а всъщност играете едно голямо нищо. Къде го видя тоя стил срещу Любимец? Това, че 70 минути от мача всичките ви играчи бяха във вашето поле, това ли ви е новия стил? Да, бихте, но общо взето от 2 положения и половина влязоха 2 гола. Любимец играят много по-трудно, когато трябва да пробиват 10 човека в защита. Ама така приляга на Пирин да играе срещу тях, не и на Левски.
Ако не пропускали, щели да бият Литекс и ала бала. Ми и на нас половината от гредите да бяха влезнали, сега щяхме да сме в тройката. Пък нека не играем, като вас "с мисъл, тактическа постройка и логика".

То от Костов насам не сме имали наставник. Какво да повтарям? Нашите греди хич не ги броя, а ги имаше. :) Колкото до двете положения, само връщам нещата 6 минути преди гола на Генков, когато Деко на празна врата я изпусна... толкоз за реалната ви статистика, но приемам, че не сте гледали нашия мач, нормално!
Сам си отговорил-играели Любимец трудно, когато трябва да пробиват. Ами значи тренерът ни правилно е преценил. Аз заявих, че ги бихме с тяхната стратегия. Що не ги биха великаните от Ботев и ЛЦ?
Играем не нищо, а почти нищо. Има разлика. Не шанс, а безумни пропуски( неможене ) ни лишиха от победи в предните мачове. Както и лакомията на Гари. Но че в 5 мача сме пуснали 2 гола,единия вратарски от 35 метра, е факт. Или вашата статистика не ги лови тез неща? Ние обаче ги виждаме. А как 70 минути сме били в нашето поле, а притежанието на топката е синьо, е отделен въпрос. Но тук много анализи на Левски станаха, ЧМ и БЕРОЕ бяха 95 минути в своето поле например...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 сеп 2013 22:17

sin4ec написа: То от Костов насам не сме имали наставник. Какво да повтарям? Нашите греди хич не ги броя, а ги имаше. :) Колкото до двете положения, само връщам нещата 6 минути преди гола на Генков, когато Деко на празна врата я изпусна... толкоз за реалната ви статистика, но приемам, че не сте гледали нашия мач, нормално!
Сам си отговорил-играели Любимец трудно, когато трябва да пробиват. Ами значи тренерът ни правилно е преценил. Аз заявих, че ги бихме с тяхната стратегия. Що не ги биха великаните от Ботев и ЛЦ?
Играем не нищо, а почти нищо. Има разлика. Не шанс, а безумни пропуски( неможене ) ни лишиха от победи в предните мачове. Както и лакомията на Гари. Но че в 5 мача сме пуснали 2 гола,единия вратарски от 35 метра, е факт. Или вашата статистика не ги лови тез неща? Ние обаче ги виждаме. А как 70 минути сме били в нашето поле, а притежанието на топката е синьо, е отделен въпрос. Но тук много анализи на Левски станаха, ЧМ и БЕРОЕ бяха 95 минути в своето поле например...

Колко греди пък сте имали вие, аз се сещам само за една!
И да, Деко изпусна, нали затова казах 2 положения и половина - голът на Вутов го броя за половин положение, защото да ти вкарат гол от аутлинията е меко казано смешно.
В 5 мача сте пуснали 2 гола, а ние колко сме пуснали в 6 (без 3-те от Лудогорец)? Или вашата статистика не ги брои тези неща?
Не е нужно да гледам статистиката, за да знам, че цяло второ полувреме не излезнахте от полето си, а както казах поне в 2/3 мача дори Генков беше зад централната линия.
И айде по-полека за Берое, защото с 10 човека второто полувреме ви направиха поне 3 чисти положения! Но е нормално да имате повече притежание от тях и Черно море, все пак те играха по едно полувреме човек по-малко. И пак не можахте да ги биете, ебаси стратега е тоя Йоканович!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”