Стойчо Младенов се връща с Нанков и Василев в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: Долу ръцете от Стойчо!!!

Мнениеот warhead » 10 авг 2013 23:42

Ти пък как го разкри от 30мин игрово време не знам![/quote]
Този мач 45 мин, а другите по 20 мин.
Имали едно положение?
хайде да не се самозалъгваме?[/quote]

Ти искаш за 40 мин да скъса мрежата от голове и то без подготовка???Той ако ги можеше тия работи познай кога щеше да е свободен агент? Дайте им време до пролетта да се види резултата от работата на Стойчо след като е провел подготовка!!!Не се връзвайте на приказките на рогатите! ;)[/quote]
Приятелю, аз съм твърдо зад отбора и зад Стойчо, не ме разбирай погрешно, но съм и зад това да се пуска един Долапчиев, които поне за мен има доста повече хляб от този Кировски![/quote]

Григор оня ден като игра срещу Своге какво направи?[/quote]
Е то мач с мач не си прилича,поне знае ЦСКА какво е?
Отделен въпрос е Карачанака къде беше днес, играч които може да бие отвсякъде и да изненада Стоянов?[/quote]

Беше контузен !!!Получил е разтежение на тренировка!

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 10 авг 2013 23:42

Viv.Brooke написа:Дайте му шанс бе хора. До онзи ден не се знаеше дали и къде ще се рита... Дайте им време да работят.

+1 Лошото е, всеки при нас иска веднага.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 10 авг 2013 23:44

teodor83 написа:
warhead написа:
patron написа:
ЕМИЛ написа:Стойчо по добре да бе налагал юноши вместо чуждестранни ментаци

Ето това е нещото за което Стойчо носи огромна вина! Един Долапчиев да беше играл днес на мястото на Кировски, щеше да ме е яд по малко от загубата!

Много ли ти хареса предния мач Грънчов ? - минаваха го като тролей
За Долапчиев казах преди малко -пусни си Своге -Цска "страшен мач направи"(не ме разбирай погрешно , не е лошо момчето ама титуляр от сега малко му е рано май...)
Абушев на ветеран ли ви прилича,или Чочев ,Карачанаков,(не игра заради контузия)
Посочете ми някой с повече юноши титуляри (без Литекс разбира се,едва ли скоро ще има по-добра от тяхната школа).

карачанака влизаше днес, но като Апата поиска смяна, Стойчо пусна Василев

Пфф получил е разтежение през седмицата,не е бил готов за цял мач!Ако изобщо някой е готов за цял мач!

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 10 авг 2013 23:44

warhead написа:Ти пък как го разкри от 30мин игрово време не знам!

Този мач 45 мин, а другите по 20 мин.
Имали едно положение?
хайде да не се самозалъгваме?[/quote]

Ти искаш за 40 мин да скъса мрежата от голове и то без подготовка???Той ако ги можеше тия работи познай кога щеше да е свободен агент? Дайте им време до пролетта да се види резултата от работата на Стойчо след като е провел подготовка!!!Не се връзвайте на приказките на рогатите! ;)[/quote]
Приятелю, аз съм твърдо зад отбора и зад Стойчо, не ме разбирай погрешно, но съм и зад това да се пуска един Долапчиев, които поне за мен има доста повече хляб от този Кировски![/quote]

Григор оня ден като игра срещу Своге какво направи?[/quote]
Е то мач с мач не си прилича,поне знае ЦСКА какво е?
Отделен въпрос е Карачанака къде беше днес, играч които може да бие отвсякъде и да изненада Стоянов?[/quote]

Беше контузен !!!Получил е разтежение на тренировка![/quote]
Щом си сигурен за това, съм съгласен с теб!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 10 авг 2013 23:51

warhead написа:
patron написа:
ЕМИЛ написа:Стойчо по добре да бе налагал юноши вместо чуждестранни ментаци

Ето това е нещото за което Стойчо носи огромна вина! Един Долапчиев да беше играл днес на мястото на Кировски, щеше да ме е яд по малко от загубата!

Много ли ти хареса предния мач Грънчов ? - минаваха го като тролей
За Долапчиев казах преди малко -пусни си Своге -Цска "страшен мач направи"(не ме разбирай погрешно , не е лошо момчето ама титуляр от сега малко му е рано май...)
Абушев на ветеран ли ви прилича,или Чочев ,Карачанаков,(не игра заради контузия)
Посочете ми някой с повече юноши титуляри (без Литекс разбира се,едва ли скоро ще има по-добра от тяхната школа).

Идеята е чужденците в един отбор да правят разликата, след като не я правят не е ли по добре да се залага на българското, ние така или иначе тоя сезон го отписахме още преди да е почнал. Плюеш по Грънчов и Долапчиев колега, но тези момчета няма как да станат футболисти с един изигран мач, иска се налагане, а колкото и болно да ми е като го казвам, до сега Стойчо не е наложил нито един юноша в ЦСКА от 2002 година насам. Страхлив треньор е това го знаем всички, но в момента няма друга алтернатива!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

tyranta
Контакти:

Re: Стойчо Младенов се връща с Нанков и Василев в ЦСКА

Мнениеот tyranta » 11 авг 2013 09:39

искате Григор и Грънчов да са постоянно в първите 11 ? и след 2 слаби мача да ги псуваме както Бербатов преди години ? Питате за Карачанаков защо не игра .. ? ами защото цяла седмица хората повтаряха едно и също че е контузен и беше даже под въпрос за групата ама вие се занимавахте със Стойчо и четете между редовете останалото ... искате юноши .. е ? видяхме ги със Банско и Своге .. от къде да дойдат тези юноши като няма база ? няма терени къде да тренират ... няма качествени тренери които да ги научат ? нямаше пари за тренерите , за екипировка за топки ако щеш .. няма как да стане с магическа пръчка и В.Илиев ви го каза днес ... имайте търпение .. бъдете зад отбора ... лесно е да си фен на ЦСКА когато бие наред ... сега след 3-4 мача и изпуснахте парата ? това ли ви е вярата ? това ли ви е обичта към отбора ? как да стане като 3 дена преди началото на сезона още не се знаеше дали ще съберем 11 човека да картотекираме за да не паднем служебно ... нямат подготовка .. няма синхрон .. немогат да издаржат повече от 60 мин на терена и се видя в 4-те мача досега !!! те не се познават още бе !!! Стойчо може да е всякакув но е голям мотиватор и рано или късно ще успее сигурен съм ... Чочев израства с всеки мач и е видимо при него .. Карачанаков също ще се оправи да не забравяме че не беше играл близо година след контузията ... Младите Грънчов и Григор постепенно ще навлизат и те по малко ...като добавиме и Абушев ето ти 5 младежа които постепенно ще израстват ( половин отбор ) !!! пак казвам имаите малко търпение и плътно зад отбора !! а ние сме ЦСКА ЦСКА
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 11 авг 2013 11:11

Стойчо, от мен ще има пълна подкрепа и след 1 загуба няма да му искам оставката!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 авг 2013 17:09

Някой знае ли кой треньор взе Долапчиев в първият отбор на ЦСКА?

Като си отговорите на този въпрос тогава говорете Стойчо ментета ли привлича в отбора или таланти!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 авг 2013 17:23

„Извинявам се, че започвам по този начин, без да изчакам въпросите. Учудвам се, че определени хора се нахвърлят като чакали върху нас. Какво ви става на всички? Ние ли сме виновните в момента – Александър Томов, Сашо Тодоров и аз? Ние ли сме виновниците за настоящото състояние на клуба като цяло и на отбора? Нима вие не знаете как всичко се случи? В разстояние на 3 седмици трябва да сме на нивото на Лудогорец, на Ботев, Левски и Литекс, нима не го знаете? Ако търсите да се вкара напрежение в отбора и да заблуждаваме спортната общественост, това е друг въпрос.“

„В мача срещу Лудогорец в Разград и преди, по време на мача бяхме подкрепяни от нашите фенове от първата до последната съдийска свирка. След мача имаше много фенове пред хотела, които дойдоха да се радват и да аплодират, че ЦСКА съществува, макар и с такава тежка загуба. Аз толкова тежко не съм губил мач от 2003 година. На всички ни беше мъчно, но хората са щастливи, че ЦСКА съществува.“

„Никой не иска ЦСКА да съществува, повечето хора искат ЦСКА да го няма. Задавам си въпроса защо и не намирам отговор. Такъв негативизъм, такава помия върху никого досега не се изливала, откакто се помня. Това общество започва да мирише. И ние, и вие, и всички, които живеем оформяме и оказваме влияние върху подрастващите с лъжите, измамите и манипулациите, които се изкарват пред обществото. Така ли ще продължаваме?“

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 авг 2013 17:26

Пита си Стойчо, ама отговори няма да получи.
Все пак - той е измамника и мръсника - той не налага юноши - идиота му с идиотите. Какъв си ти бе Стойчо - да не си треньор на ЦСКА и да не си ставал шампион с този клуб?
Престъпник с престъпниците!

Върни се в “ЦСКА”