Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Мнениеот Genius. » 30 юни 2013 18:47

На печелившите честито! :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 30 юни 2013 18:47

gonzo1960 написа:Цинична препратка към царският офицерски клуб АС 23. Ако наистина това са искали то учредителите на АС 23 ще се обърнат в гроба,защото истинските създатели на това ГМО ЦДНА гадните комунисти са ги бесили,разстрелвали и изпращали в лагери. Свързването на ЦСКА с този клуб е долно,цинично и недопустимо.

Напълно им се вписва в идеологията и морала :lol:
Изображение

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 30 юни 2013 18:47

Хахахаха, сметай чичо Пенчо колко вино е бил изпил в Неделя след обяд!!! :mrgreen:
Глупости на търкалета са това, ама нека 4орбетата си верват.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 юни 2013 18:48

Искам да кажа,че когато тука преди 20-тина дена се осъждаше Гришата,новия стадион :mrgreen: и "попълнения" на ЦСКА аз заявих,че ще изпратя писмо в етичната комисия на УЕФА.Постанх тука писмото след като го изпратих!Чорбаристанците почнаха да се базикат....НО от УЕФА назначиха комисии,скръцнаха със зъби и крадецът на ДДС беше наритан обратно в Микре.Така,пиша второ писмо,като ще изтъпаня поредните комунистически лъжи и врътки,чиято цел е всичките кредитори на ЦСКА да останат излъгани.Мисля,че от УЕФА ще бъдат безмилостни,тая работа дето са я замислили СКЛЕРОТИЦИТЕ няма да я бъде :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 30 юни 2013 18:48

ShooterMan написа:Защото онези дългове НИКОГА няма да се плащат и това е поредната комунистическа лъжа с цел да заблуди някой в БФС и да успокои побеснелите чиновници в УЕФА.За УЕФА най-важно е играчи и треньори да си вземат парите.Разбира се,те няма да повярват на подобен селски трик и по-точно - обещание :mrgreen: .От цялата работа освен ЦСКА в регионаллигите ще иде и Нефтохимик.А група почва с мечтаните 12 отбора,това е.

Какъв е тоя рев за Нефтохимик,те не бяха ли Черноморец Поморие всъщност ;)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 30 юни 2013 18:48

delqnski47 написа:
Udoji90 написа:На мен съвсем не ми е ясна тази работа. Ако ще се изчистват задълженията, защо е нужно ново дружество? И какво общо имат Нефтохимик? Май изобщо не са наясно какво вършат и мисля, че това ще отшуми, без да стане нещо конкретно.

И аз така си мисля! :roll:

Пичове статията е пълна боза, за какъв нов ЦСКА може да става въпрос в този момент ? Разграничете се и просто не се занимавайте с тея бедняци къде ръсат нечувани небивалици тука.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 юни 2013 18:49

veseo написа:
delqnski47 написа:
delqnski47 написа:Абе вие гледам доста сте се загрижили за нашите задължения!Та да питам,я вземете се съберете всички фенове на Левски-то,на ЧМ-то,на Славияя и т.н(без да се обиждат тия,които не ги споменах,ама няма как ) и отворете една сметка ...''Да спасим тези,които имат да взимат пари от чорбата''!Ето!!!!!Страхотна идея!!!Кво ще кажете :lol: :lol: :lol:

Некой нема ли да отговори бе :evil: Скръндзи мършави!!!!

Наглярче, разликата е, че ВИЕ сте ХАРЧИЛИ тия пари, които трябва да се връщат, а не споменатите от теб отбори. Знам, че сте свикнали всичко да ви се дава даром, че дори и да ви се благодари, че сте благоволили да откраднете точно този даден играч, но сарказъм като твоя, в точно тоя момент, показва единствено кретения ;)

Виж ся,бате,аз харчим тук за вода,ток,хляб,бира...битови нужди сеш се?Аз хора не съм крал досега,а и не знам как се краде такова нещо.....
Та,нали сте загрижени за задълженията на ЦСКА-то и гледам,че искате да помогнете!Ами айде отворете една сметка и да ги изчистим тия задължения... :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 30 юни 2013 18:50

paskaleevich написа:"ЦСКА 1923" АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас. Когато въпросната сделка стане факт, придобитото търговско дружество официално ще премести седалището си на адрес булевард "Драган Цанков" 3, в София, ще смени името, цветовете и емблемата си.

Цска 1923 като изкупи акциите на Нефтохимик придобива историята на Нефтохомик, ако ще и Реал Мадрид да му е новото име. Ще стане нещо като "Черноморец Бургас" - София. Ок това го разбрахме.
paskaleevich написа:"ЦСКА 1923" АД ще сключи предварителен договор с ПФК ЦСКА ЕАД за изкупуване на акциите на ПФК ЦСКА ЕАД, след изчистването на дълговете от страна на старите собственици.

Рано или късно, най-вероятно "утре" или някой прословут "понеделник", Цска 1923 ще изкупи и акциите на Цска София, след което ще се откаже от историята на Нефтохимик и ще вземе на Цска София. Ок и това е ясно.
Проблемът е, че Цска 1923 не може да смесва двете истории, т.е. да придобие например класирането на Цска от 2008 и класирането на Нефтохимик от 1997.
В случай, че Цска 1923 (Нефтохимик) стане шампион 2014, а Цска София (Оригиналния) завърши на 13място и изпадне, след като Цска 1923 изкупи акциите на Цска София за да вземе прословутите титли и история - следва да жертва титлата от 2014 и да придобие 13 място! Ок няма да изпадне тъй като ще взема лиценза на Цска 1923, но това ще си остане в историята. Нищо чудно ако гърнетата изчистят дълга след 3-4 години да се пише на историята и няколко сезона в Б група.
Вече кой кво ще припознава си е тяхна работа. Така стоят нещата. Казвам ви ги отсега, да не ревете след години!
...

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 30 юни 2013 18:52

Нефтохимик започва на 20 юли в Ловеч срещу Литекс. До този момент има заявени 50 души за екскурзията. А на ЦСКА 1923 им пожелавам приятни дербита с Бистришките тигри.Когато морето се премести до Витоша,тогава и Нефтохимик може да се премести в Борисовата градинса
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 30 юни 2013 18:54

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нефтохимик започва на 20 юли в Ловеч срещу Литекс. До този момент има заявени 50 души за екскурзията. А на ЦСКА 1923 им пожелавам приятни дербита с Бистришките тигри.Когато морето се премести до Витоша,тогава и Нефтохимик може да се премести в Борисовата градинса

Те ще са в Б областна група , с "бистришките тигри" ще играят евентуално чак след две години .

тТ
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “ЦСКА”