Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 19 юни 2013 18:38

Eminem написа:
petko.h.markov написа:Бойко го няма и Газпром не спонсорират.Извода остава за теб.

Бойко като го имаше, пак нямаше спонсориране. Нали се сещаш, че Газпром чака проекта.

Имаше го ама за малко-не стигна времето.Ако върнеш лентата назад ще си припомниш че срока
на договора беше февруари.А за проекта си прав.Сега обаче други ще подкрепят/евентуално/ проекта
и може да променят правилата.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 юни 2013 18:53

blue avalanche написа:
Teo написа:Чакайте го качат в сайта ни и тогава ще отваряме шампанското :lol: ;)

Че то ЦСКА София 1923 няма сайт...

хахахах
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 19 юни 2013 19:05

blue avalanche написа:
Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:От какво да ме е срам бе?Я кажи?Да ме е срам,че искаме най-доброто занашият отбор.От това ли да ме е срам бе професоре?Ти ли ще миговориш за срам, където Венци всяка година ви изнасилва анално с уредените мачове който играете?Това , което преживяха ЦСКА последните години никой друг отбор не го е преживявал в историята си.И затова ме е срам.Но няма да ме срам,че някой хора искат да оправят отбора.

Kакво преживяхте? Две години се борите за титла и всеки път сте в топ 3! Това ли не го е преживял никой отбор?
Докато новината не стане официално, не я приемам за вярна, но ти такъв начин ли искаш, за да си оправите отбора? На едните лиценза, на другите играчите, само това ли е правилно за вас? ;)
Преди месец имахте знаме "65", актуално ли е към днешна дата?

Все пак има нещо,което не сме преживявали.Не сме отпадали от Септември Симитли... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Една година Чепинец Велинград ви би за купата с дузпи....... ;)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 19 юни 2013 19:29

Да се назначи проверка на произхода на парите.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2013 19:39

Како сте бре дружина-а-а???Дека е войводата?
Който и да е той...
Дека са ловешките юнаци?
ПП.Колкото по мръква,по-тъмно става... ;)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 юни 2013 19:42

blue avalanche написа:
Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:От какво да ме е срам бе?Я кажи?Да ме е срам,че искаме най-доброто занашият отбор.От това ли да ме е срам бе професоре?Ти ли ще миговориш за срам, където Венци всяка година ви изнасилва анално с уредените мачове който играете?Това , което преживяха ЦСКА последните години никой друг отбор не го е преживявал в историята си.И затова ме е срам.Но няма да ме срам,че някой хора искат да оправят отбора.

Kакво преживяхте? Две години се борите за титла и всеки път сте в топ 3! Това ли не го е преживял никой отбор?
Докато новината не стане официално, не я приемам за вярна, но ти такъв начин ли искаш, за да си оправите отбора? На едните лиценза, на другите играчите, само това ли е правилно за вас? ;)

Все пак има нещо,което не сме преживявали.Не сме отпадали от Септември Симитли... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Преживяхте ли Славия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2013 19:44

angelco77 написа:
blue avalanche написа:Все пак има нещо,което не сме преживявали.Не сме отпадали от Септември Симитли... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Че Славия си е столетница.А Симитли какво е?
В този ред на мисли,изправихте ли се след "полягането" пред Локо Сф?

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 19 юни 2013 19:45

angelco77 написа:
blue avalanche написа:
Rivaldo10 написа:

Тъмните момченца още плачат като се сетят :cry:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 19 юни 2013 19:46

blue avalanche написа:Како сте бре дружина-а-а???Дека е войводата?
Който и да е той...
Дека са ловешките юнаци?
ПП.Колкото по мръква,по-тъмно става... ;)

Гледай накрая юнаците да не те изненадат в тъмното и да ти светнат очичките!
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 юни 2013 19:50

blue avalanche написа:
angelco77 написа:
blue avalanche написа:Все пак има нещо,което не сме преживявали.Не сме отпадали от Септември Симитли... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Че Славия си е столетница.А Симитли какво е?
В този ред на мисли,изправихте ли се след "полягането" пред Локо Сф?

:mrgreen: Бъркаш,не съм фен на ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”