15 кръг ЦСКА София - Локомотив София FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- danielzarev
- Контакти:
Re: 15 кръг ЦСКА София - Локомотив София FT 1:1
Това вчера беше пълен срам!!! И на трибуните и на терена. Чудех се какво да гледам колко сме жалки на терена или колко сме малко на стадиона. Запътили сме се със страшна сила към посредствеността!
Re: 15 кръг ЦСКА София - Локомотив София |09.12|
arekusanderu написа:Крайно време е Стойчо,великолепната седморка от локо пд,и още 20 лекета носещи свещенните 4 букви ЦСКА,да се Умитат от Армията........това не е моят отбор...........ходех и в гостуванията им срещу Конструкторул,Солигорск,Динамо минск,Мтк,Милан,Рома,Базел,Стяуа-2 пъти,чуствах сеГОРД армеец.Но този ЦСКА ни предаде,и като организация,състав,ръководство,тренерски екип----------и както се видя след падането наДучето,и публиката я няма.Лично аз светлина в тунела не Виждам,ако някой епо запознат с изтината за ЦСКА,да отговори..........САМО ЦСКА.......![]()
![]()
Айде стига с тоя " Дуче" бе...Вчера колко бяхме? Да не би той да ме закара и да мръзна в студа.Ей това са " Дуче "-вците.Трябва да им е удобно и да им се плати всичко.А наема как се избива.Дреме ми за Титан-ите.Играчите мръзнаха вчера заедно с нас а тия...Само после, след като се напарих в къщи за да се сгрея и изгледах моментите, не разбрах за какво му беше на Крачуна да си вади картон и...А бе нещо ми намирисва, както след Миньор

- arekusanderu
- Контакти:
batebo написа:arekusanderu написа:Крайно време е Стойчо,великолепната седморка от локо пд,и още 20 лекета носещи свещенните 4 букви ЦСКА,да се Умитат от Армията........това не е моят отбор...........ходех и в гостуванията им срещу Конструкторул,Солигорск,Динамо минск,Мтк,Милан,Рома,Базел,Стяуа-2 пъти,чуствах сеГОРД армеец.Но този ЦСКА ни предаде,и като организация,състав,ръководство,тренерски екип----------и както се видя след падането наДучето,и публиката я няма.Лично аз светлина в тунела не Виждам,ако някой епо запознат с изтината за ЦСКА,да отговори..........САМО ЦСКА.......![]()
![]()
Айде стига с тоя " Дуче" бе...Вчера колко бяхме? Да не би той да ме закара и да мръзна в студа.Ей това са " Дуче "-вците.Трябва да им е удобно и да им се плати всичко.А наема как се избива.Дреме ми за Титан-ите.Играчите мръзнаха вчера заедно с нас а тия...Само после, след като се напарих в къщи за да се сгрея и изгледах моментите, не разбрах за какво му беше на Крачуна да си вади картон и...А бе нещо ми намирисва, както след Миньор
Дучето беше добър организатор,който накара феновете от провинцията да идват масово на мачовете........Срещу Локо май-бяхте само софиянците...

FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:batebo написа:arekusanderu написа:Крайно време е Стойчо,великолепната седморка от локо пд,и още 20 лекета носещи свещенните 4 букви ЦСКА,да се Умитат от Армията........това не е моят отбор...........ходех и в гостуванията им срещу Конструкторул,Солигорск,Динамо минск,Мтк,Милан,Рома,Базел,Стяуа-2 пъти,чуствах сеГОРД армеец.Но този ЦСКА ни предаде,и като организация,състав,ръководство,тренерски екип----------и както се видя след падането наДучето,и публиката я няма.Лично аз светлина в тунела не Виждам,ако някой епо запознат с изтината за ЦСКА,да отговори..........САМО ЦСКА.......![]()
![]()
Дучето беше добър организатор,който накара феновете от провинцията да идват масово на мачовете........Срещу Локо май-бяхте само софиянците...![]()
![]()
Дучето може да е "добър" организатор за 15-16 годишни, зависими от него.Аз съм по стадионите от 1970 г. без "дучета" и разни фен-лидери.Не съм фен а ЦСКА-р.Нямам нужда в битки с други, да доказвам колко "голяма работа" съм.Защото моят отбор има нужда от мен а не от простотии.Няма кой да ни плати наема.Общините дължат пари на "Титан",т.нар."спонсори" дават по 100 хилки на година а ние се цупим че няма евтини билети.По тази логика " Ливърпул" трябваше да са без фенове вече,както и "Нотингам"и др.Да не споменавам БГ клубове.Беше -10, намръзнаха ми се старите кости, дадох 15 лв и ми е криво не за равенството а за сектор Г.