15 кръг ЦСКА София - Локомотив София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Re: 15 кръг ЦСКА София - Локомотив София FT 1:1

Мнениеот danielzarev » 10 дек 2012 12:47

Това вчера беше пълен срам!!! И на трибуните и на терена. Чудех се какво да гледам колко сме жалки на терена или колко сме малко на стадиона. Запътили сме се със страшна сила към посредствеността!

batebo
Контакти:

Re: 15 кръг ЦСКА София - Локомотив София |09.12|

Мнениеот batebo » 10 дек 2012 14:30

arekusanderu написа:Крайно време е Стойчо,великолепната седморка от локо пд,и още 20 лекета носещи свещенните 4 букви ЦСКА,да се Умитат от Армията........това не е моят отбор...........ходех и в гостуванията им срещу Конструкторул,Солигорск,Динамо минск,Мтк,Милан,Рома,Базел,Стяуа-2 пъти,чуствах сеГОРД армеец.Но този ЦСКА ни предаде,и като организация,състав,ръководство,тренерски екип----------и както се видя след падането наДучето,и публиката я няма.Лично аз светлина в тунела не Виждам,ако някой епо запознат с изтината за ЦСКА,да отговори..........САМО ЦСКА....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Айде стига с тоя " Дуче" бе...Вчера колко бяхме? Да не би той да ме закара и да мръзна в студа.Ей това са " Дуче "-вците.Трябва да им е удобно и да им се плати всичко.А наема как се избива.Дреме ми за Титан-ите.Играчите мръзнаха вчера заедно с нас а тия...Само после, след като се напарих в къщи за да се сгрея и изгледах моментите, не разбрах за какво му беше на Крачуна да си вади картон и...А бе нещо ми намирисва, както след Миньор :x

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 10 дек 2012 18:02

batebo написа:
arekusanderu написа:Крайно време е Стойчо,великолепната седморка от локо пд,и още 20 лекета носещи свещенните 4 букви ЦСКА,да се Умитат от Армията........това не е моят отбор...........ходех и в гостуванията им срещу Конструкторул,Солигорск,Динамо минск,Мтк,Милан,Рома,Базел,Стяуа-2 пъти,чуствах сеГОРД армеец.Но този ЦСКА ни предаде,и като организация,състав,ръководство,тренерски екип----------и както се видя след падането наДучето,и публиката я няма.Лично аз светлина в тунела не Виждам,ако някой епо запознат с изтината за ЦСКА,да отговори..........САМО ЦСКА....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Айде стига с тоя " Дуче" бе...Вчера колко бяхме? Да не би той да ме закара и да мръзна в студа.Ей това са " Дуче "-вците.Трябва да им е удобно и да им се плати всичко.А наема как се избива.Дреме ми за Титан-ите.Играчите мръзнаха вчера заедно с нас а тия...Само после, след като се напарих в къщи за да се сгрея и изгледах моментите, не разбрах за какво му беше на Крачуна да си вади картон и...А бе нещо ми намирисва, както след Миньор :x

Дучето беше добър организатор,който накара феновете от провинцията да идват масово на мачовете........Срещу Локо май-бяхте само софиянците... :mrgreen: :mrgreen: ;)
FORZA CESENA !!!

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 11 дек 2012 09:07

arekusanderu написа:
batebo написа:

Дучето беше добър организатор,който накара феновете от провинцията да идват масово на мачовете........Срещу Локо май-бяхте само софиянците... :mrgreen: :mrgreen: ;)

Дучето може да е "добър" организатор за 15-16 годишни, зависими от него.Аз съм по стадионите от 1970 г. без "дучета" и разни фен-лидери.Не съм фен а ЦСКА-р.Нямам нужда в битки с други, да доказвам колко "голяма работа" съм.Защото моят отбор има нужда от мен а не от простотии.Няма кой да ни плати наема.Общините дължат пари на "Титан",т.нар."спонсори" дават по 100 хилки на година а ние се цупим че няма евтини билети.По тази логика " Ливърпул" трябваше да са без фенове вече,както и "Нотингам"и др.Да не споменавам БГ клубове.Беше -10, намръзнаха ми се старите кости, дадох 15 лв и ми е криво не за равенството а за сектор Г.

Върни се в “ЦСКА”