Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:33

rsk написа:AС-23 :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: НЕ МОГА! ПРЕДАВАМ СЕ! :lol:
Как стана така, че царисткия офицерски отбор изведнъж стана отбор на червената армия :lol: Това е по-голяма мистерия и от Бермудския триъгълник :lol:
И това интервю е измислица и част от СИНИЯ ОКТОПОД :lol: От кога била заверата срещу ЦСКА... :oops:

добре, знаеш ли историята на АС 23??? Ари погледни в гугъл, виж с кой се обединява! Когато човек може и има потенциал да мисли, тогава половината и повече мистерии ще отпаднат!!!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:35

rsk написа:Ти 100% си дете на комунисти. Толкова ти е промит мозъка, че не мога да повярвам :shock:
http://koisate.com/ - препоръчвам ти този сайт, да се пообразоваш. Да не говориш глупости как царистки офицерски отбор става отбор на червената армия, че ще ти се смеят някъде. Вие може да си мислите, че сте наследник на Нотингам Форест, ама никой не ви вярва на глупостите :lol:

пишеш наизуст това, в което ти се иска да вярваш :idea: типичен левскар! затова сте и вечно втори, щото не искате да видите истината! Живейте си в заблуда!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 16 ное 2012 17:36

cska - maina написа:
allez_les_blues написа:
cska - maina написа:
той колегата ти е казал за сравнението...аз ще допълня, че статистиката се гледа под няколко форми, когато се прави паралел. едната от тях е броя на годините, в които е съществувал клуба, та там нещата отиват на още по-зле за вас :!: хипотетично, дори и да ни минете един ден(да пази Господ), трябва да е в процентово съотношение участия-титли!!! Не го пренебрегвайте!!!

ъхъм. Значи по тая логика, Лудогорец е най-успелия отбор в България- един сезон в А-група, една титла- 100 процента успевамост. Литекс и те от как играят в А-група имат повече титли от ЦСКА (От 1998 до 2012 Литекс има 4 титли, а ЦСКА- три :lol: )

явно нищо не разбра-става въпрос от основаването на клуба до ден днешен. иначе вие сте майстори да изкривявате фактите, нещо като македонците, но в подуенски вариант!

ама нема такъв филм бе м'че- никъде в Европа и в света не съм чул да се правят такива уточнения- тоя отбор има еди колко си титли ама е създаден еди-коя си година :lol: Казва се простичко: Юнайтед-19 титли, Ливърпул-18. ТОЧКА! Ама единия бил по-стар, па другия по-млад-никой не го интересува.Ми те Ювентус са с 20-тина години по-стар отбор от Милан бре, дай сега да обявим Милан за рекордьор по титли на Италия да еВа :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 17:40

Погледни в ГУГЪЛ ВИКА :lol: И в уикипедия да погледна, нали. Там мога да ти напиша, че Лудогорец е наследник на Сао Пауло :lol:
Айде кажи ми, как по твоята логика един монархофашистки(нали така вие комунустите викате на царистите - монархофашисти) става отбор на червената(комунистическата) армия? И как емблемата с лъв изведнъж става емблема с петолъчка? И кои са тия фашисти, чакам да ми ги посочиш. Не да ми говориш празни приказки.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:42

това че не ги смятат така, не означава, че не е правилно :idea: естествено, журналистите величаят силните на деня, но реално кой е по-заслужил да е номер 1, щом е имал 20-30 опита повече...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 17:45

Аре казвай как монархофашисткия отбор става отбор на червената армия бе! Айде кажи защо емблемата с лъв се променя на емблема с петолъчка! Освен това кажи кои фашисти са били в управлението на Левски. А ти впрочем изобщо знаеш ли какво значи фашизъм?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 ное 2012 17:56

rsk написа:Аре казвай как монархофашисткия отбор става отбор на червената армия бе! Айде кажи защо емблемата с лъв се променя на емблема с петолъчка! Освен това кажи кои фашисти са били в управлението на Левски. А ти впрочем изобщо знаеш ли какво значи фашизъм?

Момче най-сериозно ти казвам-иди се прегледай.Ти си болен човек.Цял ден само глупости плещиш.
Няма ли работа училище за теб?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:58

rsk написа:Погледни в ГУГЪЛ ВИКА :lol: И в уикипедия да погледна, нали. Там мога да ти напиша, че Лудогорец е наследник на Сао Пауло :lol:
Айде кажи ми, как по твоята логика един монархофашистки(нали така вие комунустите викате на царистите - монархофашисти) става отбор на червената(комунистическата) армия? И как емблемата с лъв изведнъж става емблема с петолъчка? И кои са тия фашисти, чакам да ми ги посочиш. Не да ми говориш празни приказки.

ама ас23 се обединява първо с няколко отбора, които сформират чавдар, който се слива с ЦСКА! И преди 15г имахме емблема с лъв, но какво доказва една емблема? как кои са фашисти? като имена ли искаш да ти ги кажа?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 18:00

Не, няма. На лекции ходя, днес съм почивка. Пък и съм болен наистина, настинал съм. А ти? Всъщност ти кво ме занимаваш? Питам оня отворения как по неговата логика става тая работа.
cska - maina, само ще ти кажа, че това, че взимаш стадиона на даден отбор, не те прави негов пряк наследник, за каквито вие се определяте. Вие сте толкова наследник на АС-23, колкото България е наследник на османската империя :lol: :lol:
Искам да ми кажеш изобщо знаеш ли какво е "фашизъм". Че няма да ми кажеш кои са фашистите в Левски, това ми е пределно ясно.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 ное 2012 18:09

rsk написа:Не, няма. На лекции ходя, днес съм почивка. Пък и съм болен наистина, настинал съм. А ти? Всъщност ти кво ме занимаваш? Питам оня отворения как по неговата логика става тая работа.
cska - maina, само ще ти кажа, че това, че взимаш стадиона на даден отбор, не те прави негов пряк наследник, за каквито вие се определяте. Вие сте толкова наследник на АС-23, колкото България е наследник на османската империя :lol: :lol:
Искам да ми кажеш изобщо знаеш ли какво е "фашизъм". Че няма да ми кажеш кои са фашистите в Левски, това ми е пределно ясно.

А ти ще ми кажеш ли футболистите на кой отбор са вдигали ръка преди началото на мача и също така футболистите на кой отбор са вдигали паметник на Сталин?
"Л" е символ на комунизма, мутризацията, ганьовщината и мръсните пари, вечно второто място, а в последно време се засилва тенденцията за вечно трето, отбора с най-много дузпи в полза, отбора правещ титаничните географски открития. И ти с цялата си наглост се правиш на тъпан?! :lol:

Върни се в “ЦСКА”