ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2014 18:38

Кашчей написа:
vaskonti написа:Информацията не е пусната от Дребен, а е цитирана от него. Както обикновено, за теб това няма грам никакво значение, а веднага си произнесе присъдата - ЦСКА отново е виновен.
Все тая.
Не знаеш покрай заплатата дали няма едно прилична бонусна система. Както и, примерно, 50% от бъдещ трансфер. Подчертавам - примерно. Ще съм изключително щастлив ако в този момент не изпаднеш в поредното цитиране на какви ли не правилници, закони, конституции, харти, конвенции и тем подобни и да ми обясняваш защо това не може да стане.
Освен това, добре е да помислиш дали наистина един юноша на Барселона, стигнал до националния отбор на Испания не става за нищо.

Цитатът да не съм го пуснал аз?
Бонусната система е добра, но и твърдата сума не е за изпускане, а да предложиш твърда заплата от 750 евро и тя да бъде приета...някой не е наред от приемащата страна.
Стигнал до националният отбор и не си намира отбор в Испания, а идва в дивите Балкани за мижава заплата и то в отбор, известен с изключителната си коректност-определено е много добър. Вие така пишехте и за Шеридън, и за Трекаричи, и за Присо.. всъщност, има ли идващ в ЦСКА, който да не върхът на сладоледа :roll: Някои наистина бяха много добри, но повечето....

Не е важно кой е пуснал цитата, важното е, че ти раздаваш присъди без изобщо да си наясно с истината. Нещо повече - когато се отнася за ЦСКА, изобщо не ти е нужна истината за да въздадеш присъда. Достатъчно е някъде в някоя медия да излезе "ексклузивна новина".
Аз и в момента смятам, че Шеридън е много добър футболист и при други условия, различни от титаничните, сигурен съм, че щеше да бъде много по-полезен. Същото се отнася и за въпросните "повечето", за които говориш.
Това, че Ереро не си е намерил отбор в Испания нищо не значи, просто защото там всички младежи на неговата възраст са подготвяни по същата система, по която и той, тоест там е пълно с такива като него. В Испания той може да е нищо особено, но в България няма школа, която да си подготвя юношите със най-съвременни методи и от най-добрите съвременни треньори, което автоматично го прави играч с голям потенциал. Точно това е съществената разлика - аз предпочитам в ЦСКА да играят адекватно подготвяни още от деца обикновени играчи, от колкото някакви неземни таланти, които обаче идея си нямат какво да правят с таланта си и как да го използват.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 фев 2014 19:15

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Информацията не е пусната от Дребен, а е цитирана от него. Както обикновено, за теб това няма грам никакво значение, а веднага си произнесе присъдата - ЦСКА отново е виновен.
Все тая.
Не знаеш покрай заплатата дали няма едно прилична бонусна система. Както и, примерно, 50% от бъдещ трансфер. Подчертавам - примерно. Ще съм изключително щастлив ако в този момент не изпаднеш в поредното цитиране на какви ли не правилници, закони, конституции, харти, конвенции и тем подобни и да ми обясняваш защо това не може да стане.
Освен това, добре е да помислиш дали наистина един юноша на Барселона, стигнал до националния отбор на Испания не става за нищо.

Цитатът да не съм го пуснал аз?
Бонусната система е добра, но и твърдата сума не е за изпускане, а да предложиш твърда заплата от 750 евро и тя да бъде приета...някой не е наред от приемащата страна.
Стигнал до националният отбор и не си намира отбор в Испания, а идва в дивите Балкани за мижава заплата и то в отбор, известен с изключителната си коректност-определено е много добър. Вие така пишехте и за Шеридън, и за Трекаричи, и за Присо.. всъщност, има ли идващ в ЦСКА, който да не върхът на сладоледа :roll: Някои наистина бяха много добри, но повечето....

Не е важно кой е пуснал цитата, важното е, че ти раздаваш присъди без изобщо да си наясно с истината. Нещо повече - когато се отнася за ЦСКА, изобщо не ти е нужна истината за да въздадеш присъда. Достатъчно е някъде в някоя медия да излезе "ексклузивна новина".
Аз и в момента смятам, че Шеридън е много добър футболист и при други условия, различни от титаничните, сигурен съм, че щеше да бъде много по-полезен. Същото се отнася и за въпросните "повечето", за които говориш.
Това, че Ереро не си е намерил отбор в Испания нищо не значи, просто защото там всички младежи на неговата възраст са подготвяни по същата система, по която и той, тоест там е пълно с такива като него. В Испания той може да е нищо особено, но в България няма школа, която да си подготвя юношите със най-съвременни методи и от най-добрите съвременни треньори, което автоматично го прави играч с голям потенциал. Точно това е съществената разлика - аз предпочитам в ЦСКА да играят адекватно подготвяни още от деца обикновени играчи, от колкото някакви неземни таланти, които обаче идея си нямат какво да правят с таланта си и как да го използват.

[offtopic]Пълна загуба на време , ама можеш да продължаваш , щом имат такова за губене и те влече ![/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 фев 2014 19:27

vaskonti написа:Не е важно кой е пуснал цитата, важното е, че ти раздаваш присъди без изобщо да си наясно с истината. Нещо повече - когато се отнася за ЦСКА, изобщо не ти е нужна истината за да въздадеш присъда. Достатъчно е някъде в някоя медия да излезе "ексклузивна новина".

Не, важното е, че аз само попитах нещо, а ти и още един започнахте да ми обяснявате как нямало начин да не е така, както е в цитата. Прочем, вие ми обяснявахте и как няма начин да не са редовни нещата с Анисе и с Платини.. въобще всички мизерии, които могат да бъдат сътворени са прекрасни дела, ако са дело на ЦСКА.
Разбра ли вече защо е нужен подпис на нотариус за картотека, или и това си го измислям и нападам незаслужено ЦСКА?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Red Wheeled
Контакти:

Мнениеот Red Wheeled » 22 фев 2014 20:44

Кашчей написа:
vaskonti написа:Не е важно кой е пуснал цитата, важното е, че ти раздаваш присъди без изобщо да си наясно с истината. Нещо повече - когато се отнася за ЦСКА, изобщо не ти е нужна истината за да въздадеш присъда. Достатъчно е някъде в някоя медия да излезе "ексклузивна новина".

Не, важното е, че аз само попитах нещо, а ти и още един започнахте да ми обяснявате как нямало начин да не е така, както е в цитата. Прочем, вие ми обяснявахте и как няма начин да не са редовни нещата с Анисе и с Платини.. въобще всички мизерии, които могат да бъдат сътворени са прекрасни дела, ако са дело на ЦСКА.
Разбра ли вече защо е нужен подпис на нотариус за картотека, или и това си го измислям и нападам незаслужено ЦСКА?!

Делото по Платини е спечелено от хубавата Елена в полза на ЦСКА,т.е. съдът не е видял нередовни неща около него.
Адвокат Елена Тодоровска се превърна в истинска звезда само за 24 часа, след като се справи с един от най-старите спорове в българския футбол, този за трансфера а и плащанията по него между Черноморец и ЦСКА за Мишел Платини.

Както съобщихме, силно и професионално подготвената защита доведе до решение за прекратяване на делото. Контролната програма на нашия сайт показва хиляди прочитания на темата, огромни симпатии адвокат Тодоровска събра и в социалната мрежа Фейсбук от феновете на ЦСКА от цял свят, които цял ден търсеха неин профил за да и благодарят.

Съобщихме също, че красивата юристка е потомствена привърженичка на ЦСКА, което изобщо не е без значение, когато говорим за изтощителна работа по наследените десетки дела срещу ЦСКА и умишлено търсените нови. Това мотивира. Очевидно правото може да бъде не само справедливо, но и красиво.

Паралелно с делата срещу клуба, вече се подготвя насрещна вълна срещу извършилите престъпни деяния срещу ЦСКА. В екипът от адвокати, освен Елена Тодоровска са и професионалистите от Адвокатско дружество "Гайдаров и Дочев". По-нататък с хода на делата срещу физически и юридически субекти, навредили на армейския клуб, ще ви представяме и екипа.

За да добиете представа за нивото на колегите в този процес ще ви споменем, че клиенти на Адвокатско дружество "Гайдаров и Дочев" освен ЦСКА са например: "Обединена Българска Банка”АД, ”Общинска Банка”, АД, "Хенди” ЕООД, "Хенди-Тел” ЕООД, "Топливо” АД, "SIPA”-Швейцария, още много значими компании, както и Български Футболен Съюз, "Клуб на привържениците на ЦСКА" и други.

Идват интересни дни за много конкретни герои, занимавали по непрецизен начин обществото със себе си и изцяло във вреда на армейския клуб.
Последна промяна от Red Wheeled на 22 фев 2014 20:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 фев 2014 20:51

Red Wheeled написа:
Кашчей написа:

Делото по Платини е спечелено от хубавата Елена в полза на ЦСКА,т.е. съдът не е видял нередовни неща около него.

Цъцъцъ.. верно ли това? И що плащахте тогава, за да ви пусне гювеч УЕФА? Аз имах друго предвид, но ти явно не си запознат с трансферите, свързани с Платини и осъществени от ЦСКА 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Red Wheeled
Контакти:

Мнениеот Red Wheeled » 22 фев 2014 20:57

Допълних си мнението. Плащания дали е имало и дали някога ще има според теб?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 фев 2014 21:06

Red Wheeled написа:Допълних си мнението. Плащания дали е имало и дали някога ще има според теб?

не знам дали е имало. Но се фукате, че сте имали мониторинг от УЕФА-значи трябва да сте плащали иначе няма лиценз и за А група 8-)

Пп- В друга тема много цесекари се бяха загрижили за бедните и болните, но не им пука, че точно техният отбор има милиони неизплатени задължения към институциите, които се грижат за бедните и болните :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 22 фев 2014 21:20

Я ги покажи тия милиони задължения черно на бяло. :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 фев 2014 21:22

memnto написа:Я ги покажи тия милиони задължения черно на бяло. :roll:

Имаш интернет, потърси в ТР!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 22 фев 2014 21:24

Кашчей написа:
memnto написа:Я ги покажи тия милиони задължения черно на бяло. :roll:

Имаш интернет, потърси в ТР!

Ясно. :geek:

Върни се в “ЦСКА”