Кашчей написа:vaskonti написа:Информацията не е пусната от Дребен, а е цитирана от него. Както обикновено, за теб това няма грам никакво значение, а веднага си произнесе присъдата - ЦСКА отново е виновен.
Все тая.
Не знаеш покрай заплатата дали няма едно прилична бонусна система. Както и, примерно, 50% от бъдещ трансфер. Подчертавам - примерно. Ще съм изключително щастлив ако в този момент не изпаднеш в поредното цитиране на какви ли не правилници, закони, конституции, харти, конвенции и тем подобни и да ми обясняваш защо това не може да стане.
Освен това, добре е да помислиш дали наистина един юноша на Барселона, стигнал до националния отбор на Испания не става за нищо.
Цитатът да не съм го пуснал аз?
Бонусната система е добра, но и твърдата сума не е за изпускане, а да предложиш твърда заплата от 750 евро и тя да бъде приета...някой не е наред от приемащата страна.
Стигнал до националният отбор и не си намира отбор в Испания, а идва в дивите Балкани за мижава заплата и то в отбор, известен с изключителната си коректност-определено е много добър. Вие така пишехте и за Шеридън, и за Трекаричи, и за Присо.. всъщност, има ли идващ в ЦСКА, който да не върхът на сладоледаНякои наистина бяха много добри, но повечето....
Не е важно кой е пуснал цитата, важното е, че ти раздаваш присъди без изобщо да си наясно с истината. Нещо повече - когато се отнася за ЦСКА, изобщо не ти е нужна истината за да въздадеш присъда. Достатъчно е някъде в някоя медия да излезе "ексклузивна новина".
Аз и в момента смятам, че Шеридън е много добър футболист и при други условия, различни от титаничните, сигурен съм, че щеше да бъде много по-полезен. Същото се отнася и за въпросните "повечето", за които говориш.
Това, че Ереро не си е намерил отбор в Испания нищо не значи, просто защото там всички младежи на неговата възраст са подготвяни по същата система, по която и той, тоест там е пълно с такива като него. В Испания той може да е нищо особено, но в България няма школа, която да си подготвя юношите със най-съвременни методи и от най-добрите съвременни треньори, което автоматично го прави играч с голям потенциал. Точно това е съществената разлика - аз предпочитам в ЦСКА да играят адекватно подготвяни още от деца обикновени играчи, от колкото някакви неземни таланти, които обаче идея си нямат какво да правят с таланта си и как да го използват.