Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот 0007 » 31 окт 2014 13:15

Някой от вас гледа ли "Зона Спорт" в понеделник? Един от гостите на Крум сподели,че е бил на мач в Германия с участието на Дортмунд,чиито фенове цял мач замеряли полицаите с различни предмети.Органите на реда цял мач нищо не предприели,стояли чинно и мирно,като между тях имало такива с камери,снимащи феновете.След края на мача целият сектор бил задържан на излизане,по видеозаписите били намерени виновниците и в крайна сметка били глобени/осъдени.Клубът е останал ненаказан.Та защо в България клубовете и по-специално Левски трябва да поема вината за действията на определен индивид,нямащ нищо общо с клуба Левски? Как могат да се спрат тези фенове да замерят със снежни топки?Ако ние бяхме вкарали гол пред Г сектор ,красноармейците от В сектор нямаше ли да също обстрелват играчите на Левски със снежни топки/
Да не говорим,че бат ви Стою е доста слаб артист,а също и толкова слаб лъжец.Имало медицинско,ама той бил добра душа и не искал да "убива" Левски :lol: Айде моля ви се,вие дотолкова ли сте заслепени от спецът от Плоски,че вяка негова дума е закон за вас? :lol: Аз на клипчето не виждам да губи съзнание,а и човек когато губи съзнание,обикновено се нуждае от медицинска помощ,за няколко минути трябва да лежи и то под строго лекарско наблюдение.А Стойчо веднага си стана,че даже имаше сили и да спори :roll: Даже допускам възможността да си е извадил и някое фалшиво медицинско,в България не е трудно да се намери такова :|
Между другото съм виждалснежна топка,превърнала се в лед,да причинява рана в лицето на момиче(под окото).Само че тази топка беше ледена и дори след удара беше още във формата на топка.Вижте клипчето и снежната топка,уцелила Стойчо.Тя се разпръсква още след удара :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Защо ДК към БФС не наказа Ст. Младенов

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 окт 2014 13:48

Chivas написа:Господа левскари, според вас колко трудно е в България да се извади медицинско ? Дори да не е получил сътресение на мозъка и нищо да му е нямало, най-лесното нещо в България е да отиде и да си извади медицинско и да ви накажат както си му е реда с 4-5 мача. Но той не прати медицинското и така лъсна компетентността на БФС - 1 мач.. дори и най-сините от вас са се подсмихнали ехидно като са разбрали за това "наказание". Ясно е , че ви боли много от цялото това унижение, на което ви подлага Стойчо, но опитайте някак да запазите себеуважението си ;)

За медицинското си прав, без да търся някаква "връзка" утре ще си изкарам ако ми скимне медицинско, че имам орлово зрение (аз съм почти сляп), че имам страхотни бели дробове (ако изпуша само 50 цигари днес значи съм бил зает и не ми е било до пушене) и т.н. И то ще си го извадя ЕЙ ТАКА, нема да обяснявам даже за чик ми е.

За наказанието.. наказанието е заслужено и можеше да е по-голямо, но не защото някой е утрепал Стойчо със снежна топка, а защото снежната топка се явява предмет, който го удря (леко, силно - друга тема); заради ранените полицаи, нахлуването и т.н. Демек с медицинско или не нещата си стоят по един и същи начин.. и аз съм съгласен, че минахме тънко.

Стойчо този път унижи себе си. Ако когато го замериха беше се изсмял, ако след мача беше казал просто: диващина, ами ако беше паве?! щях друго да мисля за реакцията му... Говори за това медицинско сякаш има значение, но знае колко смешно ще е да изкара такова в случая и играе роля. Е, ролята я играе още от момента в който топката го уцели.

И така.. от една страна Младенов прави театър, от друга съмишлениците-левскари мисля, че в случая трябва да се съсредоточат над факта, че ни се размина голямото наказание.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 окт 2014 15:27

Old_death написа:А сега смехория . Значи Стойчо трябва да бъде наказан , защото е излязъл да води мача без каска !!! Даже се намериха и смехурани , които вместо да му благодарят , че ги пожали , го плюят . Заглавието на темата би трябвало да бъде " Защо Левски пак бе пожален от ДК ? " Безредици в мача с Берое - наказание 1 мач и глоби , безредици и бой с полицията в Ловеч , при които има освидетелствени ранени двама полицаи -наказание два мача и глоби , безредици в мача в Дупница - няма наказание , удар с предмет на треньор , сблъсъци с полицията и двама освидетелствани ранени полицаи плюс нахлуване на пистата и спиране на мача - наказание 1 мач и глоби ! Ако на това не му казват рецидив , ако на наранените полицаи не им казват длъжностни лица , ние сме абдали ! Това са фактите свързани с изискванията на правилника за наказанията от ДК . Ако се гледаха само фактите , клубът трябваше да отнесе максимално наказание , а сините може да продължат да изчисляват траекторията , плътността на снежната топка и кинетичната енергия при удара . Жалкото е , че се хвърлят пред амбразурата за да защитават едни откровени престъпници , които вредят на клубът им в частност и на целия футбол , създавайки прецедент на безнаказаност . Оказа се , че правилника не важи за всички отбори , защото както и подозирах , се оказа , че удар срещу Стойчо не е имало . Явно аз и всички тия , които гледахме мача по телевизията сме били слепи . Такова нещо не е описано и в доклада на наблюдателя , въпреки , че той беше на 1-2 метра от събитията . Следващото дерби лично аз ще отида с малокалибрена пушка на стадиона и да му мисли Гонзо , ако е забравил да облече бронираната си жилетка ! Да видим тогава как ще процедира Кучев !

Лично за мен наказанието е малко по-леко отколкото очаквах.Аз лично очаквах наказанието да е от 2 мача плюс глоби.
Удара срещу Ст.Младенов е безспорен,но е "удар без последствия".Няма никакви последствия от удара. В друга тема бях писал ,че ако наистина е бил в безсъзнание ,то трябва моментално да бъде транспортиран до болница за да му бъдат направени съответните изследвания-такова нещо не се случило. Също така нямаше никакви следи от удар по лицето или главата му. Няма как да има издадено медицинско ,след като във всяка една болница има CCTV на които трябва да има запис от посещението на Ст.Младенов(ама такова не е имало),за сметка на това има записи как Ст.Младенов се весели след мача или дава интервюта в много добро здраве и разположение на духа.
Досега почти не съм гледал мач в снежно време в който да не са летели снежни топки към терена . Интересно какво наказание трябваше да бъде наложено на ЦСКА през есента на 2008г когато най-малко 10 снежни топки удариха Мъри(тогава треньор на Литекс)? Какво наказание трябваше да бъде наложено на ЦСКА през пролетта на 2008 когато целия отбор на Левски беше обстрелван с камъни на Армията,като Кокала(тогава пом.треньор)беше ударен в рамото ,а камък с тежест малко по-малко от 1кг мина на 20 см от главата на Боримиров и счупи стъклото на автобуса на Левски( с колко снежни топки може да бъде направено това)? Какво наказание трябваше да бъде наложено на ЦСКА когато през пролетта на 2003 в мач за Купата с Левски на Армията около 15 мин публиката на ЦСКА се би с няколкостотин полицаи-над 50 полицая потърсиха медицинска помощ след този случай? Какво наказание трябваше да бъде наложено Ж.Мораеш за удар с топката в лицето на В.Павлов през пролетта на 2012,тогава дори жълт картон щеше да значи 2 мача наказание на Мораиш.
Добре е да говорим и да се оплакваме ,но май изцепките на феновете на ЦСКА в никакъв случай не са по-малки,а наказанията не са по-тежки.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 окт 2014 21:45

Стойчо е професионалист. Легенда за българския футбол. Сам си каза - "Не искам да съм гробокопачът на Левски."

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 окт 2014 22:22

Добър стратегически ход на Младенов да остави "Левски-1914" в А група.Така ако сините се класират в първата шестица си осигуряваме 6 точки в борбата за титлата.Прави ми впечатление наплива на подуянци в темата и омразата която изливат върху Екзекутора.Но това се очакваше след като Младенов "изтри" за 6-ти пореден път сто годишното петно от името на Левски. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2014 09:52

Кировец написа:Стойчо е професионалист. Легенда за българския футбол. Сам си каза - "Не искам да съм гробокопачът на Левски."

Правилно-те сами се закопават,от много гяволък :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2014 10:02

Тука много от „сините“ спциаУлисти,говорят за удар „без последствия“-трябва некой да даде фира ,за да има наказания ли или ако слезе некой келеш от публиката да върже на треньора два шамара,това пак е без последствия,след като няма телесна повреда значи всичко си е о.к., все едно нищо не се е случило,а :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2014 10:18

honda написа:
Old_death написа:А сега смехория . Значи Стойчо трябва да бъде наказан , защото е излязъл да води мача без каска !!! Даже се намериха и смехурани , които вместо да му благодарят , че ги пожали , го плюят . Заглавието на темата би трябвало да бъде " Защо Левски пак бе пожален от ДК ? " Безредици в мача с Берое - наказание 1 мач и глоби , безредици и бой с полицията в Ловеч , при които има освидетелствени ранени двама полицаи -наказание два мача и глоби , безредици в мача в Дупница - няма наказание , удар с предмет на треньор , сблъсъци с полицията и двама освидетелствани ранени полицаи плюс нахлуване на пистата и спиране на мача - наказание 1 мач и глоби ! Ако на това не му казват рецидив , ако на наранените полицаи не им казват длъжностни лица , ние сме абдали ! Това са фактите свързани с изискванията на правилника за наказанията от ДК . Ако се гледаха само фактите , клубът трябваше да отнесе максимално наказание , а сините може да продължат да изчисляват траекторията , плътността на снежната топка и кинетичната енергия при удара . Жалкото е , че се хвърлят пред амбразурата за да защитават едни откровени престъпници , които вредят на клубът им в частност и на целия футбол , създавайки прецедент на безнаказаност . Оказа се , че правилника не важи за всички отбори , защото както и подозирах , се оказа , че удар срещу Стойчо не е имало . Явно аз и всички тия , които гледахме мача по телевизията сме били слепи . Такова нещо не е описано и в доклада на наблюдателя , въпреки , че той беше на 1-2 метра от събитията . Следващото дерби лично аз ще отида с малокалибрена пушка на стадиона и да му мисли Гонзо , ако е забравил да облече бронираната си жилетка ! Да видим тогава как ще процедира Кучев !

Лично за мен наказанието е малко по-леко отколкото очаквах.Аз лично очаквах наказанието да е от 2 мача плюс глоби.
Удара срещу Ст.Младенов е безспорен,но е "удар без последствия".Няма никакви последствия от удара. В друга тема бях писал ,че ако наистина е бил в безсъзнание ,то трябва моментално да бъде транспортиран до болница за да му бъдат направени съответните изследвания-такова нещо не се случило. Също така нямаше никакви следи от удар по лицето или главата му. Няма как да има издадено медицинско ,след като във всяка една болница има CCTV на които трябва да има запис от посещението на Ст.Младенов(ама такова не е имало),за сметка на това има записи как Ст.Младенов се весели след мача или дава интервюта в много добро здраве и разположение на духа.
Досега почти не съм гледал мач в снежно време в който да не са летели снежни топки към терена . Интересно какво наказание трябваше да бъде наложено на ЦСКА през есента на 2008г когато най-малко 10 снежни топки удариха Мъри(тогава треньор на Литекс)? Какво наказание трябваше да бъде наложено на ЦСКА през пролетта на 2008 когато целия отбор на Левски беше обстрелван с камъни на Армията,като Кокала(тогава пом.треньор)беше ударен в рамото ,а камък с тежест малко по-малко от 1кг мина на 20 см от главата на Боримиров и счупи стъклото на автобуса на Левски( с колко снежни топки може да бъде направено това)? Какво наказание трябваше да бъде наложено на ЦСКА когато през пролетта на 2003 в мач за Купата с Левски на Армията около 15 мин публиката на ЦСКА се би с няколкостотин полицаи-над 50 полицая потърсиха медицинска помощ след този случай? Какво наказание трябваше да бъде наложено Ж.Мораеш за удар с топката в лицето на В.Павлов през пролетта на 2012,тогава дори жълт картон щеше да значи 2 мача наказание на Мораиш.
Добре е да говорим и да се оплакваме ,но май изцепките на феновете на ЦСКА в никакъв случай не са по-малки,а наказанията не са по-тежки.

Бате хонда и двете агитки правят изцепки и то коя от коя по-големи,така че това няма какво толкова да се коментира- едните да се правят на херовимчета за сметка на другите,бил съм в агитката и знам какви погроми се правеха още по времето на комунизма :!: Относно медицинското на Стойчо -може да има основание за него,сътресение на мозъка може да се установи и на другия ден след случката ,ако става за въпрос,но може и да е „тактически ход“ :lol:Едно обаче е сигурно -с тези простотии трябва да се приключи веднъж завинаги,защото някой наистина може да пострада сериозно ,независимо от кой отбор е :!:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 01 ное 2014 10:55

Изпадал съм в безсъзнание за около 10 секунди след удар и не съм ходил в болница. Това означава, че не съм изпадал в безсъзнание ли?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 01 ное 2014 11:05

cska-632 написа:Изпадал съм в безсъзнание за около 10 секунди след удар и не съм ходил в болница. Това означава, че не съм изпадал в безсъзнание ли?

[offtopic]Кажи сега честно от кой отбор си[/offtopic]
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”