Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2017 13:39

vaskonti написа:
delqnski47 написа:Колега Vaskonti,питай го и що се прави шествие преди мач с Литекс? ;)

Те първо да вземат да раздадат на всеки от сектор Б по един буквар за втори клас, че тая въпиюща неграмотност, която демонстрират по транспарантите е потресаваща. Пък после да правят опити за размишления по зададена тема.

Но не забравяйте, че тяхното категорично припознаване не дава и грам реална легитимация на този клуб. Както не я дава и голото твърдение, неподплатено с никакви факти черно на бяло, че това е ЦСКА. Напротив, в момента черно на бяло това си е, в най-добрия случай нов клуб. Не е Литекс, но не е и ЦСКА. Този клуб в момента ползва емблемата абсолютно незаконно и именно това е причината, поради която Ганчев ще се яви на търга, ако изобщо се яви. Защото тук може и да си затварят очите съответните органи, но в ЕКТ с тая емблема няма да стане. Ще си има еднопразно кръгче и това е. Когато и ако се предприемат нужните действия за да се осигури и признае приемственост, тогава и аз ще приема нещата. Тогава ще може да се цитира и примера със Сампдория, които платиха 17 милиона евро за да си осигурят тази приемственост. Дълговете при фалита им бяха в пъти и пъти повече, но това плащане беше признато от всички.
Та, ако ще Ганчев да построи ултра гига модерен стадион и ако ще отборът да спечели КЕШ, това ще си е нов отбор и нищо друго.

Колега,ако тряя бъдем честни,ЦСКА не е ЦСКА от 25 години :lol: .Но ти разбирам идеята.Според мен придобиването на активите са напълно достатъчни за този отбор. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 мар 2017 14:06

Колега, едно е да се "смени" дружеството при одобрена от УЕФА процедура, съвсем друго и напълно различно е това, което направи Ганчев.
Не може, просто не е нормално да ти докарат клуба и отбора на Литекс, ти да махнеш с ръка и да кажеш - Ок, това вече е ЦСКА! Това е абсурд!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 мар 2017 14:06

Защо драмите са в ЦСКА,другите си минаха по този път спокойно?Няма деление,няма драми.Берое,Ботев,Дунав,Локомотив - да сте чули феновете им да са разделени?Няколко плахи опита и до там.При нас пълен разкол.Едни са за ЦСКА-София,другите за 1948,трети още чакат,а четвърти заедно с подуянци пеят,че ЦСКА умре.Луда работа....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 мар 2017 14:26

GOLEADOR написа:Защо драмите са в ЦСКА,другите си минаха по този път спокойно?Няма деление,няма драми.Берое,Ботев,Дунав,Локомотив - да сте чули феновете им да са разделени?Няколко плахи опита и до там.При нас пълен разкол.Едни са за ЦСКА-София,другите за 1948,трети още чакат,а четвърти заедно с подуянци пеят,че ЦСКА умре.Луда работа....

Никой от другите отбори нямат и "друг" профил в УЕФА. Само ЦСКА. и не ми обяснявай как нямало значение мнението на УЕФА. Има и още как. Щото е много удобно да ги цитирате когато казват, че ЦСКА-София не е Литекс, а за всичко останало да не е важно какво казват.
Що се отнася до делението, приеми го т добрата страна - всеки от червените фенове си има свое мнение и го изразява, а не като другите. Примерно, Вальо Илиев и Мето са цесекари в червата. Велинов и Жеков също са такива. Просто всеки приема случващото се по свой си начин. Макар за Жеков да съм с особено мнение, понеже направо беше купен от Ганчев, но да кажем, че го разбирам защо си извъртя мнението от днес за утре.
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 мар 2017 14:35

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Защо драмите са в ЦСКА,другите си минаха по този път спокойно?Няма деление,няма драми.Берое,Ботев,Дунав,Локомотив - да сте чули феновете им да са разделени?Няколко плахи опита и до там.При нас пълен разкол.Едни са за ЦСКА-София,другите за 1948,трети още чакат,а четвърти заедно с подуянци пеят,че ЦСКА умре.Луда работа....

Никой от другите отбори нямат и "друг" профил в УЕФА. Само ЦСКА. и не ми обяснявай как нямало значение мнението на УЕФА. Има и още как. Щото е много удобно да ги цитирате когато казват, че ЦСКА-София не е Литекс, а за всичко останало да не е важно какво казват.
Що се отнася до делението, приеми го т добрата страна - всеки от червените фенове си има свое мнение и го изразява, а не като другите. Примерно, Вальо Илиев и Мето са цесекари в червата. Велинов и Жеков също са такива. Просто всеки приема случващото се по свой си начин. Макар за Жеков да съм с особено мнение, понеже направо беше купен от Ганчев, но да кажем, че го разбирам защо си извъртя мнението от днес за утре.

1.Ето ти двоен стандарт.Защо за ЦСКА има "друг" профил в УЕФА,а за Дунав не?!Как да се отнасям към организация която има двоен стандарт към членовете си?
2.Разбирам феновете,просто ми се иска да имаме червен "гуру" който да излезне пред обществото и обясни защо трябва ЦСКА да се обедини (фенове и отбори).И това (обединението) да стане факт.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 мар 2017 14:40

boabbb написа:Истината е, че отбора не игра зле, но загуби основно заради позиционни и тактически грешки, заради което най-вероятно ще го отнесе Стамен Белчев :roll: Няма как да се оправдаваме с липса на късмет при 3-4 изпуснати чисти положения :|

За мен ЦСКА игра слабо- напълно хаотично все едно сами се бяха разбирали кой къде ще играе.Лично аз за първи път виждам такава защита и персонална и зонова и не знам каква си ! На няколко пъти по двама трима играчи на Левски оставаха сами в наказателното поле ,защото никой не знаеше кой кого пази и стана точно както е поговорката - Не вкарваш ли ще ти вкарат.
За Левски
Пълна трагедия ! Сега разбирам ,че не е имало бойкот при Топузаков а просто отбора е много зле и ако има срещу себе си един подреден и горе долу добър отбор нещата отивата на 3-4 гола разлика.
Много слабо дерби (за пореден път) и ако я нямаше публиката и футболистите не бяха с червени и сини фланелки спокойно можеш да си помислиш ,че играят Монтана и Локо (ГО).
След този мач разбрах , защо Левски не може да бие Локо (ГО) в София, защо Пирин напълно ги надигра и защо се получи 2:2 с Дунав- все отбори от който задължително трябваха да се вземат 9 т. И защо ЦСКА не може да вкара на Ботев а победи с много голям късмет в последните минути и Черно Море и Берое, точно този късмет го нямаше с Левски.
Лудогорец е не с 2 а с 3-4 класи и над двата отбора ,по скоро Левски и ЦСКА се приближават вече към класата на отборите от средата на класирането отколкото да гонят Лудогорец

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 мар 2017 14:44

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

1.Ето ти двоен стандарт.Защо за ЦСКА има "друг" профил в УЕФА,а за Дунав не?!Как да се отнасям към организация която има двоен стандарт към членовете си?
2.Разбирам феновете,просто ми се иска да имаме червен "гуру" който да излезне пред обществото и обясни защо трябва ЦСКА да се обедини (фенове и отбори).И това (обединението) да стане факт.

Не е сериозно да намекваш, че УЕФА е в заговора срещу ЦСКА. Или пък, че е некомпетентна и неразбираща по случая на ЦСКА.

Обединението, според мен, ще се случи в даден момент. ЦСКА 1948 колкото и да са ми симпатични, нямат шанс за "припознаване" спрямо ЦСКА-София. Идеалният вариант би бил Ганчев да плати каквото е нужно и каквото изисква като минимум за да се признае приемственост, след което да последва обединение на ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Тогава ще има обединение, каквото не знам дали е имало някога и никой нищо не може да каже на въпреки. Но към днешна дата не виждам и грам движение в тази посока.
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 мар 2017 14:49

@vaskonti
Защо да обвинявам УЕФА,двойния стандарт е факт.Сам виждаш,за едно и също нещо Дунав и ЦСКА се третират по различен начин.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2017 15:05

vaskonti написа:Колега, едно е да се "смени" дружеството при одобрена от УЕФА процедура, съвсем друго и напълно различно е това, което направи Ганчев.
Не може, просто не е нормално да ти докарат клуба и отбора на Литекс, ти да махнеш с ръка и да кажеш - Ок, това вече е ЦСКА! Това е абсурд!

Така е,но тези смени на дружества не стават за един ден и поради тази причина въпреки всичко се развива футболна дейност на Армията.Тя за тва е и направена.Ся да стоим и да чакаме протоколните процедури за прехвърляне една година а в същото време Армията да пустее за мене си е доста безмислено движение.Или ще го бъде,или - не в крайна сметка.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 мар 2017 15:12

GOLEADOR написа:@vaskonti
Защо да обвинявам УЕФА,двойния стандарт е факт.Сам виждаш,за едно и също нещо Дунав и ЦСКА се третират по различен начин.

Разликата е очевидна! Само тук докараха един друг клуб и отбор и го кръстиха ЦСКА! А причината да има два профила в сайта на УЕФА е факта, че ЦСКА си съществуваше като клуб, при това все още не фалирал! Как очакваш, при това положение, да процедира УЕФА? Първо има един клуб, който, освен всичко друго, си има и едни наказания и санкции, и второ има един ДРУГ клуб, който влиза в Първа лига? Какво да направи УЕФА, освен да ги брои за разлшчнш клубове? Какво да направи, освен да си имат всеки свой собствен профил? Какво е общото тук с Дунав или с който и да е друг?
[/center]

Върни се в “ЦСКА”