delqnski47 написа:Колега Vaskonti,питай го и що се прави шествие преди мач с Литекс?
Щото може да е за последно

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Колега Vaskonti,питай го и що се прави шествие преди мач с Литекс?
boabbb написа:Истината е, че отбора не игра зле, но загуби основно заради позиционни и тактически грешки, заради което най-вероятно ще го отнесе Стамен БелчевНяма как да се оправдаваме с липса на късмет при 3-4 изпуснати чисти положения
Red_Neck написа:delqnski47 написа:Колега Vaskonti,питай го и що се прави шествие преди мач с Литекс?
vaskonti написа:А защо не кажеш нещо за Кремиковци или концесията за чистене на София? И дали Ганчев щеше да прекръсти Литекс на ЦСКА-София ако нямаше някаква политическа изгода. Най-малкото да отърве панделка, примерно.
Ще ни припомниш ли какво намаза ЦСКА от Кремиковци и от концесията за боклука? Идването на Ганчев би ли го нарекъл подпиране на ЦСКА от страна на властта? Щото, нали ЦСКА фалира и това е Литекс? Да разбираме ли, че ти вече си пръв припознавач?
delqnski47 написа:Red_Neck написа:delqnski47 написа:Колега Vaskonti,питай го и що се прави шествие преди мач с Литекс?
Цялата идея е че те продължават да ни легитимират като кръвен враг.А тва дали сме ЦСКА за тях или не не е от толко значение.Аз също не ги признавам като достойни носители на името на Апостола(поради простата причина че нямат нищо общо.Ето....Черно Море са си на морето,Черноморец също.Левски(Карлово)...родния дом на Апостола.ЦСКА доста време е бил военен отбор,а сега името си е чиста символика,което няма нищо лошо.За двете Локота също им знаем историята.Миньоро....пак има връзка с града.И т.н. и т.н......ма Левски....от София....?Ако бяха Списаревски(София) нямаше да е зле.Човекът,макар и символично малко,е играл за тях.Отдавам го на факта че тогава не са съобразили техните създатели някои неща,а и футбола тогава е бил майката си трака.Има и други причини чисто морални.Те като публика трябва да са най добрите,достойните и ерудирани хора на България.Без да се обиждат,но това не е така.Както при тях,така и при др. фенове,за съжаление),но това не ми пречи да ги смятам за "необходимия враг" само с който може да се получи супер яко дерби!В общи линии поведението и атмосферата оня ден на мача показаха кое дерби е нъмбър уан на България!!!
RedSkin написа:Съгласен съм с по-голямата част от казаното. Но Литекс - Левски, никога няма да бъде дерби нъмбър уан.
sin4ec написа:boabbb написа:Истината е, че отбора не игра зле, но загуби основно заради позиционни и тактически грешки, заради което най-вероятно ще го отнесе Стамен БелчевНяма как да се оправдаваме с липса на късмет при 3-4 изпуснати чисти положения
Всъщност за никакъв късмет не може и дума да става. Защото именно късметът попречи на Левски да изравни далеч по-рано. Тунде първото бе с 30-40 см в засада, а топката тогава бе довкарана познайте от кого. След това отново Тунде бе оставен непокрит към Г сектор и по чудо топката не влезе. Две проспани червени лампички са твърде много!
Странната зона (комбинирана с персонална опека), практикувана от червените увисваше при всеки корнер или фаул.
Когато между 15 и 85 минута нямаш смислена атака, а след това тръгваш на юруш и меллета, може да влезе-може и да не влезе. Когато не можеш да вкараш втори гол на брутално осакатената и прекроена синя защита, че и с нов вратар от школата, резултатът на таблото е логичен.
RedSkin написа:Съгласен съм с по-голямата част от казаното. Но Литекс - Левски, никога няма да бъде дерби нъмбър уан.
BRF написа:Това ,че искам развитие за български момчета може в твоите очи да ме прави лукав и дребнав,няма проблем!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта