icko65 написа:Магията ЦСКА я няма...Нормално.Играха ЦСКА-София който е отбор с манталитета на Литекс.
Има си я магията!Цял ден феновете от цялата страна пътуват и се забавляват!Няма как да го разбереш това!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
icko65 написа:Магията ЦСКА я няма...Нормално.Играха ЦСКА-София който е отбор с манталитета на Литекс.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Литекс, Микре ала бала, ама цял мач именно тези които не признават отбора, пяха "червени боклуци" и бий чорбата по главата" и накрая се радваха все едно са станали Щампиони
ivan56 написа:Литекс, Микре ала бала, ама цял мач именно тези които не признават отбора, пяха "червени боклуци" и бий чорбата по главата" и накрая се радваха все едно са станали Щампиони
BRF написа:ivan56 написа:Литекс, Микре ала бала, ама цял мач именно тези които не признават отбора, пяха "червени боклуци" и бий чорбата по главата" и накрая се радваха все едно са станали Щампиони
Което си е така,си е така!
sin4ec написа:BRF написа:ivan56 написа:Литекс, Микре ала бала, ама цял мач именно тези които не признават отбора, пяха "червени боклуци" и бий чорбата по главата" и накрая се радваха все едно са станали Щампиони
Което си е така,си е така!
Те пяха и КЗЛитекс, и други работи, ама не ги споменавате, че така ви е удобно. Все тая.
За статистиката: победа срещу ловешкото тимче, както и да се казва.
BRF написа:Добре бе!Стой си във вашия форум и си пиши ,че сте били и Етрополе ако искаш!Все ми е тая!
sin4ec написа:BRF написа:Добре бе!Стой си във вашия форум и си пиши ,че сте били и Етрополе ако искаш!Все ми е тая!
Ще стоя където, когато и както аз поискам, а не някой да ми дава наклон на хуя!
Да, бихме Етрополе днес. Голям праз!
Лека нощ!
BRF написа:sin4ec написа:BRF написа:Добре бе!Стой си във вашия форум и си пиши ,че сте били и Етрополе ако искаш!Все ми е тая!
Ще стоя където, когато и както аз поискам, а не някой да ми дава наклон на хуя!
Да, бихме Етрополе днес. Голям праз!
Лека нощ!
Лека да е!Кефи на каквато си решиш победа-ЦСКА ,литекс,етрополе,светкавица,спартак,динамо,квото си искаш!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта