Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2017 23:30

Mitata написа:Според вас на ГГ му хрумнало да премести Литекс в София щото си нямал достатъчно публика в Ловеч. Само че пренебрегвате десетките странични обстоятелства и факти, които променят същината на въпроса на 180 градуса.

Баце, на теб трябва да ти спрат надницата, защото не ставаш! Нямаш нито знания, нито акъл за това, с което си се захванал!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 мар 2017 23:32

Кашчей написа:
Ти ми кажи първо коя държава ще докарат тук, за да я припознаем за България, а след това прави свободни съчинени я по картинка!

Отоманската империя, Византия, Римската империя, Сърбия, ЕС, Източния блок, след време някой арабски халифат. И все пак България е оцелявала през вековете.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 мар 2017 23:36

Кашчей написа:
Mitata написа:Според вас на ГГ му хрумнало да премести Литекс в София щото си нямал достатъчно публика в Ловеч. Само че пренебрегвате десетките странични обстоятелства и факти, които променят същината на въпроса на 180 градуса.

Баце, на теб трябва да ти спрат надницата, защото не ставаш! Нямаш нито знания, нито акъл за това, с което си се захванал!

Кажи го на стотиците хиляди привържении на ЦСКА. Може и да се съгласят с теб.
С две думи, опитаха се да унищожат ЦСКА по политически причини. Не стана. Сега се скрий!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2017 08:39

Сините умират от страх... горките сини сърчица, този път никой не е способен да ви спаси от червения ад които ви очаква утре! Усещам миризмата на страха носеща от Герена!
@ Разберете, че в София има един отбор и това е ЦСКА!
Ако не го разбирате, утре ще ви го покажем!

ПП КОД ЧЕРВЕНО - България се мобилизира да разбием отбора донесъл най-голям срам на българския футбол!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DN-kHBetimo[/youtube]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2017 09:34

nosmoky написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Силата е с нас ще ги размажем в събота!
@ И ги пращаме там където съдбата ги е родила да бъдат винаги в сянката на ЦСКА!

Тео, ти, ако кръстиш Овча купел на Лозенец, ще започнеш ли да живееш в този квартал на София?!

А ако боко тиквата фалира България...ще останат ли в историята Крум и Симеон...или нова история почваме ? :lol:
Едно и също всеки ден...толкова ли нямаш живот бе ? :lol: Събота сме на мач с приятели и хубаво настроение...а ти ше стискаш палци да се издъним и да си осмислиш поредния ден във форума. Трудно ти е...знам.

И кой умник ти подшушна да правиш сравнение,паралел, между фалит на държава и търговско дружество?
Колко фалирали държави има и колко такива дружества по света? Още повече,когато това дружество е с предмет
на дейност футбол.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2017 09:41

Вие сте фалирали в главите хахаххахаах
@ Щом принизихте една идея до АД, сами си правете изводите вие на какво сте фенове! Хаххахахахаха
Без вас сме по-силни от преди, нека така и да остане!

ПП Нямам намерение да стоя един до друг с предател като знам, че след време отново ще ме предаде!
@ Направихте непростима грешка, която не подлежи на помилване!

Ходете на Герена или с авиаторите, не е като да няма какво да подкрепяте.
хаххахахахахаха

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 мар 2017 09:50

Teo написа:Вие сте фалирали в главите хахаххахаах
@ Щом принизихте една идея до АД, сами си правете изводите вие на какво сте фенове! Хаххахахахаха

ПП Нямам намерение да стоя един до друг с предател като знам, че след време отново ще ме предаде!

хаххахахахахаха

Щом за някои цесекари с фалита на едно АД ЦСКА - клубът, идеята, страстта умира и остава единствено в спомените, значи това са псевдоцесекари. Така и не разбраха, че футболът е удоволствие за феновете, че футболът е социална потребност и хората не могат да бъдат лишени от това удоволствие.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2017 10:05

Mitata написа:

хаххахахахахаха

Щом за някои цесекари с фалита на едно АД ЦСКА - клубът, идеята, страстта умира и остава единствено в спомените, значи това са псевдоцесекари. Така и не разбраха, че футболът е удоволствие за феновете, че футболът е социална потребност и хората не могат да бъдат лишени от това удоволствие.

+1948

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 03 мар 2017 10:43

Mitata написа:

хаххахахахахаха

Нищо армейско няма в клуба от Ловеч, който се настани на Армията. Аз си оставам ЦСКА-р, но не от ГМО-то на джуджето. Не съм и от този в окръжните въпреки, че това е пътя. За вас сребролюбците е важно да сте в дришата лига и там да ви мачкат колосите Дунав, Верея, Локо ГО....
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 мар 2017 11:22

RedSkin написа:Нищо армейско няма в клуба от Ловеч, който се настани на Армията. Аз си оставам ЦСКА-р, но не от ГМО-то на джуджето. Не съм и от този в окръжните въпреки, че това е пътя. За вас сребролюбците е важно да сте в дришата лига и там да ви мачкат колосите Дунав, Верея, Локо ГО....

Как да няма нищо армейско? То бива черногледство и самоотрицание, но за вашето вашето няма никакво обяснение. 12-13 човека от фалиралото АД заиграха в ЦСКА София, отделно от това 3/4 от ДЮШ се наследи от ПФК ЦСКА АД. Собственици са може би най-големите цесекари! И сега както винаги е било преди, прелюдия на всеки мач е "Велик е нашият войник"!

Върни се в “ЦСКА”