Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nosmoky
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот nosmoky » 27 фев 2017 16:31

ceBep написа:
Светльо Тодоров: Късметлия съм, защото съм работил вече с всички момчета преди и това е плюс за мен.

Този ще цели ли гредата цяла вечер за къде обърка отборите, или ?

Офанзивен..хвани провери дали визира Литекс, или нещо друго...ако не успееш сам..пиши да ти помогна.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 фев 2017 16:48

ЦСКА май напипва ваксата и мненията за ТД, ТР и прочее пОтки майни се засилват в тая тема ... СлОчаЕнос - не мислА :mrgreen: :mrgreen: А лилавите оздравители като им гледам контузените и наказните, барабар с "мениджъра" - бая ще ядат дървото в събота :lol: :lol: "В" и "Г" сектори ще са пак за нас, предполагам :? Попа дали ще го водят :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 фев 2017 16:57

За попа незнам, надявам се да вземат пак.... Каспър :)

Не ми се ще да влизаме в мача с големи кошници, .... по-добре да оставим приказките са след него :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 27 фев 2017 16:59

ceBep написа:
Светльо Тодоров: Късметлия съм, защото съм работил вече с всички момчета преди и това е плюс за мен.

Този ще цели ли гредата цяла вечер за къде обърка отборите, или ?

Две години е бил треньор на Националния до 19г. Ама ти си провокаторче и пишеш ей така... Все по-ниско падате офанзива.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 фев 2017 18:51

Red_Neck написа:Информация за състоянието на Бумал и Руи Педро?

Бумал е имал леко сътресение . Оправен е , но няма да го рискуват утре . Педро беше с подут глезен . Не е сериозно , но може и той да почива .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 фев 2017 19:17

boabbb написа:ЦСКА май напипва ваксата и мненията за ТД, ТР и прочее пОтки майни се засилват в тая тема ... СлОчаЕнос - не мислА :mrgreen: :mrgreen: А лилавите оздравители като им гледам контузените и наказните, барабар с "мениджъра" - бая ще ядат дървото в събота :lol: :lol: "В" и "Г" сектори ще са пак за нас, предполагам :? Попа дали ще го водят :mrgreen: :mrgreen:

Попа е ангажиран с едно друго погребение!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 фев 2017 19:26

Защо собствениците на клубове бягат от футбола
Притеснени. Така трябва да се чувстват по-прозорливите привърженици на българския футбол от изказването на бившия премиер Бойко Борисов, който предрече, че изборният цикъл в страната може да се свие до пет-шест месеца. Всеки път, когато той падне от власт, някой от "собствениците" в българския футбол се оттегля. Сега едновременно бялата кърпа хвърлиха Спас Русев от "Левски" и Георги Самуилов от "Ботев". И двамата предоставиха акциите си на фенските организации, без да искат нищо в замяна.
Това само потвърждава нещото, което всички знаят, но не се казва гласно - те идват да "дават пари" след поръчка "отгоре". В случая Русев беше по-заинтересован от това какво се случва с БТК, а "Левски" се оказа задължение, от което при първа възможност той се освободи. В последните години футболните клубовете станаха задължителен "придатък" в големите сделки. Индиецът Прамод Митал се оказа собственик на ЦСКА заради интересите си към "Кремиковци" и щом работите около комбината пропаднаха, бизнесменът си замина и остави футболния клуб в ръцете на Александър Томов. По-късно собствениците на "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов получиха поръчки за почистване на няколко общини, но и ангажимента да водят ЦСКА (последствията от което бяха пагубни за клуба).

Най-ярък пример за връзката политика - спорт е престоят на Веселин Марешки в "Локомотив" (Пловдив). При идването си собственикът на верига аптеки каза, че е бил убеден за пет минути от тогавашния премиер Борисов. Марешки се оттегли почти веднага след падането на ГЕРБ от власт. Тогава беше в ход сделка на Марешки с лекарства за 10 милиона лева.
Но големият губещ от нездравите процеси е самият футбол. Доказателство за това са празните стадиони и провалът на българските отбори - клубни и национални на международната сцена.
ИЗТОЧНИК: КАПИТАЛ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 фев 2017 19:28

Ozzimozzi написа:
boabbb написа:ЦСКА май напипва ваксата и мненията за ТД, ТР и прочее пОтки майни се засилват в тая тема ... СлОчаЕнос - не мислА :mrgreen: :mrgreen: А лилавите оздравители като им гледам контузените и наказните, барабар с "мениджъра" - бая ще ядат дървото в събота :lol: :lol: "В" и "Г" сектори ще са пак за нас, предполагам :? Попа дали ще го водят :mrgreen: :mrgreen:

Попа е ангажиран с едно друго погребение!

Вие нали станахте ландшафтни дизайнери, специализирани в отглеждането на цъфтящи пролетни храсти от дървовиден тип, какво сте се загрижили за погребения?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 27 фев 2017 19:57

Red_Neck написа:За попа незнам, надявам се да вземат пак.... Каспър :)

Не ми се ще да влизаме в мача с големи кошници, .... по-добре да оставим приказките са след него :)

Ония има защо да трепрят - дрязги в съблекалнята, дрязги навсякъде, вратарят и защитата им (Пиргов и Александров) странно получиха контузии точно преди дербито (макар че именно кошницата на сърбето ми се иска да напълнят нашите). Ако излязат по без гащи си е редно нашите да гонят и малко зрелище. А ако ги бием по-ячко, ще се присетят за техните резултати срещу нас от едно време и то на мига :)

smo4e

Мнениеот smo4e » 27 фев 2017 20:18

11_best написа:
Red_Neck написа:За попа незнам, надявам се да вземат пак.... Каспър :)

Ония има защо да трепрят - дрязги в съблекалнята, дрязги навсякъде, вратарят и защитата им (Пиргов и Александров) странно получиха контузии точно преди дербито (макар че именно кошницата на сърбето ми се иска да напълнят нашите). Ако излязат по без гащи си е редно нашите да гонят и малко зрелище. А ако ги бием по-ячко, ще се присетят за техните резултати срещу нас от едно време и то на мига :)

Да се сещат,няма лошо,по-важното е да ги пратиме в АДА :twisted:

Върни се в “ЦСКА”