Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 27 фев 2017 09:36

Абе , къде е рейса на Гришата бе ? Снимката в медиите е от златистия Мерцедес от времето на Черепа и Лупи ....явно Микре прес пак манипулира нещо ....видяха , че ЦСКА 1948 се похвалиха с рейс и решиха и те да пуснат медийна партенка !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 фев 2017 10:00

Beladona написа:Абе , къде е рейса на Гришата бе ? Снимката в медиите е от златистия Мерцедес от времето на Черепа и Лупи ....явно Микре прес пак манипулира нещо ....видяха , че ЦСКА 1948 се похвалиха с рейс и решиха и те да пуснат медийна партенка !

- Господи, не ми е добре в твоя Рай. – казал човека. – Страхувам се да направя и крачка – малко е хубавото в моята душа и не може да се прикрият глупостите, които съм вършил. Страхувам се, че всички виждат колко съм лош.
И Бог взел от душата му всичко, от което се срамувал човека. Премахнал от паметта му предателствата и измените, страхливостта и подлостите, лъжите и клеветите, алчността и мързела. Но забравил за ненавистта, човекът забравил и за любовта, забравил за своите падения, забравил и за своите полети. Душата стояла пред Бога празна – много по-празна от мига, когато човекът се появил на света.

пп.Надявам се да не го изтрият преди да си го прочел.

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 фев 2017 10:05

petko.h.markov написа:
Beladona написа:Абе , къде е рейса на Гришата бе ? Снимката в медиите е от златистия Мерцедес от времето на Черепа и Лупи ....явно Микре прес пак манипулира нещо ....видяха , че ЦСКА 1948 се похвалиха с рейс и решиха и те да пуснат медийна партенка !

- Господи, не ми е добре в твоя Рай. – казал човека. – Страхувам се да направя и крачка – малко е хубавото в моята душа и не може да се прикрият глупостите, които съм вършил. Страхувам се, че всички виждат колко съм лош.
И Бог взел от душата му всичко, от което се срамувал човека. Премахнал от паметта му предателствата и измените, страхливостта и подлостите, лъжите и клеветите, алчността и мързела. Но забравил за ненавистта, човекът забравил и за любовта, забравил за своите падения, забравил и за своите полети. Душата стояла пред Бога празна – много по-празна от мига, когато човекът се появил на света.

пп.Надявам се да не го изтрият преди да си го прочел.

Прочетох го , дай неква конкретика , че така алегорично нема да се разберема , Пеца ?

smo4e

Мнениеот smo4e » 27 фев 2017 12:25

„Футболната академия на ЦСКА се подсили с шест нови попълнения.
Към ЦСКА U17 се присъедини един нов футболист- Любослав Златков, който идва от Лудогорец.
В ЦСКА U16 също има нов играч- Христо Панчев, който до момента играеше в Славия.
ЦСКА U15 привлече Георги Тафраджиев. До момента той се състезаваше за Лудогорец.
Набор 2003 се подсили с две нови попълнения- Цветомир Цанев и Мартин Кирчев, като и двамата идват от Берое.
Кирил Великов е новият футболист на набор 2004. Преди да дойде в ЦСКА той играеше в Левски.“

Както се вижда ,на Домуза и Спас „Дървизов“ отговаряме с удар-двама за един ,а този последният, спасил се от Герена,вкарва по 5-6 гола на мач :!: :!: :!: Това на вниманието на потребителите, възхваляващи подуянската ДЮШ,както и кражбите на млади играчи от Делиормана-око за две,зъб за чене 8-) :!:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 27 фев 2017 12:58

Светльо Тодоров: Късметлия съм, защото съм работил вече с всички момчета преди и това е плюс за мен.

Този ще цели ли гредата цяла вечер за къде обърка отборите, или ?

smo4e

Мнениеот smo4e » 27 фев 2017 13:30

verendogrob написа:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=722874961223582&id=100005032547291&pnref=story

Ке биде :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 фев 2017 15:39

Информация за състоянието на Бумал и Руи Педро?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 фев 2017 15:52

Донче, инфото е на Спортал, които нямат акредитация за новини от ЦСКА, така че официални снимки няма как да ти покажат! Но са прави, че автобусът е вече в България, трябва да се уредят документите и да се брандира! Изчакай 10 дни до 2 седмици, помисли малко(ако има с какво), и тогава пиши дежурните си глупости! ;) :)

ПП Ганчев като разбрал за вашата 8 годишна Тойота, която е малко по-голяма от маршрутка, е позеленял от завист! Затова манипулира хората чрез сайт, който няма акредитация! М..да, така ще да е станало! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

smo4e

Мнениеот smo4e » 27 фев 2017 15:59

CSKA 78 написа:

Донче, инфото е на Спортал, които нямат акредитация за новини от ЦСКА, така че официални снимки няма как да ти покажат! Но са прави, че автобусът е вече в България, трябва да се уредят документите и да се брандира! Изчакай 10 дни до 2 седмици, помисли малко(ако има с какво), и тогава пиши дежурните си глупости! ;) :)

ПП Ганчев като разбрал за вашата 8 годишна Тойота, която е малко по-голяма от маршрутка, е позеленял от завист! Затова манипулира хората чрез сайт, който няма акредитация! М..да, така ще да е станало! :lol: :mrgreen:

Осем годишна Тойота :o :shock: Да не би да са я закупили от някое семейство мигранти от Близкия изток-там признават само Тойоти :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”