ivo55 написа:Мастър, с испанския как си, братле?
Малко по-слаб ми е от френския :mrgreen:
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ivo55 написа:Мастър, с испанския как си, братле?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Ако нямат никакви други опции, щото все пак Методи Томанов е съсредоточен да скаутва най-богатите отбори, участващи в евротурнирите, да вземат некви крила все пак. Със срок на договор 3 месеца с опция клуба да ги удължи, ако случайно пък заиграят добре, което е малко вероятно.
Апропо, ако Синята Златка чете тук, аз също съм готов за скаут в ЦСКА. За 20 000 лв. на месец съм навит да скаутвам едновременно Серия А и ЛаЛига, ако за там още е свободен щата. Ще си ги гледам с приятели на ракийка и салатка, а те ще ми дават 20 000 лв. на месец горница.
Кат бат Мето.
Ще пращам мейли до Валядолид, Реал Сосиедад, Бетис и Севиля, че им предлагаме по 1-2 милиона за крилата им и за левите им бекове. Ще ги предоставям тези имейли на клуба във всеки един момент, ако искат да се уверя, че я върша тая "смислена" дейност. па те, в ЦСКА-то ако са верно много на зор, извадят все в един момент по 500 000 евро я за някой от Септември, я за някой от Локо Сф ... ама и моето ще си тече. какво като няма никакви реални резултати. Мейли пращам ли, ми ще пращам. Колко му е. Малиии, що ракия ша изжулим за тия пари. Обаче, пичове, носете си за ваша сметка хранителни добавки, подпомагащи черния дроб. Нема и тва аз да плащам.
Тони, Мастър, стегайте се, само да ме назначат по тая схема, софрата ще е от мен всека вечер, да "скаутваме" заедно. А ще си ползвам после връзките и вас да ви вкарам в играта.
Аз междувременно вече използвах вещото си и опитно око и набелязах един, дето не сте го и чували. Оярсабал. Мисля че става като за ЦСКА, почвам да пиша имейл. Мастър, с испанския как си, братле?
Доколкото имам информация ,Керкез е с ключова роля за освобождаването на играчите за които на няколко пъти каза че не са "гладни" и от които няма да има нужда. Ще е интересно да видим как ще конструира състава по неговият си начин и каква ще бъде тактическата схема. Футболът с много пасове и безкрайно владеене на топката наследен от Томаш ,продължава да носи негативи в мачовете заради футболистите от "старият" отбор. Сега с вливането на свежа кръв и изграждането на почти нов състав би трябвало да гледаме по бърз и директен футбол(поне по думите на треньора)Mitata написа:Къде го чукаш, къде се пука. ЦСКА Тибо Вион се разделиха по взаимно съгласие.
ivo55 написа:Нов и иновативен състав от само 8 играча. Схема 3-4-1.
+ 3 правостоящи.
Щото другите играят с по 11.
А ние за поне 3 позиции нямаме нито един играч и се налага да пускат инвалиди и случайни хора, които на практика са нещо като зрители как единствения ни дребен нападател се бори сам срещу 8.
https://youtu.be/rCAX51ONhew
Гледай снимката на 17:49
soilwork написа:Доколкото имам информация ,Керкез е с ключова роля за освобождаването на играчите за които на няколко пъти каза че не са "гладни" и от които няма да има нужда. Ще е интересно да видим как ще конструира състава по неговият си начин и каква ще бъде тактическата схема. Футболът с много пасове и безкрайно владеене на топката наследен от Томаш ,продължава да носи негативи в мачовете заради футболистите от "старият" отбор. Сега с вливането на свежа кръв и изграждането на почти нов състав би трябвало да гледаме по бърз и директен футбол(поне по думите на треньора)Mitata написа:Къде го чукаш, къде се пука. ЦСКА Тибо Вион се разделиха по взаимно съгласие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта