Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот MASTER_COOL » 21 авг 2025 13:49

ivo55 написа:Мастър, с испанския как си, братле?

Малко по-слаб ми е от френския :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 авг 2025 13:51

[offtopic]Знаеш ли в тая връзка каква е разликата между двата езика?!?[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 авг 2025 14:02

Тук ме хващаш неподготвен :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 авг 2025 14:07

[offtopic]От време на време гаджето си вдига главата, за да извика "Оле". :)))[/offtopic]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 авг 2025 14:18

Къде го чукаш, къде се пука. ЦСКА Тибо Вион се разделиха по взаимно съгласие.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 авг 2025 14:22

ivo55 написа:Ако нямат никакви други опции, щото все пак Методи Томанов е съсредоточен да скаутва най-богатите отбори, участващи в евротурнирите, да вземат некви крила все пак. Със срок на договор 3 месеца с опция клуба да ги удължи, ако случайно пък заиграят добре, което е малко вероятно.

Апропо, ако Синята Златка чете тук, аз също съм готов за скаут в ЦСКА. За 20 000 лв. на месец съм навит да скаутвам едновременно Серия А и ЛаЛига, ако за там още е свободен щата. Ще си ги гледам с приятели на ракийка и салатка, а те ще ми дават 20 000 лв. на месец горница.

Кат бат Мето.

Ще пращам мейли до Валядолид, Реал Сосиедад, Бетис и Севиля, че им предлагаме по 1-2 милиона за крилата им и за левите им бекове. Ще ги предоставям тези имейли на клуба във всеки един момент, ако искат да се уверя, че я върша тая "смислена" дейност. па те, в ЦСКА-то ако са верно много на зор, извадят все в един момент по 500 000 евро я за някой от Септември, я за някой от Локо Сф ... ама и моето ще си тече. какво като няма никакви реални резултати. Мейли пращам ли, ми ще пращам. Колко му е. Малиии, що ракия ша изжулим за тия пари. Обаче, пичове, носете си за ваша сметка хранителни добавки, подпомагащи черния дроб. Нема и тва аз да плащам.

Тони, Мастър, стегайте се, само да ме назначат по тая схема, софрата ще е от мен всека вечер, да "скаутваме" заедно. А ще си ползвам после връзките и вас да ви вкарам в играта.

Аз междувременно вече използвах вещото си и опитно око и набелязах един, дето не сте го и чували. Оярсабал. Мисля че става като за ЦСКА, почвам да пиша имейл. Мастър, с испанския как си, братле?

В пълна бойна готовност сме. Ядене и пиене на корем и повдигане на рамене като ни питат защо не се получават нещата.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 авг 2025 14:44

Mitata написа:Къде го чукаш, къде се пука. ЦСКА Тибо Вион се разделиха по взаимно съгласие.
Доколкото имам информация ,Керкез е с ключова роля за освобождаването на играчите за които на няколко пъти каза че не са "гладни" и от които няма да има нужда. Ще е интересно да видим как ще конструира състава по неговият си начин и каква ще бъде тактическата схема. Футболът с много пасове и безкрайно владеене на топката наследен от Томаш ,продължава да носи негативи в мачовете заради футболистите от "старият" отбор. Сега с вливането на свежа кръв и изграждането на почти нов състав би трябвало да гледаме по бърз и директен футбол(поне по думите на треньора)

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 авг 2025 14:50

Нов и иновативен състав от само 8 играча. Схема 3-4-1.
+ 3 правостоящи.

Щото другите играят с по 11.

А ние за поне 3 позиции нямаме нито един играч и се налага да пускат инвалиди и случайни хора, които на практика са нещо като зрители как единствения ни дребен нападател се бори сам срещу 8.

https://youtu.be/rCAX51ONhew

Гледай снимката на 17:49

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 авг 2025 15:04

ivo55 написа:Нов и иновативен състав от само 8 играча. Схема 3-4-1.
+ 3 правостоящи.

Щото другите играят с по 11.

А ние за поне 3 позиции нямаме нито един играч и се налага да пускат инвалиди и случайни хора, които на практика са нещо като зрители как единствения ни дребен нападател се бори сам срещу 8.

https://youtu.be/rCAX51ONhew

Гледай снимката на 17:49

Това с трите позиции, ако го видя направо сме станали добре смазана машина. Досега в мачовете ги играехме без нито един играч на 7-8 позиции.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 21 авг 2025 16:06

soilwork написа:
Mitata написа:Къде го чукаш, къде се пука. ЦСКА Тибо Вион се разделиха по взаимно съгласие.
Доколкото имам информация ,Керкез е с ключова роля за освобождаването на играчите за които на няколко пъти каза че не са "гладни" и от които няма да има нужда. Ще е интересно да видим как ще конструира състава по неговият си начин и каква ще бъде тактическата схема. Футболът с много пасове и безкрайно владеене на топката наследен от Томаш ,продължава да носи негативи в мачовете заради футболистите от "старият" отбор. Сега с вливането на свежа кръв и изграждането на почти нов състав би трябвало да гледаме по бърз и директен футбол(поне по думите на треньора)

Това с тики-таката по български беше отвратително за гледане. В интерес на истината, оригиналната барселонска също беше негледаема за мен и завинаги ме отказа от испанския футбол.
Do Something Different!

Върни се в “ЦСКА”