suni написа:Beladona написа:GOLEADOR написа:Това за махането на падишаха ГГ ли визираш?
Щото тази мантра пък съвсем издиша.Те ще се избият кой да оглави ЦСКА,правят хиляди врътки да седнат на мястото на ГГ,а сега ми се казва,че махне ли се и край.Какъв край като всеки иска да вземе ЦСКА без дългове.Махне ли се ГГ от ЦСКА ще се надпреварват кой да вземе клуба.Гранд без стотинка задължения да си търси собственик и то без пари - това направо си е шестица от тотото.Печеливш за сега е ГГ.
Баце , къде видя желание някой да сяда на мястото на Ганчев ? Никой няма желание да притежава бившия Литекс , купен от Чавдар Етрополе , преименувано на ЦСКА - София ....аз виждам желание у собствениците на ЦСКА 1948 да участват в търга за активите на фалирания от Ганчев стар ЦСКА и да участват в търга за ползване на базите на ЦСКА ...
Абе,.. то и влаха Ангелаки /и ловец съм и рибар съм/има мерак, ама само с мерак не става...
Прав си , че само с мерак не става ...за тва че го удариме благодетелят ти с малко кеш и много прозрачност за далаверите му как ползва държавни имоти без да е платил една стотинка физически ....