Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 23 фев 2017 08:04

suni написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:Това за махането на падишаха ГГ ли визираш?
Щото тази мантра пък съвсем издиша.Те ще се избият кой да оглави ЦСКА,правят хиляди врътки да седнат на мястото на ГГ,а сега ми се казва,че махне ли се и край.Какъв край като всеки иска да вземе ЦСКА без дългове.Махне ли се ГГ от ЦСКА ще се надпреварват кой да вземе клуба.Гранд без стотинка задължения да си търси собственик и то без пари - това направо си е шестица от тотото.Печеливш за сега е ГГ.

Баце , къде видя желание някой да сяда на мястото на Ганчев ? Никой няма желание да притежава бившия Литекс , купен от Чавдар Етрополе , преименувано на ЦСКА - София ....аз виждам желание у собствениците на ЦСКА 1948 да участват в търга за активите на фалирания от Ганчев стар ЦСКА и да участват в търга за ползване на базите на ЦСКА ...

Абе,.. то и влаха Ангелаки /и ловец съм и рибар съм/има мерак, ама само с мерак не става...

Прав си , че само с мерак не става ...за тва че го удариме благодетелят ти с малко кеш и много прозрачност за далаверите му как ползва държавни имоти без да е платил една стотинка физически ....

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 фев 2017 10:05

Beladona написа:
djd написа:
Beladona написа:
djd написа:
GOLEADOR написа:
Дора Милева: Само ЦСКА от Първа лига иска да участва в търга за активите

Търг най-рано 15 март,даейби и некадърната синдичка да ейби....Три месеца се мота тая смотла,как пък не попаднахме на читав синдик.

Може и да е след 26 Март. Не е виновна синдичката, просто трябва да минат изборите или поне да стане ясно какво ще се случи на тях и след тях.

Не се чакат никви избори ....отивай с 1,7 млн лева и емблемата е твоя .... нема шес пет !

Все нещо се чака. Я избори, я печалба от лотарията. :mrgreen:
Вие отказахте ли се?

Не бе , няма да позволим на Гриша Ганчев след КТБ , Петрол ....да вземе емблемата на ЦСКА без пари ...нито базите !
Ще има търгове до дупка !

Е уабво, нека да е до твоята дупка. Да го помниш Ганчев с добро и всяка година на тая дата да му носиш бурканче с мед на Драган Цанков.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 фев 2017 10:07

Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:
Щото тази мантра пък съвсем издиша.Те ще се избият кой да оглави ЦСКА,правят хиляди врътки да седнат на мястото на ГГ,а сега ми се казва,че махне ли се и край.Какъв край като всеки иска да вземе ЦСКА без дългове.Махне ли се ГГ от ЦСКА ще се надпреварват кой да вземе клуба.Гранд без стотинка задължения да си търси собственик и то без пари - това направо си е шестица от тотото.Печеливш за сега е ГГ.

Баце , къде видя желание някой да сяда на мястото на Ганчев ? Никой няма желание да притежава бившия Литекс , купен от Чавдар Етрополе , преименувано на ЦСКА - София ....аз виждам желание у собствениците на ЦСКА 1948 да участват в търга за активите на фалирания от Ганчев стар ЦСКА и да участват в търга за ползване на базите на ЦСКА ...

Абе,.. то и влаха Ангелаки /и ловец съм и рибар съм/има мерак, ама само с мерак не става...

Прав си , че само с мерак не става ...за тва че го удариме благодетелят ти с малко кеш и много прозрачност за далаверите му как ползва държавни имоти без да е платил една стотинка физически ....

2 000 000 /почти/, приспадай, добавяй,.. както на теб ти е угодно, па после погледни и договорите с ММС,.. накрая тегли чертата и може да ти просветне. :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 фев 2017 10:20

suni написа:
Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:

2 000 000 /почти/, приспадай, добавяй,.. както на теб ти е угодно, па после погледни и договорите с ММС,.. накрая тегли чертата и може да ти просветне. :?

За тия два милиона некой че оди у затвора .... молим те ...колко лева е дал досега на Държавата за наем ? Нула ! Аре да се измита тогава !

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 фев 2017 10:27

Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:

За тия два милиона некой че оди у затвора .... молим те ...колко лева е дал досега на Държавата за наем ? Нула ! Аре да се измита тогава !

Кой ще ходи в затвора?.. Смири се малко, стига си дитирамбил... Вече не хващаш дикиш. :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 фев 2017 11:11

Вчера Чандъров е дал интервю в което обявява,че не смята да купува Левски.Ако подуянци бяха без задължения същия щеше да си счупи краката да ги вземе.А тук Боркиша седнал да ми разправя,че ГГ като си тръгнел никой нямало да иска гранд като ЦСКА,който предизвиква огромен медиен интерес,обичан е от цяла България ,няма дългове и при един добър мениджмънт може да се самоиздържа.Такива отбори в България са по-малко от пръстите на едната ми ръка,а за да не искаш най-добрия трябва да си отчаян беладонист.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 фев 2017 11:25

Точно сега се си е тръгнал ГГ. :) Баш сега когато му се нареждат нещата с ЦСКА и няма кой да му пречи на бизнеса.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 фев 2017 11:29

onegavon написа:Точно сега се си е тръгнал ГГ. :) Баш сега когато му се нареждат нещата с ЦСКА и няма кой да му пречи на бизнеса.

Говорим хипотетично.Пък и думите ти потвърждават моите.ГГ няма да се махне от ЦСКА по същите причини които ако си бие камшика от "Армията" другите ще се избият за да го заместят.Боркиша за това го е яд,ЦСКА без дългове е шестица от тотото за всеки който се добере до него.Както казах,ГГ за сега печели!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 фев 2017 11:41

Не ми се вярва да сте забравили какви теми сте пускали тук преди няколко години.И какво сте писали и чели там.
За титан,лупи,Инджов,Манджуков,Милко и други "герои".Сега като чета се чудя дали забравяте или лъжете.
Не разбирам и защо са създадени такива организации като УЕФА,ФИФА,БФС,също така законите и съда,който ги прилага.
Тук се решава всичко.Кой е автентичен,какъв е ефекта от закупената емблема за спечелилия,за стадиона и базите.
Сигурно много сте си повярвали,но накрая винаги други имат решаващата дума.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 фев 2017 12:35

GOLEADOR написа:Вчера Чандъров е дал интервю в което обявява,че не смята да купува Левски.Ако подуянци бяха без задължения същия щеше да си счупи краката да ги вземе.А тук Боркиша седнал да ми разправя,че ГГ като си тръгнел никой нямало да иска гранд като ЦСКА,който предизвиква огромен медиен интерес,обичан е от цяла България ,няма дългове и при един добър мениджмънт може да се самоиздържа.Такива отбори в България са по-малко от пръстите на едната ми ръка,а за да не искаш най-добрия трябва да си отчаян беладонист.

Ти пак ли не разбра , че Гришата си докара фирмения отбор в София и го кръсти другояче ...дал му е заеми от фирмата майка вече сигурно за 10 млн лева ....та кой да вземе фирменият му отбор ? Ти имаш ли идея кое колко струва в тоя живот ?! Колко фланелки имате продадени ? Колко спонсорски договора имате и за кви пари ?

Върни се в “ЦСКА”