Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот DoSomethingDifferent » 21 авг 2025 12:57

Можело значи! Най-накрая някой взе да сече сухите дървета и това е много добре за клуба ни. Дали е Бойко или Златков, няма значение, вече започва да се вижда някаква положителна дейност на спортно-техническо ниво.
Do Something Different!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 авг 2025 12:59

DoSomethingDifferent написа:Можело значи! Най-накрая някой взе да сече сухите дървета и това е много добре за клуба ни. Дали е Бойко или Златков, няма значение, вече започва да се вижда някаква положителна дейност на спортно-техническо ниво.

Проблемът е, че този процес не започна директно след края на трагичния минал сезон. Никой ли в клуба не видя, че тези футболисти не стават и трябва да си заминават? Има още много хора, които да последват Вион. Трябват и много входящи трансфери.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 авг 2025 13:01

След раздялата с Вион, положението по бековете е следното:

RB - Пастор, Турицов, Стойчев
LB - Санянг ?

Вероятно следващия входящ трансфер ще е на ляв бек. Като фаворит сигурно е този от Славия
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 авг 2025 13:02

MASTER_COOL написа:
Янис Зику написа:Какво му е на Брахими, още докато беше в Пирин, а после и в Ботев имахме интерес към него.

efbet Liga 51 4 11

Сериозно ли ?
За 51 мача - 4 гола и 11 асистенции
Това ли е ниво ?

В Руската лига : 42 мача - 1 гол/1 асистенция

Ако беше толкова добър , нямаше да си тръгне като свободен агент.
По добре от Тасев. Нашичкият има за три години една асистенция :mrgreen:

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 21 авг 2025 13:10

Tony_CSKA написа:
DoSomethingDifferent написа:Можело значи! Най-накрая някой взе да сече сухите дървета и това е много добре за клуба ни. Дали е Бойко или Златков, няма значение, вече започва да се вижда някаква положителна дейност на спортно-техническо ниво.

Проблемът е, че този процес не започна директно след края на трагичния минал сезон. Никой ли в клуба не видя, че тези футболисти не стават и трябва да си заминават? Има още много хора, които да последват Вион. Трябват и много
входящи трансфери.

Съгласен съм, че доста закъсняха с процеса. Чета как някои колеги говорят за психиката на Вион, пича е на ниво „Монтана“, каква психика? Всеки мач правеше поне по две груби грешки, след които имаше голови опасности. Пълен неможач. Но истинската вина е в тези, които са го селектирали и го пускаха да играе. Това е най-бездарният играч, който съм гледал в ЦСКА за последните 30 години. Щастлив съм, че го разкараха и с кеф ще пия една бира на плажа. Дано обаче разкарат и другата плява възможно най-бързо. Нито съм треньор, нито имам самочувствието, че разбирам много от футбол, но има поне 6–7 дървета за кълцане. Не знам с какъв акъл са взимани, а с някои дори преподписахме.
Do Something Different!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 авг 2025 13:11

Доста компенсационни пакети предстоят да се плащат, от друга страна ще се спестят пари от заплатите до края на договорите на футболистите които напускат. Трябва и някакъв таван на възнагражденията да се въведе поне, докато не почнем да се борим регулярно и постоянно за евротурнирите.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 авг 2025 13:12

soilwork написа:
MASTER_COOL написа:
Янис Зику написа:Какво му е на Брахими, още докато беше в Пирин, а после и в Ботев имахме интерес към него.

efbet Liga 51 4 11

Сериозно ли ?
За 51 мача - 4 гола и 11 асистенции
Това ли е ниво ?

В Руската лига : 42 мача - 1 гол/1 асистенция

Ако беше толкова добър , нямаше да си тръгне като свободен агент.
По добре от Тасев. Нашичкият има за три години една асистенция :mrgreen:

Изтъркано е вече, но сравни Брахими с Ради Кирилов или Сула......No comment.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 авг 2025 13:27

Общо взето, за година време завъртяхме една пълна обиколка на спирала. Въпросът е, накъде ни води тя.
Точно преди година тук се коментираше с недоумение как е възможно при очевидното наличие на пари в клуба да изглеждаме като пълни загубеняци. Тогава главните герои на разсъжденията баха Стипич, Орманджиев, ФФ и Мишо Александров + Иван Славов, а вина се търсеше в "лошото наследство" от предходния сезон. Футболисти с доста мачове за клуба бяха отлъчени и после изгонени ..... за да не пречат на изграждането на бъдещ шампионски отбор. :)))
Хронологично и по ред на номерата си заминаха Стипич - края на август, Орманджиев - края на октомври, Славов - началото на декември, ФФ - началото на февруари и бонусите Томаш - след баража с Арда и Нога в началото на този месец.
Нека се опитаме да визуализираме ситуацията. За една година през клуба минават:
2-ма треньори и сега на пангара е 3-ти;
1 ИД (втори е почти на пангара)
1 СД
1 Главен скаут (и като че ли на пангара е втори)
За същият период, в клуба са дошли 21 футболисти (тук не броим тези от втория отбор), като за 14 са плащани трансферни суми и са го напуснали 18 (с Вион 19) !!!!!!!!
Колко пара е заминала в канала ми е трудно дори да си представя. Официално само от трансферни суми сме на минус 16М лева. Колко са заминали по комисионни за тези 14 трансфера и колко по "свободните агенти" - Дюлгеров, И. Илиев, Купър, Пинто, Бютючи ни е бедна фантазията. А колко по заплати и обезщетения?

От доста години следя български футбол, но аз по-малоумно и саморазрушително управление за година и малко време не си спомням.
Даже като се обърна назад, Гърнетата и Сашо Томов ми се струват като академици спрямо сегашните чорбаджии.
Поне така изглежда на повърхността, ... освен ако отдолу, някъде много дълбоко не е заровено кучето.
Ще поживеем, ще видим.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 авг 2025 13:39

Red_Neck написа:

Собствениците не си знаят парите и нямат опит в управлението на ЦСКА. Мислят, че ситуацията е като със стадиона - дават милионите и работата върви от само себе си. Само че управлението на ФК като ЦСКА се оказа по-сложно.

Надяваме се, че ще започнат да се учат от грешките си.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 авг 2025 13:45

Ако нямат никакви други опции, щото все пак Методи Томанов е съсредоточен да скаутва най-богатите отбори, участващи в евротурнирите, да вземат некви крила все пак. Със срок на договор 3 месеца с опция клуба да ги удължи, ако случайно пък заиграят добре, което е малко вероятно.

Апропо, ако Синята Златка чете тук, аз също съм готов за скаут в ЦСКА. За 20 000 лв. на месец съм навит да скаутвам едновременно Серия А и ЛаЛига, ако за там още е свободен щата. Ще си ги гледам с приятели на ракийка и салатка, а те ще ми дават 20 000 лв. на месец горница.

Кат бат Мето.

Ще пращам мейли до Валядолид, Реал Сосиедад, Бетис и Севиля, че им предлагаме по 1-2 милиона за крилата им и за левите им бекове. Ще ги предоставям тези имейли на клуба във всеки един момент, ако искат да се уверя, че я върша тая "смислена" дейност. па те, в ЦСКА-то ако са верно много на зор, извадят все в един момент по 500 000 евро я за някой от Септември, я за някой от Локо Сф ... ама и моето ще си тече. какво като няма никакви реални резултати. Мейли пращам ли, ми ще пращам. Колко му е. Малиии, що ракия ша изжулим за тия пари. Обаче, пичове, носете си за ваша сметка хранителни добавки, подпомагащи черния дроб. Нема и тва аз да плащам.

Тони, Мастър, стегайте се, само да ме назначат по тая схема, софрата ще е от мен всека вечер, да "скаутваме" заедно. А ще си ползвам после връзките и вас да ви вкарам в играта.

Аз междувременно вече използвах вещото си и опитно око и набелязах един, дето не сте го и чували. Оярсабал. Мисля че става като за ЦСКА, почвам да пиша имейл. Мастър, с испанския как си, братле?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”