Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 22 фев 2017 23:16

Такаааа , а сега ако Левски фалира и сините си тръгнат от А окръжна с нов клуб , какво ще правите вие , които припознахте Етрополе купува Ловеч и нов внос на Луковит в Ловеч , а ?

Сещате ли се какво става ? :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 фев 2017 23:22

Beladona написа:Такаааа , а сега ако Левски фалира и сините си тръгнат от А окръжна с нов клуб , какво ще правите вие , които припознахте Етрополе купува Ловеч и нов внос на Луковит в Ловеч , а ?

Сещате ли се какво става ? :)

Ще си го преместим в другия крачол.Сещаш ли се какво става? :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 23:32

гражданин от село написа:Да приемем, че така е за теб, на за огромната част( особено тези от агитката) това си е автентичен Левски.Ако новия клуб не се казваше и водеше продължител на ВК Левски, а Панайот Волов и играеше със зелени екипи( например) нямаше да има и един левскар на мача. ;)

Виж сега-за никого това не е автентичен Левски. Това е нов клуб, но какво от това? Ето, прибрах малкия от Герена и гледаме волейбола. Интересно му е-вика: тия Литекс ли са? Аз му казвам: Не, това е ЦСКА! А ние сме просто сините!
И феноменалното заключение:
Ааааа, значи на футбола са Литекс, а на волибола са си ЦСКА! :)
Просто е. Детето го разбира.
И вие го разбирате, но се правите на олигофрени.
Ако не бяхте оправдавали селениите на онзи, ако нямахте наглостта да сте ЦСКА с титлите и историята-всичко щеше да е много лесно. Малко доблест беше нужна.
А кого грее всичко това? Стадионите са празни, аз след Пирин-Левски( live) и Славия-Лц се отказах да гледам.
Кого заблуждавате, себе си ли?
Оттук нататък думите ми " бъдещето на тази игра в България е в ръцете на малки дечица и треньорите им" ще стават все по-актуални. Катастрофата е страшна.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 фев 2017 23:36

Каквото и да му говориш детето ще порасне и в един момент може да те попита - ти защо ме лъжеше, че ЦСКА е Литекс? :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2017 00:04

гражданин от село написа:Каквото и да му говориш детето ще порасне и в един момент може да те попита - ти защо ме лъжеше, че ЦСКА е Литекс? :)

Надали. Той знае за тирето. Знае къде играе.
Докато порасне( живот и здраве, ако е рекъл Господ), много неща ще се променят. Може и Литекс( Етрополе) да няма тогава. Дори и сега никой не прави драма, че някой си се махнал от Левски. Ала махне ли се Падишаха-край.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 фев 2017 00:08

sin4ec написа:
гражданин от село написа:Да приемем, че така е за теб, на за огромната част( особено тези от агитката) това си е автентичен Левски.Ако новия клуб не се казваше и водеше продължител на ВК Левски, а Панайот Волов и играеше със зелени екипи( например) нямаше да има и един левскар на мача. ;)

Виж сега-за никого това не е автентичен Левски. Това е нов клуб, но какво от това? Ето, прибрах малкия от Герена и гледаме волейбола. Интересно му е-вика: тия Литекс ли са? Аз му казвам: Не, това е ЦСКА! А ние сме просто сините!
И феноменалното заключение:
Ааааа, значи на футбола са Литекс, а на волибола са си ЦСКА! :)
Просто е. Детето го разбира.
И вие го разбирате, но се правите на олигофрени.
Ако не бяхте оправдавали селениите на онзи, ако нямахте наглостта да сте ЦСКА с титлите и историята-всичко щеше да е много лесно. Малко доблест беше нужна.
А кого грее всичко това? Стадионите са празни, аз след Пирин-Левски( live) и Славия-Лц се отказах да гледам.
Кого заблуждавате, себе си ли?
Оттук нататък думите ми " бъдещето на тази игра в България е в ръцете на малки дечица и треньорите им" ще стават все по-актуални. Катастрофата е страшна.

Няма как с тази подкрепа това да не е Левски.И няма как легенди на Левски да подгряват вечно дерби за някой друг клуб.Вземи малкия,той е припознал новия отбор за Левски.Значи какво излиза,новия волейболен отбор е Левски за децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията,то не останаха хора за които този отбор да не е Левски.Обаче същото не важи за ЦСКА.Ако ние сме припознавачи то децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията които припознаха Левски какви са?За това иде реч.
П.П.
За баскета е същата история,навсякъде вашия клуб го рекламира като Левски.Даже преди дни му събирахте дружно пари.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 фев 2017 00:15

Това за махането на падишаха ГГ ли визираш?
Щото тази мантра пък съвсем издиша.Те ще се избият кой да оглави ЦСКА,правят хиляди врътки да седнат на мястото на ГГ,а сега ми се казва,че махне ли се и край.Какъв край като всеки иска да вземе ЦСКА без дългове.Махне ли се ГГ от ЦСКА ще се надпреварват кой да вземе клуба.Гранд без стотинка задължения да си търси собственик и то без пари - това направо си е шестица от тотото.Печеливш за сега е ГГ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 фев 2017 00:38

GOLEADOR написа:Няма как с тази подкрепа това да не е Левски.И няма как легенди на Левски да подгряват вечно дерби за някой друг клуб.Вземи малкия,той е припознал новия отбор за Левски.Значи какво излиза,новия волейболен отбор е Левски за децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията,то не останаха хора за които този отбор да не е Левски.Обаче същото не важи за ЦСКА.Ако ние сме припознавачи то децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията които припознаха Левски какви са?За това иде реч.
П.П.
За баскета е същата история,навсякъде вашия клуб го рекламира като Левски.Даже преди дни му събирахте дружно пари.

Не е Левски. Не е и наследник на Левски. Малкия може да припознава каквото си иска, той е дете. Аз съм дърт, но виках за сините. На сърце са ми, деца са-нужна им е подкрепа. Знам, че нямат никакъв шанс срещу опитният и класен отбор на Сашо, но какво от това? Те са бъдещето.
Но вашата огромна грешка е, че припознахте Литекс.
За това оправдание няма.
Да бяхте тръгнали от нулата-пак нямаше да имате история, но щяхте да имате уважението на цяла футболна България. Насрахте се обилно. Но дори не осъзнавате, че всеки момент може да гръмнете. Бащицата ви е вся и всьо. Без него сте умрели за часове. Ние бащица нямаме. СР ни е през хуя!
Да видим ние как ще го направим.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 23 фев 2017 00:45

Ние играхме с 4 от 7 титуляри под 21 години. Не знам какви таланти са вашите, но Пламен Шекерджиев ще е следващата звезда на БГ волейбол. На 18г. е..а е капитан на 21 годишните ни национали.
По трибуните - пълно размазване ! И като бройка, и като пеене. И както самите левскари си признават...на 04.03 още по-голям срам ги чака.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 фев 2017 01:00

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Няма как с тази подкрепа това да не е Левски.И няма как легенди на Левски да подгряват вечно дерби за някой друг клуб.Вземи малкия,той е припознал новия отбор за Левски.Значи какво излиза,новия волейболен отбор е Левски за децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията,то не останаха хора за които този отбор да не е Левски.Обаче същото не важи за ЦСКА.Ако ние сме припознавачи то децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията които припознаха Левски какви са?За това иде реч.
П.П.

Не е Левски. Не е и наследник на Левски. Малкия може да припознава каквото си иска, той е дете. Аз съм дърт, но виках за сините. На сърце са ми, деца са-нужна им е подкрепа. Знам, че нямат никакъв шанс срещу опитният и класен отбор на Сашо, но какво от това? Те са бъдещето.
Но вашата огромна грешка е, че припознахте Литекс.
За това оправдание няма.
Да бяхте тръгнали от нулата-пак нямаше да имате история, но щяхте да имате уважението на цяла футболна България. Насрахте се обилно. Но дори не осъзнавате, че всеки момент може да гръмнете. Бащицата ви е вся и всьо. Без него сте умрели за часове. Ние бащица нямаме. СР ни е през хуя!
Да видим ние как ще го направим.

Няма как да ти повярвам за волейбола при всичката тази подкрепа.Не са викаш Левски,а цялата агитка и сини легенди поддържат отбора.Аз ти казах,направете същото шоу и на мача ни на 04.03 и тогава ще си говорим.
Относно почването от нулата,защо другите отбори почващи от нула не губят историята си?Не визирам само Дунав Русе и Локо София.Както и да е.Става обаче грозно ако и фен на ЦСКА е завел сина си на волейбол и детето го е попитало:Тате,това Левски ли са?А бащата отговаря,не сине,това са сини мутанти подкрепяни от припознавачи.И ония сини легенди и те са припознавачи,щото подържат мутанта.
Антагонизма до там води,до обиди и бомбички в залата (стадиона).
Последна промяна от GOLEADOR на 23 фев 2017 01:01, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”