Сещате ли се какво става ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Beladona написа:Такаааа , а сега ако Левски фалира и сините си тръгнат от А окръжна с нов клуб , какво ще правите вие , които припознахте Етрополе купува Ловеч и нов внос на Луковит в Ловеч , а ?
Сещате ли се какво става ?
гражданин от село написа:Да приемем, че така е за теб, на за огромната част( особено тези от агитката) това си е автентичен Левски.Ако новия клуб не се казваше и водеше продължител на ВК Левски, а Панайот Волов и играеше със зелени екипи( например) нямаше да има и един левскар на мача.
гражданин от село написа:Каквото и да му говориш детето ще порасне и в един момент може да те попита - ти защо ме лъжеше, че ЦСКА е Литекс?
sin4ec написа:гражданин от село написа:Да приемем, че така е за теб, на за огромната част( особено тези от агитката) това си е автентичен Левски.Ако новия клуб не се казваше и водеше продължител на ВК Левски, а Панайот Волов и играеше със зелени екипи( например) нямаше да има и един левскар на мача.
Виж сега-за никого това не е автентичен Левски. Това е нов клуб, но какво от това? Ето, прибрах малкия от Герена и гледаме волейбола. Интересно му е-вика: тия Литекс ли са? Аз му казвам: Не, това е ЦСКА! А ние сме просто сините!
И феноменалното заключение:
Ааааа, значи на футбола са Литекс, а на волибола са си ЦСКА!![]()
Просто е. Детето го разбира.
И вие го разбирате, но се правите на олигофрени.
Ако не бяхте оправдавали селениите на онзи, ако нямахте наглостта да сте ЦСКА с титлите и историята-всичко щеше да е много лесно. Малко доблест беше нужна.
А кого грее всичко това? Стадионите са празни, аз след Пирин-Левски( live) и Славия-Лц се отказах да гледам.
Кого заблуждавате, себе си ли?
Оттук нататък думите ми " бъдещето на тази игра в България е в ръцете на малки дечица и треньорите им" ще стават все по-актуални. Катастрофата е страшна.
GOLEADOR написа:Няма как с тази подкрепа това да не е Левски.И няма как легенди на Левски да подгряват вечно дерби за някой друг клуб.Вземи малкия,той е припознал новия отбор за Левски.Значи какво излиза,новия волейболен отбор е Левски за децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията,то не останаха хора за които този отбор да не е Левски.Обаче същото не важи за ЦСКА.Ако ние сме припознавачи то децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията които припознаха Левски какви са?За това иде реч.
П.П.
За баскета е същата история,навсякъде вашия клуб го рекламира като Левски.Даже преди дни му събирахте дружно пари.
sin4ec написа:GOLEADOR написа:Няма как с тази подкрепа това да не е Левски.И няма как легенди на Левски да подгряват вечно дерби за някой друг клуб.Вземи малкия,той е припознал новия отбор за Левски.Значи какво излиза,новия волейболен отбор е Левски за децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията,то не останаха хора за които този отбор да не е Левски.Обаче същото не важи за ЦСКА.Ако ние сме припознавачи то децата,феновете,ветераните,журналистите,федерацията,телевизията които припознаха Левски какви са?За това иде реч.
П.П.
За баскета е същата история,навсякъде вашия клуб го рекламира като Левски.Даже преди дни му събирахте дружно пари.
Не е Левски. Не е и наследник на Левски. Малкия може да припознава каквото си иска, той е дете. Аз съм дърт, но виках за сините. На сърце са ми, деца са-нужна им е подкрепа. Знам, че нямат никакъв шанс срещу опитният и класен отбор на Сашо, но какво от това? Те са бъдещето.
Но вашата огромна грешка е, че припознахте Литекс.
За това оправдание няма.
Да бяхте тръгнали от нулата-пак нямаше да имате история, но щяхте да имате уважението на цяла футболна България. Насрахте се обилно. Но дори не осъзнавате, че всеки момент може да гръмнете. Бащицата ви е вся и всьо. Без него сте умрели за часове. Ние бащица нямаме. СР ни е през хуя!
Да видим ние как ще го направим.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта