Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nosmoky
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот nosmoky » 22 фев 2017 00:04

И понеже киснете само в нашия форум..да ви питам: Ще идвате ли на волейбол или пак ше пропуснете ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 00:29

nosmoky написа:И понеже киснете само в нашия форум..да ви питам: Ще идвате ли на волейбол или пак ше пропуснете ?

Не. Няма да дойдем. Макар че противникът заслужава уважение-той изплува от лайната сам!
Тва, дет ще играе срещу вас на волейбола не е Левски.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 22 фев 2017 00:42

Аз чух, че 2000 припознавача си били купили билети вече...и НКП призовава за подкрепа. :lol:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 фев 2017 08:50

sin4ec написа:
nosmoky написа:Теб не те интересуват трансформациите при комунизма..мен при демокрацията.
Вие не сте никакъв Левски. Левски е закрит 1949 година. Вие сте прекръстения Динамо.

Ами не е закрит. Факт. И го доказах именно тук. Не ми се връща назад, не ми е интересно!
Но не това е важното. Важното пак ви се изплъзва, за пореден път. Мен не ме интересува кои сте и за кого се мислите. Може да се мислите за ЦСКА, Бонапарт или Жозефина-това си е ваш избор и ваш проблем.
Лошото е, че повтаряте най-лошия модел. На бащица от село със съмнително минало и още по-съмнително бъдеще. На всичкото отгоре не смеете гък да кажете срещу простотиите му. Виждате какво става при нас. А вие на ГГ му правите баданарки и малко от вас схващат, че тръгне ли си той по една или друга причина, загивате моментално. А една ревизийка на КТБ и ситуацията около Петрол като нищо може да подпали фитила.
Всичко от Ловеч се повтаря-същият шеф, същият екип, същата безгласна публика, същите истории. Не обяснявайте на другите, че не сте Ловеч-няма да стане. Обяснявайте на себе си, може и да се получи! :)

Нищо не си доказал, просто сте наакани като се засегне тая тема. Даже излезе черно на бяло документа, видно от който сте закрити, а стадиото е бутнато. После сините фенове припознават комунистическото Динамо, което е в съвсем друг квартал, със съвсем друг стадион. Факти.
Последна промяна от ivo55 на 22 фев 2017 08:52, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 фев 2017 08:54

[offtopic]Тоя синчец в техния подфорум го псуват и му е забранено да се изказва там. Което не му пречи да идва тук и да се изказва от името на всички левскари. Диагноза ...[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 22 фев 2017 09:04

ivo55 написа:[offtopic]Тоя синчец в техния подфорум го псуват и му е забранено да се изказва там. Което не му пречи да идва тук и да се изказва от името на всички левскари. Диагноза ...[/offtopic]

Аз Синчеца го уважавам - само ме дразни с това, че се опитва да ни внуши неща и да ни промени мнението. Той си има свое собствено, но да не ни го натрапва. Но иначе като цяло е пич :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2017 09:04

Един от помощниците на Стамен Белчев в ЦСКА-София - Кирил Динчев, обяви, че през тази седмица се очаква и последните нови попълнения Фернандо Каранга и Кевин Меркадо да се сдобият с картотеки и така да могат да играят при гостуването на Берое в събота.
"Мисля, че тази седмица ще са готови да играят", заяви Динчев пред клубния сайт.
Жълтите карти на двамата се чакат от бившите им клубове - Парана и Сармиенто. Стамен Белчев планира да включи двамата офанзивни футболисти в групата на отбора за мача в Стара Загора.

... дано, ... ама то вече е средата на седмицата :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 фев 2017 09:11

САМО ЦСКАААААААААААА!
@ Всички в залата днес! 8-)

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 22 фев 2017 09:57

16 30 Армията ! Отиваме и ги убиваме !

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 фев 2017 10:06

„Всъщност наддаване е малко вероятно да има“, отчете синдикът пред „Тема Спорт“. „Такова ще се проведе, ако получа повече от една оферта за активите на фалиралото дружество и ако предложенията са еднакви по размер. В такъв случай ще се проведе търг с явно наддаване. Иначе аз ще получа офертите в плик при тайно наддаване и ще ги отворя в присъствието на всички кандидати. На този етап не е заявен друг интерес освен от клуба в Първа лига“, обясни Дора Милева.
Фалиралото ПФК ЦСКА АД бе оценено на 1 646 325 лв. Всички негови активи ще се продават като цяло. Най-голяма тежест имат емблемата с трите звезди и няколко имота край морето и в Панчарево. Всеки желаещ да участва в наддаването трябва да внесе задатък (капаро) в размер на 10% от цялата оценка. Ако няма желаещи за първия търг, ще се проведе втори. Той вече ще е явен, а сумата ще падне с 20% до 1 317 060 лв.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “ЦСКА”