Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- B__A__N__DA__TA
Re: Милен Радуканов: Шампиони сме!
Ми хубаво,ама нека си уважаваме съперниците и да сме последователни в работата си...до сега отличен,да видим втория и третия семестър и нека не се заблуждаваме от едни контроли..........искам да е истина,но за сега е повече желание
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- CSKAEOTBORA
- Контакти:
Защо всяка тема в този форум става пълна боза? Всеки спами, спори и т.н.. Ако бях модератор, определено не бих допуснал син отенък в нашия форум, и на всеки който дори мъничко се отбива от темата щях да трия съобщения...
По темата: ЦСКА ЩЕ Е ШАМПИОН!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!
Вижте срещу какви хора ще играем пак-цитат...........................В класацията на Ордуик един от най-богатите българи Васил Божков с прякор Черепа е квалифициран като "най-печално известният гангстер". Американците смятат, че той бързо напуска бизнеса с организираната престъпност. След Черепа в "Списъка на Ордуик" са Братята Маргини и Братя Галеви, Златомир Иванов – Баретата, адвокатът със здрави политически връзки Тодор Батков, наричан Борат, и контрабандистите Пилето и Пръча....край на цитата....пс на този индивид му дадохме орден Ст. Планина....
УЖАССССССС

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
CSKAEOTBORA написа:Защо всяка тема в този форум става пълна боза? Всеки спами, спори и т.н.. Ако бях модератор, определено не бих допуснал син отенък в нашия форум, и на всеки който дори мъничко се отбива от темата щях да трия съобщения...
E,не си! Затова пък аз съм! Всеки има право на мнение, стига да не нарушава правилата! Не бъди по-голям поп от папата те съветвам! Син отТенък ще има, където решат хората да пишат, нали се сещаш, че другият път за мач на "Левски" ще решиш да пишеш и си губещ?!....
Цялата тая тема е изсмукана от пръстите,а болшинството от писалите по нея показват че не са в час.Радуканов в интервюто си коментира лъжите ,публикувани в някои медии.
Това е заглавието на публикацията в Гонг.
А това е частта от интервюто,която възмущава толкова много "мислителите" от Герена.А сега един въпрос с повишена трудност.Заглавието на темата има ли нещо общо с изказването на Радуканов?
[offtopic]Katargo,не се сърди но забележката към модераторите бе правилна.От известно време тук има една целенасочена кампания,която се повтаря по сценарий.Във всяка тема в нашия подфорум се вмъкват едни и същи сини "мислители",които с провокациите си я засират,превръщат я в спам тема и това неминуемо води до затваряне на темата от модераторите.[/offtopic]
Треньорът на ЦСКА: Има пропаганда срещу нас!
19 юли 2011 23:10
Това е заглавието на публикацията в Гонг.
Уверени сме,че сме на прав път, който ще ни изведе до крайната цел – Шампионската титла на страната. Всичко останало,което се различава от случващото се тук в Холандия е плод на нечие творческо безсилие и злонамерена пропаганда.
А това е частта от интервюто,която възмущава толкова много "мислителите" от Герена.А сега един въпрос с повишена трудност.Заглавието на темата има ли нещо общо с изказването на Радуканов?
[offtopic]Katargo,не се сърди но забележката към модераторите бе правилна.От известно време тук има една целенасочена кампания,която се повтаря по сценарий.Във всяка тема в нашия подфорум се вмъкват едни и същи сини "мислители",които с провокациите си я засират,превръщат я в спам тема и това неминуемо води до затваряне на темата от модераторите.[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
CSKAEOTBORA написа:Защо всяка тема в този форум става пълна боза? Всеки спами, спори и т.н.. Ако бях модератор, определено не бих допуснал син отенък в нашия форум, и на всеки който дори мъничко се отбива от темата щях да трия съобщения...
Стараем се спамът да се трие. Спорът обаче не само не е забранен, а дори е желателен. Спорът е този, който поддържа най-много интереса към форумите въобще, стига да е в рамките на правилата, разбира се.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- mistreated
- Контакти:
vaskonti написа:CSKAEOTBORA написа:Защо всяка тема в този форум става пълна боза? Всеки спами, спори и т.н.. Ако бях модератор, определено не бих допуснал син отенък в нашия форум, и на всеки който дори мъничко се отбива от темата щях да трия съобщения...
Стараем се спамът да се трие. Спорът обаче не само не е забранен, а дори е желателен. Спорът е този, който поддържа най-много интереса към форумите въобще, стига да е в рамките на правилата, разбира се.
Спорът да, откровеното, просташко, комплексирано заяждане - НЕ. Има няколко човека, които правят нонстоп това в темите във форума на ЦСКА. Всички знаят кои са, но мерки - тц!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- cska - maina
Можеш ли да триеш 24 часа в денонощието

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
mistreated написа:vaskonti написа:CSKAEOTBORA написа:Защо всяка тема в този форум става пълна боза? Всеки спами, спори и т.н.. Ако бях модератор, определено не бих допуснал син отенък в нашия форум, и на всеки който дори мъничко се отбива от темата щях да трия съобщения...
Спорът да, откровеното, просташко, комплексирано заяждане - НЕ. Има няколко човека, които правят нонстоп това в темите във форума на ЦСКА. Всички знаят кои са, но мерки - тц!
Може ли линк към подобни мнения във форума на ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Милен Радуканов - фен тема!
Ама верно това"шампиони сме" не го виждам в изказването на Радуканов...А и аз го смятам за достатъчно интелигентен,за да каже така.Виж,да каже" титлата е наша цел и ще се бием за нея с всички сили..."-да,това е друго!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!