Allein написа:Allein написа:Някой може ли да ми каже в колко часа в събота започва шествието?
Вече е утре събота. Някой знае ли?
аз чета че е 14:30 пред езерото, също така вече е петък а не събота
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Allein написа:Allein написа:Някой може ли да ми каже в колко часа в събота започва шествието?
emi_loko_plovdiv_usa написа:Allein написа:Allein написа:Някой може ли да ми каже в колко часа в събота започва шествието?
emi_loko_plovdiv_usa написа:Allein написа:Allein написа:Някой може ли да ми каже в колко часа в събота започва шествието?
Да де, утре е събота. Мерси и аз така чета, но нищо сигурно 100% не виждам да има и за тва питам. Сигурно ще е 2:30 щото по-новата информация е тая.
Thsmith написа:Deluxx написа:CSKAEOTBORA написа:Гъргоров трябва да е титуляр, това е моето мнение. Мисля, че състава трябва да изглежда в този си вид: Вратар: Иван Караджов. Защитници: Минев, Стоянов, Акуаро, Трифонов. Халфове: Янчев, Маркиньос, Гъргоров, Галчев. Нападатели: Делев, Шеридан.
Неможем да излезем с 2 нападатели на герена...това ще е много зле за нас.4-3-2-1 според мен трябва да излезем най-деф.така бихме локо пд,като нямаха положения пред вратата ни.
що да не излезете бре? Левски е най-слаб в защита... що да не пробвате да се възползвате ? Тамън ще стане отворен и интересен мач, а не единия отбор да се е барикадирал и да играе "грабвайте телата"
Deluxx написа:Thsmith написа:Deluxx написа:Гъргоров трябва да е титуляр, това е моето мнение. Мисля, че състава трябва да изглежда в този си вид: Вратар: Иван Караджов. Защитници: Минев, Стоянов, Акуаро, Трифонов. Халфове: Янчев, Маркиньос, Гъргоров, Галчев. Нападатели: Делев, Шеридан.
Неможем да излезем с 2 нападатели на герена...това ще е много зле за нас.4-3-2-1 според мен трябва да излезем най-деф.така бихме локо пд,като нямаха положения пред вратата ни.
що да не излезете бре? Левски е най-слаб в защита... що да не пробвате да се възползвате ? Тамън ще стане отворен и интересен мач, а не единия отбор да се е барикадирал и да играе "грабвайте телата"

Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, danko_sot и 8 госта