БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот TPAKTOP » 21 окт 2010 21:20

Изображение
:evil: :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2010 09:19

danko_sot написа: Ти си като си -----------, обясняват ти нещо и пак не вдяваш. Отборът ЦСКА е отбор, футболен клуб. Не е фирма на Титан, не е фирма, която да обслужва интересите на боклуджиите. Те в момента са я превърнали точно в това. ЦСКА не е ФК "ЦСКА", ами е АД "Титан". За това искам да се махнат, а ти отивай и им лижи обувките щом искаш на господата Иванов и Борисов

Не знам аз дали не вдявам, ама явно на теб и 500 пъти да ти повторя, че съм против Титан и че и аз искам да се махнат, не просто няма да вденеш, ама няма шанс да размърдаш дори и една молекула в мозъка си за да опиташ да проумееш. Аз съм против протест по кръчмите! Да го напиша ли това още 500 пъти или все пак ще пробваш да осъзнаеш написаното, въпреки, че е може би го пиша за 354 път? Айде пробвай, да видим.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 окт 2010 10:55

Имам въпрос към ЦСКА_90. Вчера беше ли на стадиона? Ако не, колко бяхте пред стадиона?

п.с. Изключително слаб ЦСКА. Австрйски средняци щом ви скриха топката, работата е повече от плачебна. Та Австрия по коефициент са на 7,8 места зад България в Евротурнирите. По назад са даже от Белгия и Швеция (които аматьорски отбори Левски победи и не трябваше да се радват, защото видиш ли тия били слаби) Но това е друга тема...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Последен шанс за Титан!

Мнениеот danko_sot » 22 окт 2010 11:26

Първо искам да се извиня на ръководството, треньора и играчите за това, че написах след мача с Калиакра, че резултатът от срещата е бил манипулиран. Грешал съм! Те просто толкова си могат, на този етап. Треньорът е пълен некадърник и не познава все още на 100 процента отборът си. Няма и да се запознае, както се развиха нещата. Манипулиран и използван, Гьоре стана жертва на собствената си мекушавост и некадърност. Емил костадинов пък трябваше да бъде отстранен още преди месец-два заедно с протежето, което доведе от Германия- Павел Дочев. Но гешките на Титан са толкова много и толкова поредни, че ако направим от тях един импровизиран път, то това сигурно ще се превърне в най-големият лабиринт в целият свят.
И вчера ЦСКА изживя една от най-срамните страници в историята си. И продължава да я изживява. Клубът е на 9-то място в класирането на "А" група в Б-я, няма точка все още , а и гол в ЛЕ. Много е вероятно и да не запише такива до края на груповата фаза. Срамът е пълен. Всички фенове вече бойкотират, като единствено се различава начинът, по който го правят. Всеки спрямо характера си и натурата си може би. Едни с тотално пренебрежение към отбора, не ходейки на стадиона, а все по-често и изключвайки телевизора, докато гледат "любимците" си. Други се събират отвън край стадиона и скандират мощно "Вън Боклуците от ЦСКА". Трети все още ходят на стадиона, но основно на евромачовете и също изразяват публично протеста си. Снощи доста хора са искали и да нахлуят в "Сектор " и доста от тях са пострадали. Нещата стават страшни и ще стават все по-страшни. Това трябва да е ясно на всички. Феновете няма да се примирят с тази пасмина, която ръководи любимият им отбор. Няма да ги спрат нито мутрите на Титан, нито органите на МВР. Има хора, които като отидат на стадиона и видят как играе отборът им и в какво е превърнат от собствениците губят разсъдък и водени от силата на тълпата са готови на всякакви безумни постъпки. Така че ако Титан не искат да предизвикат някакви фатални последици и постъпки трябва да направят нещо.. Най-добре да почнат още от сега да търсят нов инвеститор и купувач на акциите на ЦСКА.
Снощи паднаха две жертви на кризата- Емо и Гьоре. Бурята затихна засега. Но засега. А какво ни чака по нататък с това управление и ръководство, никой не знае. Този финт или номер- Ние ще назначив нов президент, който да ръководи клубът, а ние ще наливаме само пари, звучи доста елементарно. Ами нали спортно-техническият директор и треньорът са назначени именно с тази цел- те да движат спортно-техническите дела в клуба. Те да избират кои футболисти ще купят, кой да играе и т.н. Каква е гаранцията сега, че който и да дойде президент на клуба, той ще има пълната власт по тези въпроси? Или новият президент ще бъде подобен на този в Литекс. Ще дава интервюта, ще ходи по спортните телевизии, с една дума ще бъде просто едно лице за пред хората. И него ли ще превърнат в кукла на конци, както беше с Емо и Гьоре. Той костадинов си го каза между другото или по-скоро смънка. Човекът, който ще започним с това, че никога не каза нещо пряко и директно. Царят на недомлъвките- Емил Костадинов. И кой ще е този нов президент? Някой мекушавец ли? Нека тогава намерят някой, който ще отстоява правата си и няма да се поддаде на натиск. В противен случай, всичко ще е ясно. Борисов отново се опитва да замаже и залъже хората, защото вече вижда, че и неговата кожа е застрашена. Същото се отнася и за треньора. Човекът трябва да има мнение и характер да го отстоява. Стойчо Младенов може би изглежда единственият реален кандидат в момента. Но за президент изборът изглежда сложен. Стефан Орманджиев е играч, но няма този хъс и характер на победител. Майкъла пък е на обратния полюс, той изглежда прекалено брутален и див, за да успее. Валентин Михов също не ми се струва най-точният човек, прекалено лежерен и отпуснат. На него по му отиваше шеф на професионалната лига. Трудно ще се намери точният човек за президент, но който и да е трябва абсолютно никой да не му се бърка в работата. В противен случай отново Титан ще минат под прицел!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

lubomir78
Контакти:

България протестира

Мнениеот lubomir78 » 22 окт 2010 11:31

България почервеня от срам и почерня от възмущение. Страната осъмна с протестни плакати срещу собствениците на ЦСКА.
Трагедията на ЦСКА не засяга само ЦСКА. Тя е дълбока рана, която гние. Лошо е за българския футбол, лошо е за България.
Когато славният червен отбор биеше Аякс и Ливърпул, всички българи бяхме горди, дори тези от Левски.
Днес ЦСКА е превърнат в посмешище. Ако клубът беше мина, щяха да го закрият. Но не е, въпреки че се закопа.
Вече е кристално ясно - ЦСКА не е лъжица за устата на "Титан". Тези да се омитат, преди да са ги подгонили с камъни.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: България протестира

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 окт 2010 11:38

Големи сте смешници-оптимисти! България протестирала! Вие България ли сте бе? Боли го дядо Георги от Лисичево, че ЦСКА падали в някви си мачове... :roll: :lol:
И за да не ме нападате много, ще кажа, че съм противник на определението "отбора на народа" за Левски! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Последен шанс за Титан!

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 11:44

Приятелю нека ти кажа едно ПАРИЧНИ ПРОБЛЕМИ В ЦСКА в момента няма ! И бойкотиращите фенове бяха дърпани за носовете от Дебелия,който се възползва от моментното състояние на ЦСКА ,за да води отново война с поредните собственици ! ЦСКА играе зле така е, в криза сме,но тя не е финансова и тази криза се преодолява с помощта и мощната подкрепа на нас феновете ! Аз обаче единственото срамно нещо което видях снощи беше това,че "нашите" фенове с лидер ДЕБЕЛАКА ДУЧЕТО подкрепяха Рапид ! Това е срамното ...

ВЪН ДУЧЕТО ОТ ЦСКА !!! :evil:
Последна промяна от BaLoN на 22 окт 2010 11:53, променено общо 1 път.
catch me ... if you can !

anton1oli

Re: България протестира

Мнениеот anton1oli » 22 окт 2010 11:44

любчо като ти гледам брат годинките не искам да се заяждам аз съм 71 набор и не помня тези славни успехи на твоя отбор а камо ли ти така че малко си се поизхвърлил :) ;)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 22 окт 2010 11:52

BaLoN написа:ВЪН ДУЧЕТО ОТ ЦСКА !!! :evil:

+10

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 22 окт 2010 12:01

BaLoN написа:Приятелю нека ти кажа едно ПАРИЧНИ ПРОБЛЕМИ В ЦСКА в момента няма ! И бойкотиращите фенове бяха дърпани за носовете от Дебелия,който се възползва от моментното състояние на ЦСКА ,за да води отново война с поредните собственици ! ЦСКА играе зле така е, в криза сме,но тя не е финансова и тази криза се преодолява с помощта и мощната подкрепа на нас феновете ! Аз обаче единственото срамно нещо което видях снощи беше това,че "нашите" фенове с лидер ДЕБЕЛАКА ДУЧЕТО подкрепяха Рапид ! Това е срамното ...

ВЪН ДУЧЕТО ОТ ЦСКА !!! :evil:

Кой и по какъв начин е подкрепял Рапид?

Върни се в “ЦСКА”