ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !

Мнениеот kolokolo » 14 яну 2010 00:23

Смяната на Пенев закъсня с месец или два , но по добре късно отколкото...
Явно е че не се справя като треньор и нещата не вървят . Просто сега не е много подходящо време , но това е положението.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Сектор Г: Благодарим ти, че когато ти беше най-трудно остана

Мнениеот TPAKTOP » 14 яну 2010 00:58

Благодаря ти, Любо! Ти си тръгваш от Армията с гордо вдигната глава и уважението на феновете! Ти беше първия(надявам се не и последния), който изрази своето мнение в публичното пространство, че нашите футболисчетанай-добре играят по масите! Жалко, че тези от титан си гледат парите и от Ванюша-1 и Ванюша-2 могат да искарат по някоя хиледарка... Ти винаги ще си един от нас! Чакаме те! Успех в Европа! Когато в България нещата станат като в Англия, сър Алекс да уцели с бутонки "голямата" звезда Бекъм и ръководството да застане зад неговия гръб - ЕЛА, ЧАКАМЕ ТЕ!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 14 яну 2010 01:14

При нас все така става - собствениците се сменят, но правят една и съща малоумна грешка.....

Дали ще дочакаме времето, когато някой старши треньор на отбора ще бъде начело повече от 2 години... :?:

" На “Армията” махат треньори след Коледа

Новият век в ЦСКА показва учудваща закономерност, според която заколението на треньори традиционно е след Коледа. И също някак закономерно си отиват едни от големите легенди на тризвездния клуб.

Още първата зимна подготовка през 2001 г. ЦСКА осъмна с нов треньор. След шест поредни победи беше уволнен Аспарух Никодимов - може би най-голямото светило в професията, което клубът е дал. Паро беше уволнен за сметка на италианеца Луиджи Симони. На 63 години носителят на Купата на УЕФА с “Интер” нито пожела, нито успя да се нагоди към българския футбол. Загуби почти всички възможни дербита и бе уволнен преди края на сезона.

През 2002 г. следколедно “клане” нямаше, защото Стойчо Младенов завърши годината с рекордните 13 поредни победи и по-късно стана шампион. Бурни бяха събитията 12 месеца по-късно. Александър Станков започна 2003 г. като старши, заведе отбора на лагер на Канарските острови и веднага след прибирането си бе уволнен.

Дойде Ферарио Спасов. И неговият престой на “Българска армия” продължи до следващата зима. И Феро като Станков направи подготовка, за да бъде изгонен.

В този момент започна първата ера на Миодраг Йешич в ЦСКА. Сърбинът пое отбора, стана шампион, постигна големи успехи в Европа, но не се размина с уволнението. Макар и малко по-късно - в началото на април на 2006-а, Йешич бе изгонен и пристигна Пламен Марков.

Но и класиралият националите на “Евро 2004” наставник не успя да издържи повече от година. Марков води ЦСКА до третия пролетен кръг на 2007-а.

За втори път с работата се захвана Стойчо Младенов. И се превърна в единственият треньор на ЦСКА, изкарал без сътресения зимата през новия век. “Червените” отново станаха шампион, този път без да паднат нито веднъж през целия сезон в “А” група.

Турбуленцията в Борисовата градина доведе до отнемането на лиценза през 2008 г. и напускането на екзекутора на “Ливърпул” през лятото - за втори път след 2000 година ЦСКА смени треньор из топлите месеци.

Да вади кестените от огъня се зае друга легенда - Димитър Пенев. Почна и... не завърши първенството. И Стратега беше начело за половин сезон. “Отрязаха” му главата след първия мач за 2009-а. ЦСКА отпадна от “Пирин” за Купата на България и с гръм и трясък пристигна Любослав Пенев.

За разлика от неговите предшественици големият нападател дори не бе оставен да започне подготовката. Последният работен ден на Любо беше вчера - наблюдаваше медицинските изследвания на отбора си.

Да залагаме ли, че Миодраг Йешич ще бъде уволнен в началото на 2011 г.?

Така за десет години през 21-ви век само два пъти треньор на ЦСКА е водил отбор от първия до последния мач на един шампионат. И двата пъти Стойчо Младенов..."

Цитираната статия е от вестник Труд
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 14 яну 2010 01:26

yasso, в ЦСКА няма да видиш треньор с 2 годишен стаж(без прекъсване). Ние българите много бързо залюбваме и разлюбваме(принципно). Такива като Любо, Стойчо и чичо Митко винаги ще останат в моето сърце! НО докато става въпрос за много пари забрави за 2 години без треньорска рокада!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 14 яну 2010 01:33

Нито ми е работа,нито съм на 100% компетентен с вашия отбор, но мисля че смяната на Любо е абсолютна глупост и то при положение,че той направи селекцията !?!
Мисля,че най-успешния треньор на Цска и този който най-много ме е притеснявал (в предвид че съм от Левски) е Стойчо Младенов. Той е единствения треньор,който се подсигурява с добра селекция и винаги има по 2-ма футболисти на пост и не "сваля шапка" на "дупетата футболисти" в Цска а ги закопава на пейката !
Жалкото е,че нас феновете в България никой не ни пита какво искаме !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 14 яну 2010 08:09

За мен това беше една сто процентова простотия на "боса" Ви :shock:

CSKA V-na
Контакти:

Re: Сектор Г: Благодарим ти, че когато ти беше най-трудно остана

Мнениеот CSKA V-na » 14 яну 2010 10:36

Голям футболист, голям мъжкар, а като треньор тепърва му предстои да трупа и успехи. Рано или късно, ще се върне на „Армията” и ще бъде още по-добър треньор. Малко са случаите в които, млад специалист и започва веднага да гради блестяща кариера. Но Любо има хъс, има и желание, знае я и играта, така че всички предпоставки са налице. Дали го харесват или не собствениците, проблема си е техен, в сърцата на червените фенове винаги ще има място за Любо. Благодаря за всичко Любо, имаше и лоши моменти, но показа че си мъж и цесекар, колкото и на някои да не им харесваше това. И успех на новия треньор, които и да е той. Но си мисля, че кредита на доверие към него от страна на феновете няма да е такъв какъвто бе към Любо и при някой по-сериозен провал, ще му се засвидетелства веднага необходимото "внимание" :) .

mite.1979
Контакти:

Г-н Борисов

Мнениеот mite.1979 » 14 яну 2010 10:54

Вие изгонихте единственото положително нещо в ЦСКА!Публиката се възхищаваше на този човек.Започнохте да се появявате по често от батков пред камерите и да ставате по смешен от самия него.Жалко.Единственият верен ход ви е Стойчо Младенов,но той е мъжкар както Любо и с него няма да може да се сработите.Не спечелите ли титлата тази година ви призоваваме да напуснете борисовата градина!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Г-н Борисов

Мнениеот SAMP » 14 яну 2010 11:02

Уважавам твойто мнение Митко,ще си взема поука.Просто се събрахме с Иво и го решихме ;)
За мен е чест да бъда президент на този отбор!!!Ако не изпълним целите си този сезон,АЗ обещавам да си подам оставката!!!Аз съм човек на честта и достойнството!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “ЦСКА”