Хубаво е да си вярваш! Но отборът ще бъде представен тази неделя, а на 21-ви гостуваме на Разград! Така че каквито трансфери сме направили досега, с такива ще играем в първите 5-6 кръга! След като нямаме трансфери досега на позиции, на които имаме крещяща нужда, то едва ли ще направим кой знае какви трансфери! След като ги няма, значи нещо не се е получило, и вече се търсят други варианти(Б,В,Г и т.н.), но няма да са основните!
ПП Кареасо е доказал, че не става за крило! За дефанзивен става срещу отбори, които не са в първата 6-ца! Но ти си го брой за "звездата" на тима!
При Стамен играхме с двама дефанзивни, но ни беше друга схемата на игра! А сега ще играем с трима по-скоро централни халфове, та ще видим дали Кареасо въобще става за тази позиция! ;) :)
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
В интерес на истината, ако играем с трима за Кареасо ще бъде по-добре. Спри да търсиш само негативното. Виж новата благотворителна инициатива! Ози ден Майкъла каза, че строжа на новия стадион върви добре, а той разбира от строителство. Правят се хубави неща, просто спри да гледаш само с тъмните очила!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Благотворителността е хубаво нещо, но трябва да се гледа и футбола, защото сме футболен отбор, а не благотворителна организация! Та ако все пак направим някакви добри трансфери, тогава ще сваля "тъмните очила"! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз съм с тъмните очила, но твоите направо са уникални :lol:
Почти за всичко съм съгласен с теб, но няма как да подценяваш "косоварят"
Играч с визитка и определено не е взет за резева !
Почти за всичко съм съгласен с теб, но няма как да подценяваш "косоварят"
Играч с визитка и определено не е взет за резева !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Тоя с очилата опрощава едно десетилетие с думите "всички правят грешки". Сега 10 дена след отваряне на прозореца, вече не можел да търпи. Фен на Ганьо, не на ЦСКА. Нека си троли.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Имам добро предчувствие, че ще се подсилим с подходящи футболисти.
Пинас не знам защо, но вече си го броя за наш :mrgreen:
Пинас не знам защо, но вече си го броя за наш :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
CSKA 78 написа:Дай ми пример за селекция не навреме?! Почвали сме в ЕКТ без нападател, но не сме започвали първенството без никакъв нападател, без крила, без ляв бек и други!
Смяташ ли, че с тримата българи и косоварят ще сме някаква конкуренция на отборите от първата 6-ца да речем?!
Който и да дойде през другата седмица, ще му трябват поне месец, месец и половина, за да "влезе в час"!
ПП Не се опитвай да се подиграваш за твоя сметка! ;) :) :lol:
Каква първа шестица бе човек!?!Единствения пост който още виси е централен нападател макар че си имаме този път в лицето на Папазов!Дали ще ни трябват крила при този треньор?
danko_sot написа:Те малките няма как да захапят титуляри на този етап. Говорим обаче да са в първия състав поне и за дълбочина. Така например в центъра на защитата имаме трима яки защитници, но четвъртият защо да не е някой юноша, ако има качества. Отдясно на Бека е ясно, че ще се борят Турицов и Вион. В ляво май е само Санянг и тук се вижда, че трябва нов играч. Значи остават още трима, щото Стипич каза, че иска 4 нови. В нападение очаквах двама, той каза един. Един чист централен нападател, тоест 9-ка. Остават двама. Фаетонът почти 100 процента ще играе ляво крило. На фланга сигурно ползва и Хайнц. Тасев е на дясното, но тук май е другият търсен играч, т.е. дясно крило, което да се конкурира с Иван. Линдсет сигурно играе зад нападателя, но за тази позиция едва ли ще търсим още някой за негова резерва. Там може да ползваме и Хайнц и Шопов. Остава центъра на полузащитата. Там е Скаршем и Кареасо + Юга, който искаме да го разкараме и малката Чорба, който може да играе и по напред, а също и това момче Панайотов. Така че е трудно да се предвиди последния четвърти търсен играч за коя зона ще е. Е ако се разделим с Кари е ясно, че и затам ще трябва.
Има ЕП в момента,не гледаш ли младите футболисти какво правят,те дърпат отборите си!Време е да се дава път и на 17-19 годишни,както бяхме дали път на Антов!
BRF написа:CSKA 78 написа:Дай ми пример за селекция не навреме?! Почвали сме в ЕКТ без нападател, но не сме започвали първенството без никакъв нападател, без крила, без ляв бек и други!
Смяташ ли, че с тримата българи и косоварят ще сме някаква конкуренция на отборите от първата 6-ца да речем?!
Който и да дойде през другата седмица, ще му трябват поне месец, месец и половина, за да "влезе в час"!
Каква първа шестица бе човек!?!Единствения пост който още виси е централен нападател макар че си имаме този път в лицето на Папазов!Дали ще ни трябват крила при този треньор?
BRF написа:Има ЕП в момента,не гледаш ли младите футболисти какво правят,те дърпат отборите си!Време е да се дава път и на 17-19 годишни...
Какво да ти напиша?! Направо ме хвърли в ступор! Ха-ха!
Младежите, използвани от някои отбори на Европейското, са световни таланти(вундеркинди), които ще станат играчи от световна класа! Докато Папазов е талант не за втория ни отбор, а за третия! :)
CSKA 78 написа:BRF написа:CSKA 78 написа:Дай ми пример за селекция не навреме?! Почвали сме в ЕКТ без нападател, но не сме започвали първенството без никакъв нападател, без крила, без ляв бек и други!
Каква първа шестица бе човек!?!Единствения пост който още виси е централен нападател макар че си имаме този път в лицето на Папазов!Дали ще ни трябват крила при този треньор?BRF написа:Има ЕП в момента,не гледаш ли младите футболисти какво правят,те дърпат отборите си!Време е да се дава път и на 17-19 годишни...
Какво да ти напиша?! Направо ме хвърли в ступор! Ха-ха!
Младежите, използвани от някои отбори на Европейското, са световни таланти(вундеркинди), които ще станат играчи от световна класа! Докато Папазов е талант не за втория ни отбор, а за третия! :)
Ще станат звезди защото ще им се даде шанс да бъдат такива!Ямал и Уилямс също можеха да ги почакат 3-4 години да станат на 20,че да не им счупят психиката!В ЦСКА дори си имаме пример-Антов започна на 15 години в първия отбор!Не знам Турицов и Петров кога заиграха за първия отбор,но ако не си ме разбрал какво искам да кажа,ок!