КБ/ ЦСКА - Ботев(Пловдив) / 24.04.2019г. 19:00ч. FT 3:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: КБ/ ЦСКА - Ботев(Пловдив) / 24.04.2019г. 19:00ч.

Мнениеот Sstefanov » 24 апр 2019 21:35

hydetoshi написа:
SilentKiller написа:Финалът Ботев - Локо Пловдив ще е брутален ! Не знам как ще бъдат укротени ултрасите, ще трябва да се вика жандармерия и армията, и пак ще има смъртни случаи сигурно. :lol:

[offtopic]Предполагам,че само на sstefanov ще му бъде тъп и грозен. ;)[/offtopic]

[offtopic]Даже мисля да присъстам. Ей така да видя малко зрелище. Не че вашият мач сега не беше зрелищен, нито беше тъп, но адски грозен от страна на съдията.[/offtopic]

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 24 апр 2019 21:36

Пенев каза , че съдиите се подигравали с труда на футболистите му ! А те за отмъщение днес се подиграха с труда на съдиите му ! :mrgreen:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 24 апр 2019 21:36

Сега, по примера на Бойко Борисов и аз се отказван от Ботев Пд! - провалиха тотото!!!!
Значи, някъде преди 4-5 години, Бойче, още левскарин, му казаха да заложи на мача Монтана - "Левски" 0:3 и Монтана да вземе да вкара гол, в 89-тата минути и 1:3. И Бойче побесня...От тогава си е от Лудогорец...
Ми и на мен ми провалихте тотото - не само моето, с обръщалката за 3:2 в редовното време!!!
И ся, като ще ви накажат да паднете от Локото...като миналата година със Славия...
Е, това е нашата действителност...Постара се съдията да докара мача до необходимия резултат, в редовното време, ама канарите го оляха...
И сега, за наказание, току ще пуснат в ЕКТ Локо Пд, който ще левскарства там ;)....
Здраве да е! - трите отбора (визирам и отбора на БФС - съдиите) успяха да спретнат добро шоу! Макар че накрая се оплескаха със себе си самите ;)...
Дано Етър успее на баражите!!! - за ужас на БФС....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 24 апр 2019 21:38

Perroquet написа:
dafquezz написа:Единствено леко пресили втория жълт картон съдията, не знам какъв е тоя рев. Дузпата Енрике си я изработи, това не я прави измислена. Велизар едно време го правеше постоянно, не откриваме топлата вода.
Преди години като обърнахме Германия с 3:2 и двете ни дузпи бяха така изработени, не вярвам тогава някой да е ревал по тоя начин. И Емо Костадинов и Данчо Лечков паднаха майсторски, без да ги е докоснал защитник.
Червения картон на Вутов ако някой го смята за измислен, най-добре да се ориентира към друг спорт. Да иде някъде на запад така да се държи с рефера и гледайте как ще го пожалят, ама друг път.
Ботев са напред благодарение на гигантските си топки, хвалете тия момчета вместо да търсите кусури на един от малкото нормално свирени мачове тоя сезон.

Ха ха ха ха , ти си гледал някакъв друг мач , колега ! Второто полувреме имаше БРУТАЛНО ПОРЪЧКОВО ПОДПИРАНЕ на домакините и КОЛЕНЕ НА БОТЕВ ! :idea:

Като изключим втория жълт картон, който ЕВЕНТУАЛНО някои съдии може и да НЕ дадат, никакво подпиране не е имало. Съдията свири каквото видя, просто Енрике падна майсторски.
Това, което имаше в изобилие обаче, беше сърцатата игра на Ботев. Заслужават поздравления. За тоя гол с 9 души заслужаваха директно да им дадат купата тая вечер.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 апр 2019 21:39

dafquezz написа:
Perroquet написа:
dafquezz написа:Единствено леко пресили втория жълт картон съдията, не знам какъв е тоя рев. Дузпата Енрике си я изработи, това не я прави измислена. Велизар едно време го правеше постоянно, не откриваме топлата вода.
Преди години като обърнахме Германия с 3:2 и двете ни дузпи бяха така изработени, не вярвам тогава някой да е ревал по тоя начин. И Емо Костадинов и Данчо Лечков паднаха майсторски, без да ги е докоснал защитник.
Червения картон на Вутов ако някой го смята за измислен, най-добре да се ориентира към друг спорт. Да иде някъде на запад така да се държи с рефера и гледайте как ще го пожалят, ама друг път.
Ботев са напред благодарение на гигантските си топки, хвалете тия момчета вместо да търсите кусури на един от малкото нормално свирени мачове тоя сезон.

Ха ха ха ха , ти си гледал някакъв друг мач , колега ! Второто полувреме имаше БРУТАЛНО ПОРЪЧКОВО ПОДПИРАНЕ на домакините и КОЛЕНЕ НА БОТЕВ ! :idea:

Като изключим втория жълт картон, който ЕВЕНТУАЛНО някои съдии може и да НЕ дадат, никакво подпиране не е имало. Съдията свири каквото видя, просто Енрике падна майсторски.
Това, което имаше в изобилие обаче, беше сърцатата игра на Ботев. Заслужават поздравления. За тоя гол с 9 души заслужаваха директно да им дадат купата тая вечер.

Сега ще те разпънат на кръст,за дет се осмеляваш да дадеш лично мнение,противоречащо с хорското :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 24 апр 2019 21:40

Щеше да е по-лошо, ако бяхме продължили с такава дузпа. Честито на ботевистите и успех на финала!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 апр 2019 21:42

Е нема какво сега, подпреха си ни. Кога си е, така си е.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 24 апр 2019 21:43

Хайде лека! - разглеждате ту, пак не това което трябва...не ми се говори, как трябваше да бъде мача, щото го написах още след края на първото полувреме...
И ще се радвам Ботев да представлява България в ЕКТ - винаги е било добре! Но жалко за Берое, който е по-достоен отбор от Вадуц...Е, успех на Етър...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 апр 2019 21:44

БФС-то реши да ни направи подарък за нанесените щети в първенството, но не му се получи.

С този вратар и без Бодуров защитата ни е много слаба. Не че в атака сме нещо особено. ЦСКА се нуждае от повече класа.

Според мен Любо пусна твърде късно Евандро, накрая вместо Джеси трябваше да влезе Чорбата, а Антов да заиграе в средата на терена.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 апр 2019 21:45

CaptainBertorelli написа:Щеше да е по-лошо, ако бяхме продължили с такава дузпа. Честито на ботевистите и успех на финала!

Яки емоции бяха.Бях на Армията,но и аз останах с лош вкус.Говоря за съдията.Все пак,супер мач,това е футбола.Ще помоля за трети последен път...по полека с емоциите в темата.Тука масово си признахме като попове.Конкретно за тоя мач. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”