Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот CSKA_1948_ » 16 мар 2018 16:09

Не оспорвам качествата на футболиста в синьо, но Малинов едва ли му отстъпва, а и доколкото знам това е футбол, а не борба.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 16 мар 2018 16:34

За печелене на единоборства трябва освен техника да имаш и добра физика. Вашият не е особено надарен физически, но за сметка на това е изключително ренде.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 мар 2018 17:09

Екстра си е Малинката . Рядко сърцат и раздаващ се футболист.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 мар 2018 19:22

Два дни ,не се търпи!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 мар 2018 19:26

TristaNNN написа:
Red_Neck написа:--------Черни
Дюлгеров - Чорбата- Бодура - Сашко
Десподов - Малинов - Тиаго - Енрике
---- Бланко - Каранга

И 'що туряте Чорбата вместо Барт, след като капитанчето ви след оная контузия лани освен очеваден игрови регрес, явно има и забележими психологически проблеми - липса на увереносст при изнасянето, 'лабаво подсигуряване на Бодура, раздава тупаници и т.н. Докато Барт си е ловешко момче, Стойкас си го докара, по-рутиниран е, с богат опит у нас и в Европа. За мен и двамата са ви еднакво рисково и 'лабаво звено в момента, но все пак ...
А 'що не туряте негъра с номер 16? Имайте предвид, че нашия Тиам със сигурност ще има задачата да бори и хапе в центъра и жална им майка на Малинката и Тиаго без контранегър.

Кой по дяволите е тоя Тиам?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 мар 2018 19:29

TristaNNN написа:
CSKA_1948_ написа:Точно пък срещу Малинката нямате никъв шанс! ;)

Е, щом пък си рекъл, кой съм аз да споря. Ама все пак, за трезвомислещите прилагам малко допълнителна информация от мрежата:

Khaly Thiam:
Height: 1.86 m
Weight: 78 kg
----------------------------------
Kristiyan Malinov:
Height: 1.7 m
Weight: 67 kg

Я сложи габаритите на Раул Лое и вашия направо да не излиза :lol: !Странен критерии за футбол,но като се има предвид чии фен си го приемам за нормално!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 мар 2018 20:52

Този мач го чакам с любопитство и ми е пълна загадка-ще обясня защо: дотук и в петте си мача двата отбора играха срещу автобуси. Как ще изглеждат, когато тръгнат да се надиграват, е напълно неясно. За сините победата изобщо не е задължителна и не е цел на всяка цена, докато за противника и хиксът би бил провал. ( :mrgreen: след 25 дни обаче нещата в този аспект ще се обърнат :mrgreen: ).
Все пак не очаквам някакво зрелище, нито пък грандиозна посещаемост( дано ме опровергаят).
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 мар 2018 21:02

И к,р за бфс и шантавия начален час на мача!Ще ставам в 6 сутринта за да съм навреме! :shock:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 мар 2018 21:40

bobonikolov написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
Red_Neck написа:Никола Попов ще свири мача ;)
Предполагам няма много изненадани ;)
Делиорманската подлога, която беше наказана след Левски - Лц в началото на сезона ще има възможност да се докаже, .... ако се наложи ;)

Айдеееее, веднага почнаха със застраховките. :lol: Стойкас още ли е пас по въпроса с това назначение?

Не е далеч от логиката да ви подпрат с цел Лудогорец да дръпне. ;) Както знаеш в момента се води кръвна война по ос Ганчев-Домусчиев.Само да няма жертви накрая.

Точно заради това нашите трябваше да поискат рефер от чужбина за всичките 5 мача с Левски. За да няма възможности за аванти.

В последните 4 мача авантите са все във ваша полза. Защо не поискахте съдия от чужбина още след авантата с Черно Море към Чорбаджийски?

Защото както каза авантите са в наша полза хахахаха. Кой бяга от хубавото ми кажи а? :) :) :) :)
Сега сериозно - не задаваш въпроса си към правилния човек. Задай го където трябва. Ако питаш мен цялото ни първенство трябва да се свири от рефери от чужбина. Ама всеки кръг съдия от различна държава. Само тогава няма да има съдийска помощ за който и да е отбор. Ама не става. Е за това мачовете като тези изброени от теб се свирят от бг съдии, повечето от които свирят както им дойде. И така както пускат аванти на нас в едни мачове (както ти се изразяваш) в следващите ни режат главата до кръста. Та общо взето авантите от първите се обезсмислят. Има само един отбор в България, на който му пускат аванти и не му режат главата после и това е Лудогорец. Ама нещо те нямаше да раздаваш морал, когато техния директор си вечеряше спокойно със съдията вечерта преди мача им с Черноморец?Що така?

[offtopic]Съгласен съм,че трябва да се викат съдии от чужбина за най-важните мачове. Но съдии като Л.Микел, М.Мерк, Д.Паули, М. ван дер Енде, Д.Йол,Дж.Бориело- всеки един от тези съдии е свирил мачове у нас, апропо може ли да провериш как са свършили мачовете свирени от написаните по-горе съдии ;) - май резултатите няма да ти харесат, но какво да се прави и ЦСКА и ЦСКА-Софияимат срамна статистика от мачовете свирени от чужди съдии.
Сега сериозно,ако се викат съдии от чужбина трябва да се викат наистина топ съдии( не че те не грешат- примерно Л.Микел свири такава дузпа за Левски дето и аз не бих я свирил,но те свирят това ,което са видели) , просто от такива съдии нашите футболисти от питбули стават йоркшири . Примерно преди доста време бях писал,че във всеки мач Каранга е минимум за картон , във всеки всеки втори мач Чорбаджийски е за гонене. От Лудогорец Сисиньо , Дяков ,Моци общо взето всеки мач са за картони(минимум жълти ,много често за червен). Повярвай ми ,ако един топ рефер свири наш мач всеки един от тези хубавци ще бъде по-нисък от тревата.
Би ли посочил в кои мачове толкова са ви "рязали главата до кръста" - аз се сещам за мача с Ботев- там имаше съдийска грешка ,която оказа влияние върху крайния резултата. Докато грешките във ваша полза,които са оказали влияние на крайния резултат са доста повече. През този сезон за първи път мога да кажа ,че имаше и мачове в които Лудогорец също бяха клани- срещу Верея и срещу вас за Купата,но след тези два мача те "взеха мерки ,да не стават грешки"
Всеки който е близко до българския футбол знае,че ГГ унищожи доста съдии. Знаеш ли какво се случи с Цв.Георгиев(Малката Баничка)-беше съдия №2 в ранглистата ,а не свиреше в А група. Докато А.Ахмед и Г.Йорданов изхвърчаха завинаги от съдийството имаше един период от близо 3 години през който А.Генов не свиреше мачове на Литекс. Това го знае всеки един съдия,не че споменатите от мен съдии за еталон за честност и безпристрастност, но в сравнение с "талибаните на ГГ" (Н.Йорданов, Ст.Тодоров, Н.Попов(преди време на един мач Левски-Литекс 1:2 и двата гола на Литекс бяха от очевадни засади )Г. Кабаков) са направо китка.[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 16 мар 2018 22:04

Achtung_Juden написа:За печелене на единоборства трябва освен техника да имаш и добра физика. Вашият не е особено надарен физически, но за сметка на това е изключително ренде.

Повечето кила не означават по-добра физика, ама нейсе.

Върни се в “ЦСКА”