Браво на момчетата. На мен най-много ми харесаха в този мач новото момче Антон Недялков (досега не го бях наблюдавал заради контузията, ами очарован съм от видяното, само да си поправи центриранията като захожда по крилото и ще гази лошите доста- като про си я пипа топката) и Диого Виана. Арсенио Нунеш малко по-слабо игра. Доста положения за гол имахме, играта беше добра и заслужени три точици. Огледах набързичко съставите на всички отбори, че трябва да си биндисам и един голмайстор, ама много слаби нападатели виждам в доста от отборите и ще е на карамбол избора. Харесва ми, че малкото чужденци в отбора показват постоянство и си ги бива, в ЦСКА дето са, другите тепърва ще ги видим, ама не ми вдъхват доверие, затова ни бият отборите из Европата, много слаби чужденци водят ни, а много на брой в някои отбори като цяло, а те правят разликата в отборите по чужбина, но гръбнаците са с техни си местни. Не се научиха как се прави футболчето. Гришата ще им покаже как, само още един нападател класен да изнамери и бива.
Лошите да се хващат за членове и алинеи и да продължат да пишат до организациите доноси, че друго нема да им помогне да заживеят в мир със себе си.

[offtopic]Лошото е, че отборите не са привличали качествени нападатели, нивото сигурно ще е ниско на футбола у нас, а трябва да го вдигаме като правим нови формати.

Очаквам ЦСКА да има проблеми със затворени отбори, не с отворени! Поздрави на славистите, които искаха да се гаврят с наше потекло- който се гаври, ще пада такачка!