mirodes написа:Аз каква вина имам,та да се срамувам ,както ни убеждават говедата?И какво трябва да направя при това положение-да се откажа завинаги от българският клубен футбол,или да стана фен на ФК Подуяне?
Това ми каза мой познат цесекар: "Ако Литекс стане ЦСКА, аз вече няма да имам клуб. Пак ще бъда армеец и пак ще си обичам ЦСКА, но така както едно дете обича покойните си родители. ЦСКА просто няма да го има. Няма да ходя на мачове повече и оранжево-червен шал няма да сложа, ако ще и Литекс-ЦСКА да спечели ШЛ. Сигурно ще гледам български мачове по телевизията, но като неутрален зрител."
Според мен това е достойна позиция, аз така бих постъпил ако същото стане с моя любим клуб. Вярно, човека е на средна възраст, бил е в казармата, има висше образование и не ходи в Сектор Г, но за мен той е повече армейски фен отколкото тези, припознали новото изчадие. Няма нищо срамно да играеш в долните дивизии, още повече след като си изпаднал по административен път, а не на база спортни резултати. Но да се отречеш от клуба си в името на мангизите и предстоящите нови титли, ето това е чутовен срам за един фен.