OT18 написа:BRF написа:phd написа:BRF написа:Всъщност решенията за ЦСКА в момента ги взема човек излъчен от организираните фенове.Значи това,което прави той е и тяхно желание.Ще видим какво ще се случи,но не виждам смисъл да ходим в А окръжна,а просто да си вземем лиценз за А група и да продължаваме с план за оздравяване.По-лесно ще се оправят нещата докато сме в А група , ходенето в А окръжна за какво е!?Намалят се заплатите(повечето футболисти изявиха готовност за това) и си играем в първенството.Генерираме приходи от билети и ТВ права,а тия които ще дават пари за отбора да го правят като спонсорство а не заеми!Иначе нищо не правим!Ако с малък бюджет не се задържим в А група ще изпадаме в Б и така!Продават се тия земи и се плаща на НАП!Лошото е,че според мен проблема не е толкова в НАП,колкото в мините заложени от титан-тенгарини,менгарини и тем подобни!От тази гледна точка е по-добре в А окръжна и така!
+ 1
(само това с продажбата на нивите нема да стане, защото чичко ви Томов се е погрижил - те не струват особено много, доколкото прочетох из медиите).
Няма значение колко струват,да се продават и да се плаща,това казвам!Говори се,че са служили за обезпечение на 8 милиона лв към НАП!Аз съм един от наследниците на земя в Обзор(на 5 км от Бяла) на 10 дк земя и стойността и е около 1 милион евро!Не знам колко е земята в Бяла,но може и да струва 3-4 милиона евро!
Тази стойност може да я постигнеш, ако е урегулирана и може да се строи на нея. Ако е в някой защитени местности я струва 1лв. я не.
Това както казах не го знам!Ама и ако НАП са приели за залог земя,която струва 1 лв за обезпечение на 8 милиона,кой е виновния?