ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefani

Re: ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Мнениеот stefani » 27 мар 2015 16:39

Инджов: ЦСКА е във фалит и няма да вземе лиценз !!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 мар 2015 16:39

pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:
balef написа:Кой луд ще дава пара на другарите Батков и Томов ? :)

Аааааааааааааааааа, имаааа, имаааа................питай Тео :)

Въпросът е следният: Как може за един клуб, държавата да даде над 6 000 000 лева народна пара, а за останалите не може? Малко ли му бяха аризаните БМФ, Пеницилинов завод и още куп благинки, та и суха пара му се дава накуп?

Я прочети тук и пак си измисляй! Смешко!
http://www.blitz.bg/sport/article/266757
Чети и тук:
http://www.sportal.bg/news.php?news=452405
Последна промяна от Луд Гидия 123 на 27 мар 2015 16:41, променено общо 1 път.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 мар 2015 16:40

pampi написа:
Jorkorazporko написа:Хайде наливайте пари в това "НЕ"запорирано дружество! Със сигурност ще спасите отбора с гениалността си, и невероятната си проницателност!! Докато има такива като вас, който да хранят престъпници като Лупи и Батков, винаги ЦСКА и Левски ще са в неформален фалит!
Изображение

А бе, някой пита ли те тебе, де си харчиш парите? Ба си човека, ти още малко ще дойдеш да ми светиш и да ми даваш наклон на инструмента!...

Дружеството на което си превеждаш парите е в запор, парите ти ще бъдат запорирани и няма да помогнат за спасяването на лиценза! Извинявай, че се опитвам да ти спестя пари и нерви! Поне се поинтересувайте малко къде ще ти отидат парите ...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 мар 2015 16:42

Луд Гидия 123 написа:
pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:

Въпросът е следният: Как може за един клуб, държавата да даде над 6 000 000 лева народна пара, а за останалите не може? Малко ли му бяха аризаните БМФ, Пеницилинов завод и още куп благинки, та и суха пара му се дава накуп?

Май не си разбрал, една част я дава държавата а по-голямата част от проекта ги дава лично Домусчиев. /Кога станаха 6 милиона не знам/. Разбира се трябва да бъде създаден издържан инвестиционен проект за това.
Ако Томов-лъжеца създаде проект, в който да са заложени същите договорености държавата ще даде и на тях, бъди сигурен. Защо обаче Томов не си направи този труд? Да го питаме, да се хленчи от страни е лесно.

Ши-ит, тихо, че ставаш смешен! Заради тези пари, дето Гела прилапа, целия Разградски окръг остана без пари за строеж на спортни обекти години напред. В Исперих, Кубрат, Лозница и Завет общинските стадиони са в руини и децата няма къде да играят, ама Каузата има трибуна "Моци"...Щеше да е смешно, ако не беше тъжно -"Моци"... Баси гаврата със спортната история на Лудогорието - "Моци"... Комплексарска работа...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

biso62
Контакти:

Re: Прехвърлете си парите от акциите в ЕЛАНА към ЦСКА!

Мнениеот biso62 » 27 мар 2015 16:43

Чакай, чакай новия отбор ще се казва ЦСКА и ще е на армията! Ботев като фалираха, да не би да се казват по различен начин и да играят на различно място, пред различни фенове? Това е само формалност, за да се изчисти клуба, успехите са си постигнати, тях никой не може да ни ги земе! Много хора ще твърдят, че ЦСКА е фалшив отбор, но те го твърдят и сега, така че няма значение! Ще отнеме малко време разбира се, но рано или късно ще трябва да си платим цената за лошото управление![/quote]

Имахте късмет,че по едни или други причини Цецо ви взе преди да сте изкарали дестеина сезона по селата.Защото ако не бе той,това ви се пишеше.И след 15 години този горд Ботев,за който сега се биете в гърдите щеще да си е Ботев Коматевски. Между другото-Ботев ли сте,или Металик-Сопот? И как се случи това?

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 мар 2015 16:43

pampi написа:
Jorkorazporko написа:Хайде наливайте пари в това "НЕ"запорирано дружество! Със сигурност ще спасите отбора с гениалността си, и невероятната си проницателност!! Докато има такива като вас, който да хранят престъпници като Лупи и Батков, винаги ЦСКА и Левски ще са в неформален фалит!
Изображение

А бе, някой пита ли те тебе, де си харчиш парите? Ба си човека, ти още малко ще дойдеш да ми светиш и да ми даваш наклон на инструмента!...

Харчи си парите където искаш-твои са си, ние пък защо да не ти се посмеем на акъла :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 мар 2015 16:44

stefani написа:Инджов: ЦСКА е във фалит и няма да вземе лиценз !!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Ха, Инджов най-накрая получил счетоводните документи на Клуба! Даже ги прочел! Виж ти, пък уж не му ги давали!
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 мар 2015 16:46

pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:
pampi написа:
Луд Гидия 123 написа:

Май не си разбрал, една част я дава държавата а по-голямата част от проекта ги дава лично Домусчиев. /Кога станаха 6 милиона не знам/. Разбира се трябва да бъде създаден издържан инвестиционен проект за това.
Ако Томов-лъжеца създаде проект, в който да са заложени същите договорености държавата ще даде и на тях, бъди сигурен. Защо обаче Томов не си направи този труд? Да го питаме, да се хленчи от страни е лесно.

Ши-ит, тихо, че ставаш смешен! Заради тези пари, дето Гела прилапа, целия Разградски окръг остана без пари за строеж на спортни обекти години напред. В Исперих, Кубрат, Лозница и Завет общинските стадиони са в руини и децата няма къде да играят, ама Каузата има трибуна "Моци"...Щеше да е смешно, ако не беше тъжно -"Моци"... Баси гаврата със спортната история на Лудогорието - "Моци"... Комплексарска работа...

Комплексарска, комплексарска, колко да е комплексарска, догодина в Разград ще се играят мачове на европейско ниво, а вие ще лапате мухите.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 мар 2015 16:47

Луд Гидия 123 написа:
pampi написа:
Изображение

Харчи си парите където искаш-твои са си, ние пък защо да не ти се посмеем на акъла :)

Бе смей се на каквото си искаш бе, досадник, все ми е през ...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

biso62
Контакти:

Re: Прехвърлете си парите от акциите в ЕЛАНА към ЦСКА!

Мнениеот biso62 » 27 мар 2015 16:47

kolokolo написа:Един армеец не може да се нарече другояче освен жалък (като разпорения жорко) , когато докато се решава съдбата на клуба той мишкува и се ослушва да не би да се мине . Може да вземем лиценз или не , ние сме длъжни да направим каквото можем . В случая ,да си поизитупаме джобовете . В ЕЛАНА залежават няколко стотин хиляди лева , могат да са по-полезни в сметките на ЦСКА . Ще е престъпление да се дадат пари за трупата на мухлясалата перука , и съблечения и обезчестен Петев .
Бойкот на мача и парите за лиценз .
От мен Лупи получи подарък , като за 40 инчов телевизор . Заслужи си го с многократното разпорване на окаляните дупета , които безразборно сер.т във форума на ЦСКА . Не могат да се удържат вече . 8-)

Това е,Пич! И не само заради гореизброеното.Той е причината сега да се прави кампания и е сам на амбразурата.Изгониха Стойчо,но Томов спечели уважението ми.Не знам докога.Но ги има! И аз се отчетох!

Върни се в “ЦСКА”