Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
pampi написа:Луд Гидия 123 написа:balef написа:Кой луд ще дава пара на другарите Батков и Томов ?
Аааааааааааааааааа, имаааа, имаааа................питай Тео
Въпросът е следният: Как може за един клуб, държавата да даде над 6 000 000 лева народна пара, а за останалите не може? Малко ли му бяха аризаните БМФ, Пеницилинов завод и още куп благинки, та и суха пара му се дава накуп?
pampi написа:Jorkorazporko написа:Хайде наливайте пари в това "НЕ"запорирано дружество! Със сигурност ще спасите отбора с гениалността си, и невероятната си проницателност!! Докато има такива като вас, който да хранят престъпници като Лупи и Батков, винаги ЦСКА и Левски ще са в неформален фалит!
А бе, някой пита ли те тебе, де си харчиш парите? Ба си човека, ти още малко ще дойдеш да ми светиш и да ми даваш наклон на инструмента!...
Луд Гидия 123 написа:pampi написа:Луд Гидия 123 написа:balef написа:Кой луд ще дава пара на другарите Батков и Томов ?
Въпросът е следният: Как може за един клуб, държавата да даде над 6 000 000 лева народна пара, а за останалите не може? Малко ли му бяха аризаните БМФ, Пеницилинов завод и още куп благинки, та и суха пара му се дава накуп?
Май не си разбрал, една част я дава държавата а по-голямата част от проекта ги дава лично Домусчиев. /Кога станаха 6 милиона не знам/. Разбира се трябва да бъде създаден издържан инвестиционен проект за това.
Ако Томов-лъжеца създаде проект, в който да са заложени същите договорености държавата ще даде и на тях, бъди сигурен. Защо обаче Томов не си направи този труд? Да го питаме, да се хленчи от страни е лесно.
pampi написа:Jorkorazporko написа:Хайде наливайте пари в това "НЕ"запорирано дружество! Със сигурност ще спасите отбора с гениалността си, и невероятната си проницателност!! Докато има такива като вас, който да хранят престъпници като Лупи и Батков, винаги ЦСКА и Левски ще са в неформален фалит!
А бе, някой пита ли те тебе, де си харчиш парите? Ба си човека, ти още малко ще дойдеш да ми светиш и да ми даваш наклон на инструмента!...
stefani написа:Инджов: ЦСКА е във фалит и няма да вземе лиценз !!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
pampi написа:Луд Гидия 123 написа:pampi написа:Луд Гидия 123 написа:balef написа:Кой луд ще дава пара на другарите Батков и Томов ?
Май не си разбрал, една част я дава държавата а по-голямата част от проекта ги дава лично Домусчиев. /Кога станаха 6 милиона не знам/. Разбира се трябва да бъде създаден издържан инвестиционен проект за това.
Ако Томов-лъжеца създаде проект, в който да са заложени същите договорености държавата ще даде и на тях, бъди сигурен. Защо обаче Томов не си направи този труд? Да го питаме, да се хленчи от страни е лесно.
Ши-ит, тихо, че ставаш смешен! Заради тези пари, дето Гела прилапа, целия Разградски окръг остана без пари за строеж на спортни обекти години напред. В Исперих, Кубрат, Лозница и Завет общинските стадиони са в руини и децата няма къде да играят, ама Каузата има трибуна "Моци"...Щеше да е смешно, ако не беше тъжно -"Моци"... Баси гаврата със спортната история на Лудогорието - "Моци"... Комплексарска работа...
Луд Гидия 123 написа:pampi написа:Jorkorazporko написа:Хайде наливайте пари в това "НЕ"запорирано дружество! Със сигурност ще спасите отбора с гениалността си, и невероятната си проницателност!! Докато има такива като вас, който да хранят престъпници като Лупи и Батков, винаги ЦСКА и Левски ще са в неформален фалит!
Харчи си парите където искаш-твои са си, ние пък защо да не ти се посмеем на акъла
kolokolo написа:Един армеец не може да се нарече другояче освен жалък (като разпорения жорко) , когато докато се решава съдбата на клуба той мишкува и се ослушва да не би да се мине . Може да вземем лиценз или не , ние сме длъжни да направим каквото можем . В случая ,да си поизитупаме джобовете . В ЕЛАНА залежават няколко стотин хиляди лева , могат да са по-полезни в сметките на ЦСКА . Ще е престъпление да се дадат пари за трупата на мухлясалата перука , и съблечения и обезчестен Петев .
Бойкот на мача и парите за лиценз .
От мен Лупи получи подарък , като за 40 инчов телевизор . Заслужи си го с многократното разпорване на окаляните дупета , които безразборно сер.т във форума на ЦСКА . Не могат да се удържат вече .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта