pampi написа:Red joker написа:pampi написа:Red joker написа:Къде ми е грешката ,че не те разбрах!?Да изиграеме тактически правилно един мач ли!?Или предпочиташ да ни бият като неразработен тупан ли,или че нямаме нужните играчи за новия стил на игра!?Относно 87-ма и аз бях свидетел на създаването и израстването на този отбор,но дали Галин ще е като Пената и дали ще има същите таланти като него тогава
Мачът беше тактически правилно изигран! Ако онова недоразумение Оршулич беше на нивото на един средностатистически централен защитник от А група, Каузата нямаше да има голово положение. Дори пропуска на Безяк нямаше да го има, ако хърватчето беше играч. Че то Лудогорец нямаха едно изработено от тях положение бе!
Галин беше на място и вратарчето е попадение. Гладно, несработено с отбора, без самочуствие, но показа качества момчето и трябва да му се даде шанс...
Не беше правилно изигран с оглед на футболистите ,които имаме ,тяхното физическо и тактико-техническо състояние,това ти казвам за н-ти път,ако не си го разбрал-о.к. въпрос на гледна точкаИ още нещо-не съм фен на „Слабия“ или на „Ч.море“ и не ми е все едно дали моят отбор ще падне с 1:0 или с 4:0
![]()
Един и същ мач ли сме гледали не разбрах? Правим само една промяна, примерно Бранеков вместо Оршулич. Ти как си представяш Барт да направи гол за един на нула? За втория гол няма и да говорим въобще, защото ще е комично,ако не беше трагично. А при 0 на 0 до към 65-70 минута кво правим, ако сме на съдията на мястото?
Окончателно се осираме, зер и без това наказанието вече сме си го изпросили...
Айде сега па Бранеков