Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 мар 2015 11:19

По всяка вероятност новият тренер няма да е Любо и слава богу,както вчера един колега каза,дефанзивните играчи стават по-добри тренери,с изключение на бековете може би.Новият ни наставник ще е Галин Иванов,като вероятно до него на скамейката ще е или Пената,или Сашко Борисов,докато Галин изкара лиценз.Адмирирам и назначението на Валката за спортен директор,вярвам,че най-малкото ще работи в името на клуба.Мисля си,че Владо Манчев щеше да е по-подходящ заради контактите си в Европа.Стойчо Стоев на мен не ми допада,а Феро би бил подходящ за директор на школата,но сега е пред влизане в А група,стабилност в Монтана едва ли ще се откаже от професията,за да дойде в ЦСКА.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 22 мар 2015 11:46

Ако няма да е Любо, поне да е Беноа Кое примерно...Нещо не си ни представям с Вълов спортен директор и Галин Иванов или Томаш старши треньор.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 22 мар 2015 12:11

Политиката на залагане на млади треньори без опит да поемат изведнъж водещ отбор е нож с две остриета. За пример мога да дам Милан (отбор на който симпатизирам), където тази практика е водеща от 1986-а насам. От една страна имаме свръхуспешните назначения на Ариго Саки (преди да поеме Милан водеше някакъв отбор от втора или трета дивизия) и Фабио Капело (поел Милан направо от треньор в школата), но от друга имаме сумати неуспешни назначения като Дзакерони, Алегри и сега Индзаги.. Ситуацията е 50/50 - или ще извадиш късмета да назначиш голям треньор, или това назначение ще се окаже пълен провал..

Стоев си има отбор и него можем да го изключим и от всякакви бъдещи сметки - когато го назначиха на Герена, той си призна, че изпитва симпатии към сините и че някой ден, дори да му предложат, не би поел ЦСКА.. Иначе аз не крия, че го харесвам като треньор и съм убеден, че той щеше да има далеч по-успешен период като треньор при нас, отколкото при тях (сигурен съм, че вече съжалява, че ги е поел), но това си е неговият избор.. Същото се отнася и до Димитър Димитров-Херо. който многократно е заявявал, че не би приел оферта от ЦСКА, защото си е левскар. Но пък аз лично не го харесвам особено като треньор него.. За други български треньори извън синьо-червения спектър, които да са подходящи да водят някой от грандовете, не се сещам в момента :roll: В кръга на шегата, след като Домусчиев осигури треньор на националния отбор, треньор на Левски, от лятото може да осигури и треньор на ЦСКА, като ни предостави чичо Гошо да ни научи на разградския стил на игра :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 мар 2015 12:14

Тик-Так1892 написа:По всяка вероятност новият тренер няма да е Любо и слава богу,както вчера един колега каза,дефанзивните играчи стават по-добри тренери,с изключение на бековете може би.Новият ни наставник ще е Галин Иванов,като вероятно до него на скамейката ще е или Пената,или Сашко Борисов,докато Галин изкара лиценз.Адмирирам и назначението на Валката за спортен директор,вярвам,че най-малкото ще работи в името на клуба.Мисля си,че Владо Манчев щеше да е по-подходящ заради контактите си в Европа.Стойчо Стоев на мен не ми допада,а Феро би бил подходящ за директор на школата,но сега е пред влизане в А група,стабилност в Монтана едва ли ще се откаже от професията,за да дойде в ЦСКА.

Такива неща не трябва да се допускат!Щом няма дори лиценз,как ще ни е треньор?Пак същите компромисни варианти!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 мар 2015 12:29

М/у другото за протокола да кажа че за мен Ферарио Спасов е един от най-добрите треньори в БГ. Човека който направи
така че глупака Йешич да се самонарече генерал и да стане шампион с ЦСКА. Основната причина за това са Ферарио и
Ст. Орманджиев! М/у другото и Ил. Илиев и Ст. Орманджиев също трябва да се премисли дали при една нова власт
да не получат някакви договори за 2/3 г. за да понаучат малко бъдещите директори. Ферарио едва ли ще остави
в момента Монтана колкото и смешно да звучи за да води ЦСКА до края на шампионата.
Ферарио само с изгонени бивши юноши на ЦСКА,Левски,Славия и Локо Сф ще направи отбор който ще се класира в топ 4
без грижи а ако се намерят 2/3-ма читави чужденци влиза и в борба за титлата! Ако ЦСКА лятото успее да задържи
Ив.Маркович, Т.Силва и Милисавлевич ще е добре. М/у другото сега е момента Милисавлевич да го сложат вътрешен
полузащитник на мястото на Маркиньос, мисля че ще е с пъти по-добре при тази криза трябват и нестандартни решения.
Силва и Платини крила Милисавлевич в средата. Също така не би било лошо да се опитат да върнат Карачанаков лятото
сега ако беше в отбора може би за 4-мача щеше да е вкарал поне гол с удар отдалеч. Ст. Младенов и въобще наще треньори
са много праволинейни, не гледат нищо и не се учат а може да се играе дори и в схема без централен нападател, един
Л.Спалети го прави дълги години в Рома, дори Дел Боске го използва в Испания понякога. Не казвам че трябва да играем
така казвам че треньорите ни са без въображения и не виждат по-далече от носа си. Когато нападателите не са ти
във форма еми пробвай, пусни повече бързи и технички играчи в атака и по всяко време ротации, на върха винаги различен играч!
Не е задължително да вкараме гол с глава след центриране нали или пък ако е така може и защитник да го вкара след корнер.

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 22 мар 2015 13:06

Вземайте Йешич...
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 мар 2015 13:18

Задължително ново лице!В темата за Стойчо съм писал виждането си за нов треньор.
Стига вече със стари муцуни.Мисля,че ни трябва "свежа кръв" иначе ще дегенерираме.Не трябва да е някакво "име", а някой амбициозен,който тепърва иска да се докаже и може да рискува,експериментира и е по-освободен във вижданията си.Може да се огледаме за някой в околните страни и в Ц. Европа.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 мар 2015 13:43

Мога да ви препоръчам бившия ми треньор, но и той поостаря и не знам дали му се работи още, тъй и тъй си взимаме съграждани за собственици, поне и треньор да ни докарат оттам. Носи и звучната фамилия Пенев, ще затегне сериозно дисциплината в отбора, но за целта футболистите ще трябва да му носят крави, телета или чували с картофи, за да играят като титуляри! Но така се става човек! :)
[offtopic]На разбора ще се съберат с чичо Митко и може да ударят и по някоя друга табла, шах, а защо не и две ракии, за да отпразнуваме и първи три точици след някой мач в плейофите, да са ми живи и здрави двамата! :) Успехите му доколкото ми е известно е едно първо място при юноша-старша възраст за първенство и един четвъртфинал за републиканската купа! Идеален е за кандидат, като гледам какви варианти търсим, а и за разлика от другите си има и много стаж зад гърба, вече ПРО лиценз не знам дали има, но ще назначим някого по старата и добре изпитана формула с ПРО лиценза. :) :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 22 мар 2015 13:49, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 22 мар 2015 13:46

Ферарио Спасов е най - добрия вариант! Технически грамотен, интелигентен, дипломатичен, отборите му играят винаги мотивирано и стегнато, адаптивен и умее да налага млади футболисти, и да прави отбор с малко пари! Спокойно може да се вземат добрите млади футболисти от Б групата като Янаки Смирнов 23 годишен от Локо ГО, Атанас Илиев 20 годишен Добруджа, Деян Лозев от Хасково, да си върнем Витанов, Божилов, Васко Попов, Господинов и тн. Има много млади футболисти в Ботев и Литекс, може да се търси вариант за привличане, ако е възможно!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 22 мар 2015 13:52

:( Ще ме прощавате, ама изобщо не съм съгласен за Ферарио Спасов! Той може да е добър треньор, тактик и селекционер, но е един обикновен СТРАХЛИВЕЦ! С какво е по-различен от Младенов? ФУТБОЛ СЪС СТРАХ НЕ СЕ ИГРАЕ!!! Забравили ли сте безумните му решения в напечените мачове с ЦСКА срещу Омония, Левски и Черно Море? А загубения финал за Купатa срещу Литекс? Този по-далеч от Армията :arrow:
Изображение

Изображение

Върни се в “ЦСКА”