VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

matrix
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот matrix » 13 сеп 2014 19:06

Надянаха ли ви го свинчета, а така, трябваше и да ви бият ама за съжаление в наказателните полета на ЦСКА и Левски съдиите са слепи а в противниковите виждат невидими неща ;) И не разбирам защо и сините и червените фенове постоянно пеят че са шампиони, скоро не са били до колкото помня, скоро няма и да бъдат :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 сеп 2014 19:06

Цял мач абсолютно нищо не играхме.Скъсаха ми нервите от 15-стата минута,когато ги усетих,до края.Само да не ми се оправдавате с терена.Малоумните идиотски отигравания и безкрайно нулевото КПД на някои футболисти нямат нищо общо с терена.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2014 19:07

delqnski47 написа:Чист загубен мач на треньора ни.Това е моят коментар.А резултатът е напълно закономерен.

Сега ще те захапят"глутницата питбули",които стоят плътно зад ....

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 13 сеп 2014 19:07

Ми... от една страна си казах, че Морето не заслужава точицата, защото бяха пълна скръб. Обаче. Стойчо тръгна да пази единия си гол още 20-25 мин. преди края, което е много и залужено си получи гола. Това винаги е опасна игра. От тая гледна точка си е заслужено. Ако беше продължил нападателно като нищо щеше да им вкарат още 1-2 до последната минута.

Пък иначе... не мога да повярвам, че Варна е станал такъв умрял град. Толкова да нямат фенове в един от най-големите градове в страната. Плебеите от Спартак сигурно щяха да викат за отбора си. Не го разбирам това. Вероятно варналии държаха за ЦСКА масово, което си е доста тъпо ако е било така.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2014 19:07

Red_Teror написа:Момчета с тази слаба игра която показахме днес не знам какви шампиони ще ставаме ... :|
Дано се оправи играта ни и да заиграем по добре, че с тази игра Лудогорец скоро няма да ги победим.....

А бе вие май мислите, че сме някаква класа със селекция от безработни футболисти. До скоро се надявахме да не изпаднем, а сега се вайкаме, че Лудогорец ни били.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 сеп 2014 19:08

[offtopic]Вие сте армейКите! Лапахте на Тича ку*o ! :mrgreen:[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 13 сеп 2014 19:08

Въпреки напъните на съдийската тройка логичното се случи. Интересно щеше да е, ако не беше влезнал далечния удар какви щяха да са оправданията на гостите и по - специално на треньора. Сега бяха, че от 1 ситуация е влезнал гол, а неговия отбор колко имаше?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2014 19:11

Red Warrior написа:
Red_Teror написа:Момчета с тази слаба игра която показахме днес не знам какви шампиони ще ставаме ... :|
Дано се оправи играта ни и да заиграем по добре, че с тази игра Лудогорец скоро няма да ги победим.....

А бе вие май мислите, че сме някаква класа със селекция от безработни футболисти. До скоро се надявахме да не изпаднем, а сега се вайкаме, че Лудогорец ни били.

Сега не играхме ли с Черно море или нещо съм заспал.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 13 сеп 2014 19:12

Стойчо си е за таковане... :x :|

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 13 сеп 2014 19:13

Голям праз . Напред червените , идва златото ;)

Върни се в “ЦСКА”