XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА 1:2

Мнениеот petko.h.markov » 25 фев 2014 09:52

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Мене повече ме притеснява, че вече измина цела година с този отбор, а продължаваме да нямаме изграден стил на игра. Незнам това ли са възможностите на Стойчо, но нещо наистина трябва да промени, щото оправданията вече не важат.

В Черноморец са събрани "кол и въже" в последния момент,проведоха подготовката си в България и въпреки това вчера
показаха повече стил и игра.В средата на терена показаха повече идея и игра/надиграха ни/Страхът е човешко чувство
но когато те обхване парализира ума,обхваща те паника и започват глупостите.И аз се надявам на промени,но определено съм песимист.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 фев 2014 10:16

Дали имаме изграден стил на игра, ще се види в следващите няколко кръга. Първият пролетен мач почти всяка година ни е слаб, дори след това да направим силна серия, така че вече съм свикнал да не си правя абсолютно никакви изводи от него.
Все пак съм съгласен, че е добре да има промени в състава. Като за начало Сънди и Косоко може би трябва да са титуляри - това се видя още в контролите, дори да игнорираме вчерашния мач, в който това впечатление всъщност се затвърди. (Определено и аз недоумявам от отношението към Косоко - вчера единствено той и Ив. Стоянов дадоха адекватна подкрепа на Бадема в атака.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 фев 2014 12:50

Страхотен мач от към забавление,резултат и емоции!Все пак не всеки ден побеждаваме в Бургас и не всеки мач бием с гол в последната минути.Аз съм доволен.Имаме всички изгледи в края на основната(не се сещам друг начин да я нарека)част от първентсвото да сме веднага след двата най-стоиностни отбора в България към момента!Това в началото на първентсвото въобще не съм го допускал.Така,че всичко е наред.
Най-притеснителното е несработената игра на отбора.Да не забравяме,че все пак е първи пролетен мач.
Доста мачове през това първентсво играхме по-добре от съперниците си,и ги губихме(Ботев и Локо в Пловдив и Черно море във Варна) или пък със същите отбори не спечелихме в домакинствата!Все пак футбола е игра на голове.Всички в Клуба имат моята подкрепа!
п.п.Купона започна от неделя на тренировката в Созопол и свърши снощи доста след мача!
п.п.2 Футболистите,които влязоха на смяна решиха мача.Тук гледам,че има хора които оплюват Косоко за този мач :? !Незнам какво се е видяло на тв,но на стадиона се виждаше,че той се надиграваше и то успешно с на моменти цялата защита на Черноморец.Може би е време да се дават повече шансове на Косоко,Силва,Карачанаков в нападение и на Витанов в полузащитата!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА

Мнениеот Der Führer » 25 фев 2014 13:01

onegavon написа:
donDiego написа:
onegavon написа:Защото са алчни лакоми г...ве.Цветът на фланелките също не ми харесва :mrgreen: .Малко ли е ?

Това, че Титан осраха честта и емблемата на ЦСКА и нито един отбор в България не иска да има вземане-даване с ЦСКА, не означава, че трябва да сме на война с останалите фенове и да желаем лошото на отборите им :idea: . Аз лично , като врагове мога да определя единствено феновете на Левски и Локомотив Пд, като за вторите , причината беше нападение над фенове на ЦСКА в югозапада.

Въобще не си в час пич.Тия дни една мадама им прекрати дело за още пари и то с много нули от Платини .Феновете не ме интересуват.Киряков и Херо са ме крайно неприятни като личности особенно първия.
По здравословно ще е да ги няма в А група.Там да си сключват срочни/пробни/ договори , ако ме разбираш.

Чистосърдечно ви пожелавам , да не вземете лиценз ... 8-)
Колкото до мадамата ... може да е прекратила без ръце единствено ерекцията на някой . Защитата на ЦСКА е писана от други хора . А делото въобще нямаше за цел да се взимат пари от ЦСКА . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 фев 2014 13:54

Der Führer написа:
onegavon написа:
donDiego написа:
onegavon написа:Защото са алчни лакоми г...ве.Цветът на фланелките също не ми харесва :mrgreen: .Малко ли е ?

Това, че Титан осраха честта и емблемата на ЦСКА и нито един отбор в България не иска да има вземане-даване с ЦСКА, не означава, че трябва да сме на война с останалите фенове и да желаем лошото на отборите им :idea: . Аз лично , като врагове мога да определя единствено феновете на Левски и Локомотив Пд, като за вторите , причината беше нападение над фенове на ЦСКА в югозапада.

Въобще не си в час пич.Тия дни една мадама им прекрати дело за още пари и то с много нули от Платини .Феновете не ме интересуват.Киряков и Херо са ме крайно неприятни като личности особенно първия.
По здравословно ще е да ги няма в А група.Там да си сключват срочни/пробни/ договори , ако ме разбираш.

Чистосърдечно ви пожелавам , да не вземете лиценз ... 8-)
Колкото до мадамата ... може да е прекратила без ръце единствено ерекцията на някой . Защитата на ЦСКА е писана от други хора . А делото въобще нямаше за цел да се взимат пари от ЦСКА . ;)

Аз пък ще добавя и ще посъветвам мразещия син цвят и морски бриз колега "onegavon" да проявява малко повече "снизходителност" ( не че ми пука за мнението му :mrgreen: ) към нашия отбор и преди да вярва на глупостите в пресата, преди всичко да проверява информации или поне ...да чете прежде писалия колега "Фюрер". Нищо от него, което е написано не е случайно...Иначе признавам: Малоумната интерпретация с тази красива адвокатка си е наистина едно фриволно смукане от пръсти на някой, който е търсил оня ефект, който да плени колегата "onegavon" и подобни, като него.
За мача:
Първо: Честито;
Второ: Щастливци. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 фев 2014 19:02

ВАЛЬО 14 - 90 минута!
Страхотно гостуване... навсякъде с ЦСКА!
Армията ще се пръска пролетта, защото ЦСКА е начин на живот :twisted:

Като цяло много,много слаб мач, нищо общо с контролите който играхме в подготовката, а нивото не е мръднало от миналата година.
Не искам да давам акъл на Стойчо, но Тошко Янчев трябва да бъде резерва всеки мач...
Добре, че поне смените вкараха остротата в атака и отбелязахме ( особено втория ) по късмет!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 фев 2014 21:52

Да, имахме късмет ,че сърбина беше много слаб на излизанията.Ние си ги пробвахме цял мач на корнерите и накрая стана, това е целенасочено и част от тактическата схема.Времето по което се случи гола е чиста случайност ,такъв гол можеше да се получи и 30 мин . преди това.Дано в близките години да не се налага да играеме в Бургас :mrgreen: .Изключително неприятна дестинация за ЦСКА.Слава Богу и ние помогнахме на Черноморец по пътя към аматьорския футбол.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 фев 2014 21:59

onegavon написа:Да, имахме късмет ,че сърбина беше много слаб на излизанията.Ние си ги пробвахме цял мач на корнерите и накрая стана, това е целенасочено и част от тактическата схема.Времето по което се случи гола е чиста случайност ,такъв гол можеше да се получи и 30 мин . преди това.Дано в близките години да не се налага да играеме в Бургас :mrgreen: .Изключително неприятна дестинация за ЦСКА.Слава Богу и ние помогнахме на Черноморец по пътя към аматьорския футбол.

Братле, там от много години нямахме победа... все някакви равни и загуби.. време беше да прекъснем тая негативна серия.
Тоя мач беше изключително ключов, а нашите бяха под напрежение предвид останалите мачове който вече бяха свършили и ние единствено и само победа ни трябваше!
Всичко останало щеше да бъде провал, предвид хиксовете който си направиха отборите от горната седмица.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 фев 2014 22:33

Много тегав мач.Браво на Младенов за адекватните смени които ни донесоха 3-те точки.Проведената подготовка също си каза думата.Вече не е проблем физически отбора да се бори 90 минути за победата и да я постига.Интересен треньорски двубой се очертава в следващият кръг (Младенов-Радуканов).Надявам се Стойчо да го спечели по категоричен начин щото още една победа в 90-тата минута ще ми дойде малко в повече.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 фев 2014 23:34

Победата ни донесе случаят,късметът,шансът и т.н.Просто Вальо се реабилитира за издънката при изравнителният гол.

Върни се в “ЦСКА”