mistreated написа:D.Georgiev написа:Хубав мач стана, коментарите съм ги направил в друг форум. Искам само да пожелая успех на "ЦСКА". Лично аз мисля, че отборът има футболисти, но няма треньор. Не ангажирам никого с това.
Сравняваш 2 отбора, които в момента, като качество нямат нищо общо. Вие в първия си сезон не изглеждахте кой знае колко по-добре от нас. Но от тогава насам само надграждате. Взимате добри чужденци, имате дълга скамейка. В момента няма нито един тим в А група, който да разполага с играчи от класата на Кайсара, Марселиньо, Ешпиньо, Мисиджан, че и Владо Стоянов.
От другата страна стои отбор, събран за 2 седмици и без никаква предсезонна подготовка. Всеки мач след 60-тата минута ние не можем да вървим, не да тичаме. Нормално е! Момчетата дават повече, отколкото дори са способни на този етап, но срещу най-добрия отбор в България това не стига. Както виждаш дори с такава игра победихме Литекс, разгромихме Левски и бяхме близо до победата и над Ботев. Лудогорец просто е друга бира...
Не сравнявам никого, просто смятам, че имате по-голям потенциал, който не можете да разгърнете.