XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец /10 ноември 2013 г., 17:30 ч./

Мнениеот D.Georgiev » 10 ное 2013 20:04

mistreated написа:
D.Georgiev написа:Хубав мач стана, коментарите съм ги направил в друг форум. Искам само да пожелая успех на "ЦСКА". Лично аз мисля, че отборът има футболисти, но няма треньор. Не ангажирам никого с това.

Сравняваш 2 отбора, които в момента, като качество нямат нищо общо. Вие в първия си сезон не изглеждахте кой знае колко по-добре от нас. Но от тогава насам само надграждате. Взимате добри чужденци, имате дълга скамейка. В момента няма нито един тим в А група, който да разполага с играчи от класата на Кайсара, Марселиньо, Ешпиньо, Мисиджан, че и Владо Стоянов.
От другата страна стои отбор, събран за 2 седмици и без никаква предсезонна подготовка. Всеки мач след 60-тата минута ние не можем да вървим, не да тичаме. Нормално е! Момчетата дават повече, отколкото дори са способни на този етап, но срещу най-добрия отбор в България това не стига. Както виждаш дори с такава игра победихме Литекс, разгромихме Левски и бяхме близо до победата и над Ботев. Лудогорец просто е друга бира...

Не сравнявам никого, просто смятам, че имате по-голям потенциал, който не можете да разгърнете.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 ное 2013 20:07

D.Georgiev написа:Не сравнявам никого, просто смятам, че имате по-голям потенциал, който не можете да разгърнете.

Точно това се опитвам да обясня. "По-големият ни потенциал" стига за победи над другите отбори, но не и над вас. С другите можем да се преборим поне за трето място. В това съм почти убеден.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 ное 2013 20:13

D.Georgiev, надценяваш футболистите!
В ЦСКА няма нито един бек на средно ниво дори, на 100%-та мисля че В.Василев е най-добрия бек от Фо и Апостола но и той е ужасен!
Т.Янчев е ужасно слаб!
Чочев не е дефанзивен играч!
Марсиньо не е крило!
Сидибе е свършил футбола преди години!
Морейра може би не е толкова слаб колкото изглежда но то просто няма игра зад него.
Един Милисавлевич ни е най-силния футболист а вие го изгонихте без трансферна сума!
Не е ясно какво може да покаже М.Петров!
Мился че Карачанаков трябваше да се налага въпреки че не е във форма но той няма и как да влезе във форма със стоене на пейката.
За мен точките които има в момента ЦСКА са си направо чудесно представяне, определено в началото на сезона мислех че шансовете
ни преди нова година да сме в челото на клсирането са нулеви.
Последна промяна от Pichichi на 10 ное 2013 20:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 ное 2013 20:15

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че ще помага на детско-юношеската школа на ЦСКА.

„Поел съм ангажименти пред хора от сдружението „ЦСКА Завинаги“ и ще помогнем за изграждането на базата и игрищата на детско-юношеската школа“, коментира собственикът на Лудогорец.

„Това е просто един жест към това, което правят хората и феновете от „ЦСКА Завинаги“. Ще помогнем да се изгради нещо в София и да има развитие в детско-юношеския футбол на ЦСКА“, каза още Кирил Домусчиев.

Какво казвате за Майкъла ? Глупости говорел, а ?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 10 ное 2013 20:18

Pichichi написа:D.Georgiev, надценяваш футболистите!
В ЦСКА няма нито един бек на средно ниво дори, на 100%-та мисля че В.Василев е най-добрия бек от Фо и Апостола но и той е ужасен!
Т.Янчев е ужасно слаб!
Марсиньо не е крило!
Морейра може би не е толкова слаб колкото изглежда но то просто няма игра зад него.
Един Милисавлевич ни е най-силния футболист а вие го изгонихте без трансферна сума!
Мился че Карачанаков трябваше да се налага въпреки че не е във форма но той няма и как да влезе във форма със стоене на пейката.
За мен точките които има в момента ЦСКА са си направо чудесно представяне, определено в началото на сезона мислех че шансовете

Добре, половината от гореизброените дойдоха след Младенов. Не е ли негова работа да решава на кои постове му трябват играчи? Исках само да кажа, че не всеки отбор в България може да се похвали с играчи като Гъргоров, М.Петров (въпреки че не е във форма), Вальо Илиев, Менди, Чочев, Марсиньо и Милисавлевич. Това си е почти цял отбор. Както и да е, това не е моя работа, вие си следите отбора. Успех ви желая!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 ное 2013 20:23

Pichichi написа:D.Georgiev, надценяваш футболистите!
Т.Янчев е ужасно слаб!
Марсиньо не е крило!

Напълно съгласен ....!
Отборът в момента се крепи на двойката централни защитници, като Менди е потенциална лимонка и Бадемчето. Черни и Милисавлевич са също горе-долу на ниво.
От там нататък или хора се използват на неподходящи позиции защото няма варианти, или просто толкова могат в момента.
Реално борбата ни ще е за купата и 3-то място ... за съжаление.
... и всички, които хулят Стойчо да не забравят, че прави селекцията за 3 дни по Тубата :)
Ботев и Левски влязоха с големи претенции в шампионата, но и те са като нас .... с тази разлика, че имат малко по-качествени футболисти на някои постове.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 ное 2013 20:24

Значи аз съм съгласен горе долу с твойто мнение за треньора на ЦСКА!
Но имам мнение че в България по принцип няма голям избор от добри треньори, такива просто няма!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 ное 2013 20:25

Абсолютно заслужено паднахме, Армейци това са ни възможностите за момента, радвайте се че ЦСКА го има и ни радва с присъствието си.

До подуянския отбор: Ще ви закрием един път завинаги - начало 16.11.2013г.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 ное 2013 20:27

Ами това е - Черни,Менди,В.Илиев (ама с особенно мнение),Бадема и Милисавлевич това е отбора!
Има още 2/3-ма които имат качества но не играят по позициите си!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 ное 2013 20:27

Имам предложение мачът с Левски да се играе с медицинска топка ( онези големите, тежките - пояснявам :) ) за да не могат двата отбора да я джаскат цял мач във въздуха ...
Пък и повече носи на бой и няма опасност да се изкриви :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”