Стойчо Младенов се връща с Нанков и Василев в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Viv.Brooke
Контакти:

Re: Долу ръцете от Стойчо!!!

Мнениеот Viv.Brooke » 10 авг 2013 23:34

Дайте му шанс бе хора. До онзи ден не се знаеше дали и къде ще се рита... Дайте им време да работят.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 10 авг 2013 23:35

teodor83 написа:Приятелю, аз съм твърдо зад отбора и зад Стойчо, не ме разбирай погрешно, но съм и зад това да се пуска един Долапчиев, които поне за мен има доста повече хляб от този Кировски!

Хайде спрете се с тоя Долапчиев вече. Ритнал веднъж към вратата и топката взела , че влязла. Какво толкова е направил? Видял ли си го на тренировка колко може? Дали спира топката или пък раздава пасове по конец? Колко му е парата за цял мач? Ето това никой не го знае освен треньора. Ама нали сме все специалисти по всичко и веднага раздаваме акъли!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 авг 2013 23:36

mad butcher написа:
ЕМИЛ написа:Стойчо по добре да бе налагал юноши вместо чуждестранни ментаци

Е колко юноши да налага то с лопата да ги ринеш.

С 11 да почне никой няма да му се разсърди

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 10 авг 2013 23:37

Подписът ми казва всичко, което мисля по темата.. :evil:
Изображение

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 авг 2013 23:37

Стойчо има вина за загубата в Разград,не може след като имаш защитник като В.Великов да сложиш ляв бек Апата,нямам обяснение за това.Ако Менди е ляв бек,пускаш го там,а не мъчиш Милосавлевич,в центъра са В.Илиев,Грънчов и Ап.Попов.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 авг 2013 23:38

Много кратка памет имат някои хора. Допреди няколко седмици отборът беше на път дори да не участва в А група, а сега изведнъж претенции към резултатите и играта. Това е то настройката на българските фенове (повечето).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 10 авг 2013 23:38

patron написа:

Ето това е нещото за което Стойчо носи огромна вина! Един Долапчиев да беше играл днес на мястото на Кировски, щеше да ме е яд по малко от загубата!

Много ли ти хареса предния мач Грънчов ? - минаваха го като тролей
За Долапчиев казах преди малко -пусни си Своге -Цска "страшен мач направи"(не ме разбирай погрешно , не е лошо момчето ама титуляр от сега малко му е рано май...)
Абушев на ветеран ли ви прилича,или Чочев ,Карачанаков,(не игра заради контузия)
Посочете ми някой с повече юноши титуляри (без Литекс разбира се,едва ли скоро ще има по-добра от тяхната школа).

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 10 авг 2013 23:40

warhead написа:
teodor83 написа:
warhead написа:
teodor83 написа:
warhead написа:
teodor83 написа:Нали гледаше дискове с играчи,тези ли бяха най-добрите, особено този македонец, които е най-слабия чужденец играл някога в България!
Иначе съм зад Стойчо!

Ти пък как го разкри от 30мин игрово време не знам!

Този мач 45 мин, а другите по 20 мин.
Имали едно положение?
хайде да не се самозалъгваме?

Ти искаш за 40 мин да скъса мрежата от голове и то без подготовка???Той ако ги можеше тия работи познай кога щеше да е свободен агент? Дайте им време до пролетта да се види резултата от работата на Стойчо след като е провел подготовка!!!Не се връзвайте на приказките на рогатите! ;)

Приятелю, аз съм твърдо зад отбора и зад Стойчо, не ме разбирай погрешно, но съм и зад това да се пуска един Долапчиев, които поне за мен има доста повече хляб от този Кировски!

Григор оня ден като игра срещу Своге какво направи?

Е то мач с мач не си прилича,поне знае ЦСКА какво е?
Отделен въпрос е Карачанака къде беше днес, играч които може да бие отвсякъде и да изненада Стоянов?

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 10 авг 2013 23:41

Udoji90 написа:Много кратка памет имат някои хора. Допреди няколко седмици отборът беше на път дори да не участва в А група, а сега изведнъж претенции към резултатите и играта. Това е то настройката на българските фенове (повечето).

И точно заради това на нито един сериозен бизнесмен не му се занимава с ЦСКА!Представяш ли си взимани Гришата и го мятаме от първия мач!Има няколко фена които просто са меко казано ....малоумни!

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 10 авг 2013 23:41

warhead написа:
patron написа:

Ето това е нещото за което Стойчо носи огромна вина! Един Долапчиев да беше играл днес на мястото на Кировски, щеше да ме е яд по малко от загубата!

Много ли ти хареса предния мач Грънчов ? - минаваха го като тролей
За Долапчиев казах преди малко -пусни си Своге -Цска "страшен мач направи"(не ме разбирай погрешно , не е лошо момчето ама титуляр от сега малко му е рано май...)
Абушев на ветеран ли ви прилича,или Чочев ,Карачанаков,(не игра заради контузия)
Посочете ми някой с повече юноши титуляри (без Литекс разбира се,едва ли скоро ще има по-добра от тяхната школа).

карачанака влизаше днес, но като Апата поиска смяна, Стойчо пусна Василев

Върни се в “ЦСКА”