Бойко Борисов-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Бойко Борисов-лъжец!

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:08

rsk написа:Продължавате ли да пикате газ бееееееее :lol:

не ни дреме, то винаги сте биле с фашисти, комунисти, крадци и тн отрепки,. Ние сме нещо свято, не ни дреме :)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:10

allez_les_blues написа:
cska - maina написа:
той колегата ти е казал за сравнението...аз ще допълня, че статистиката се гледа под няколко форми, когато се прави паралел. едната от тях е броя на годините, в които е съществувал клуба, та там нещата отиват на още по-зле за вас :!: хипотетично, дори и да ни минете един ден(да пази Господ), трябва да е в процентово съотношение участия-титли!!! Не го пренебрегвайте!!!

ъхъм. Значи по тая логика, Лудогорец е най-успелия отбор в България- един сезон в А-група, една титла- 100 процента успевамост. Литекс и те от как играят в А-група имат повече титли от ЦСКА (От 1998 до 2012 Литекс има 4 титли, а ЦСКА- три :lol: )

явно нищо не разбра-става въпрос от основаването на клуба до ден днешен. иначе вие сте майстори да изкривявате фактите, нещо като македонците, но в подуенски вариант!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 17:11

Олелееее вие ли сте нещо свято :lol: :lol: Какво свято сте вие? Отбор, който не се знае ОТ КОГО и КЪДЕ е създаден :lol: То се знае де, ама не е от един човек, от цяла партия е. Създадени сте по модел на онова другото комунистическо изчадие от Москва. И може да прочетеш изказването на Добри Джуров ЗАЩО сте създадени.

С кои фашисти сме "биле" бе? :shock: :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:16

рск, около десет, но нали не ти пука за титлите...и по-важното е, че съм видял как байерн, монако, ливърпул и барселона играеха на контра атака срещу нас и чистиха с боца напосоки, нещо, което ти няма да видиш никога :idea: а ти си видял тампере, люцерн, бате, половин словакия, цяла белгия и неколко остова, дето ви направиха за смях :mrgreen:

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:19

rsk написа:Олелееее вие ли сте нещо свято :lol: :lol: Какво свято сте вие? Отбор, който не се знае ОТ КОГО и КЪДЕ е създаден :lol: То се знае де, ама не е от един човек, от цяла партия е. Създадени сте по модел на онова другото комунистическо изчадие от Москва. И може да прочетеш изказването на Добри Джуров ЗАЩО сте създадени.

С кои фашисти сме "биле" бе? :shock: :lol:

малчо, нито нашата, нито вашата история знаеш...вие сте зомбирани, знаете само Гунди и сами срещу всички...колкото и да изглеждаш ограничен, замисли се върху ФАКТИТЕ- Гунди е карал алфа-ромео по татово време...само това казва всичко, ни цола, ни солака, ни зетя на тато, само тоя факт е достатъчен да разбере един нормален човек, какъв е Левски....а за фашистите има доказателства, че са биле в управлението ви преди да дойдат комунистите!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 17:24

Като те гледам колко си хитър и грамотен, най-вероятно не си по-голям от 13-4 годишен. Така че най-много да си видял как ви торпилира онзи интересен отбор, който сега играе някъде по руските дивизии. Аз съм виждал как ви бием като кучета, ама като най-гадните кучета. Виждал съм как в 70 минута изпразвате целия си сектор. Виждал съм как си рязахте гредите. Виждал съм и да падате от отбор, на чийто стадион зад вратите се продава хот-дог. Виждал съм ви 1-2 пъти да губите 7-8 точки преднина и да ставате втори. Виждал съм ви и като 48/48 в света.

Айде кажи ми с кои фашисти сме "билЕ" бе! Искам имена, искам да видя какви са тези фашисти. Говориш точно като КОМУНЯГА. За вас комунягите всеки, дето не признава БКП е фашист. Стига с тия заучени "Цола" и "Солака". Прочети да видиш защо сте създадени, лично казано от най-големия и най-гнусния чорбарокомунист - генерал добри джуров.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:25

и ставате смешни с това, което е "казал" Джуров!!! Влез в гугъл, цъкни на Джуров и виж откога е имал оперативна власт-десетилетие след основаването ни, което пък е обединение с Чавдар и тн та до АС23!!! Това интервю е измислица на сините журналисти, просто по татово време 90% от журналята бяха левскари, нормално беше да лъжат за наша сметка, както и да ви прикриват срамотиите!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 17:26

AС-23 :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: НЕ МОГА! ПРЕДАВАМ СЕ! :lol:
Как стана така, че царисткия офицерски отбор изведнъж стана отбор на червената армия :lol: Това е по-голяма мистерия и от Бермудския триъгълник :lol:
И това интервю е измислица и част от СИНИЯ ОКТОПОД :lol: От кога била заверата срещу ЦСКА... :oops:

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 ное 2012 17:29

ами наскоро излезоха на солака мизериите! вие сте втория(както и втори след селтик по втори места :lol: ) ведомствен отбор в Бг, но не след ЦСКА- факт!
А и това, че си неук, не означава , че аз трябва да те уча-имаш си родители, имаш и гугъл.. май май си за гугъл, първото не е дало резултат :roll:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2012 17:32

Ти 100% си дете на комунисти. Толкова ти е промит мозъка, че не мога да повярвам :shock:
http://koisate.com/ - препоръчвам ти този сайт, да се пообразоваш. Да не говориш глупости как царистки офицерски отбор става отбор на червената армия, че ще ти се смеят някъде. Вие може да си мислите, че сте наследник на Нотингам Форест, ама никой не ви вярва на глупостите :lol:

Върни се в “ЦСКА”