А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс-ЦСКА

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 22:34

Red Warrior написа:
шивача написа:какво значи , да съм обърнал палачинката? Аз винаги давам толеранс, независимо на кой, не съм шампион като теб , да ги преценявам за по месец-два, защото разчитам на разума си , а не на инстинкта си! Не въпроса да се плюе. Ти, като плю, кво направи? Нищо!!!

Заради такива като мен, които не направиха "нищо" и бяха НА стадиона, сега боклуците се изнасят. Такива като теб форумни-цесекари, с разума си ни докараха дотук.

Браво :lol: Ти не знаеш кво ще закусваш утре, бил променил :? Ами що ни слушаше, а не ни промени по-рано?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 авг 2012 22:35

Започна се! :cry: :cry: :cry:

[offtopic]Абе защо Нанков е толкова ухилен на снимката? Надявам се да е стара... Къде е онзи снощния индивид, дето твърдеше, че мача го няма в букмейкърите и не знам какво си. Точно нашия мач ме удари :cry: ...[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 22:36

шивача написа:
Red Warrior написа:
шивача написа:какво значи , да съм обърнал палачинката? Аз винаги давам толеранс, независимо на кой, не съм шампион като теб , да ги преценявам за по месец-два, защото разчитам на разума си , а не на инстинкта си! Не въпроса да се плюе. Ти, като плю, кво направи? Нищо!!!

Заради такива като мен, които не направиха "нищо" и бяха НА стадиона, сега боклуците се изнасят. Такива като теб форумни-цесекари, с разума си ни докараха дотук.

Браво :lol: Ти не знаеш кво ще закусваш утре, бил променил :? Ами що ни слушаше, а не ни промени по-рано?

С "разума" ли си написа това?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 22:37

Red Warrior написа:
шивача написа:
Red Warrior написа:

С "разума" ли си написа това?

Да , с инстинкта ли ме питаш?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 22:39

dreben23 написа:Започна се! :cry: :cry: :cry:

[offtopic]Абе защо Нанков е толкова ухилен на снимката? Надявам се да е стара... Къде е онзи снощния индивид, дето твърдеше, че мача го няма в букмейкърите и не знам какво си. Точно нашия мач ме удари :cry: ...[/offtopic]

:lol: що го играеш, бе? Не видя ли как се срина единицата :roll:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 22:41

шивача написа:Да , с инстинкта ли ме питаш?

Не, защото не го разбрах. Или е било прекалено умно казано, или прекалено тъпо. Предполагам е първото...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 11 авг 2012 22:42

ЦСКА ще е шампион! Ако не вярвате на себе си, вярвайте на мен.

П.С. искам разрешение от човека, държащ правата за тази свята реч да я използвам в подписа си. :lol:

Иначе аз големи очаквания нямах, затова ми е по-леко, от колкото да загубим с некартотекираните в отбора.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 авг 2012 22:44

Red Warrior написа:

Не, защото не го разбрах. Или е било прекалено умно казано, или прекалено тъпо. Предполагам е първото...

правилно си предположил ;) ай да не се караме, предлагам ти мир ;) просто не е честно да ги обвиняваш пичовете, защото пак ще се повторя: Бъди сигурен, че през последната година всеки е искал да дойдат нови собственици, иначе излиза , че сме скрити подуенци или прекалено заблудени :roll:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 авг 2012 22:47

шивача написа: :lol: що го играеш, бе? Не видя ли как се срина единицата :roll:

Ние бяхме фаворити! ;) :lol: Де да знам, ама все съм търсач на силните усещания: днес Зенит го играх 2,5 гола ПП, те вкараха 4 през второто- язък. :) Не слагай подписи за титли, колега...после боли повече! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2012 22:48

шивача написа:
Red Warrior написа:

правилно си предположил ;) ай да не се караме, предлагам ти мир ;) просто не е честно да ги обвиняваш пичовете, защото пак ще се повторя: Бъди сигурен, че през последната година всеки е искал да дойдат нови собственици, иначе излиза , че сме скрити подуенци или прекалено заблудени :roll:

Ти започна първи, без да съм те споменавал се припозна. Няма значение. Както каза колегата по горе, "който не вярва на себе си, да вярва на теб" - ти ги разбираш нещата. Лека вечер. ;)

Върни се в “ЦСКА”